Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lea GoPro antifog

Zobraziť katalóg
Lea GoPro antifog
Príslušenstvo ku kamere – pásky zabraňujúce zahmlievaniu
Kód:  SB811h1 Produktové číslo:  GoPro antifog

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lea GoPro antifog Predaj skončil

Lea GoPro antifog

Súprava špeciálnych vložiek proti zahmlievaniu vhodná na použitie s vybranými modelmi akčných kamier GoPro HERO. Balenie obsahuje 12 kusov vložiek a ich použitie je veľmi jednoduché – stačí ich vložiť do spodnej a bočnej časti krytu. Vďaka tomu predídete zahmlievaniu kamery v chladnom alebo vlhkom prostredí. Ideálne na použitie v situáciách ako je potápanie, horolezectvo, surfovanie či pri zázname vo vyšších nadmorských výškach.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompatibilný s GoPro HERO 2, 3, 3+, 4, 5
  • 12 ks v balení
  • Zabraňuje zahmlievaniu
  • Jednoduché použitie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vejdou se vložky i do jiných kamer? Nebo je třeba lze ostřihnout? ???? Díky

Diskusia a poradňa k Lea GoPro antifog
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lea GoPro antifog. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lea GoPro Antifog. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lea GoPro Antifog. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lea GoPro antifog.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií