LEGO Minecraft

LEGO® Minecraft® – skutočná výzva pre šikovných staviteľov

Aj bez počítača to ide a kocky LEGO® Minecraft® sú toho dôkazom. Kocku po kocke si tak môžu deti postaviť vlastný jedinečný svet. S pomocou hlavných hrdinov Steva a Alex si užijú mnoho kockovaných dobrodružstiev plných mobov, zombíkov, kostlivcov a creeperov. Fantázii sa v Minecraft® LEGO® medze rozhodne nekladú. Tak šup do toho!

Na čo sa u stavebníc LEGO® Minecraft® môžete tešiť?

LEGO® Minecraft® zachytáva všetky súčasti kúzelného sveta z videohry. Snaha prežiť v nehostinnom svete, obstarávaní potravy, stavaní obydlia či nekonečné boje s príšerami vaše deti určite zabavia na celé hodiny. Navyše pri tom rozvíjajú svoju fantáziu, kreativitu, jemnú motoriku a učia sa trpezlivosti či riešeniu nečakaných problémov.

LEGO Minecraft
LEGO Minecraft

Svoje LEGO® Minecraft® si môžete vystaviť v izbičke

Stavebnice LEGO® Minecraft® sú pomerne rozmanité, takže výtvory, ktoré postavíte, môžu stáť naozaj za to. Bola by škoda, keby ste ich po zložení zasa ihneď rozložili. Vystavte si svoje svety Minecraft® LEGO® a ukážte tak, aký skvelý staviteľ ste. Pokiaľ budete mať chuť na nové dobrodružstvá, môžete si vďaka univerzálnym kockám LEGO® modely prestavovať aj prepájať s inými.

LEGO Minecraft

LEGO® Minecraft® s Alexou a Stevom

Medzi hlavné postavy sveta LEGO Minecraft patria Alex a Steve. Postavte im krásne obydlia a zažívajte veľa dobrodružstiev.

LEGO Minecraft

LEGO® Minecraft® si užijú ako deti, tak aj dospelí

LEGO® Minecraft® nemusí byť záležitosťou iba pre deti. Stavanie vlastných svetov z kociek LEGO® si môže užívať každý.

LEGO Minecraft

Rozvíjajte svoju kreativitu s Minecraft® LEGO®

Vďaka takmer nekonečným možnostiam stavebníc LEGO® Minecraft® môžete popustiť uzdu svojej fantázii a kreativite.

Aké stavebnice LEGO® Minecraft® si môžete zaobstarať?

Zo sveta LEGO® Minecraft® je toho naozaj veľa, ale medzi tie najzaujímavejšie stavebnice rozhodne patria tieto:

  • LEGO® Minecraft® Opustená baňa – ide o rozsiahle a premyslené bane, ktoré obsahujú všetko potrebné vybavenie pre profesionálnu ťažbu. Vyťažte toho čo najviac, ale dajte si pozor na príšery!
  • LEGO® Minecraft® Dedina je dôležitým obchodným centrom, ktoré treba chrániť. Cenné smaragdy tu vymeníte za materiál a suroviny. Prežije vaša dedinka ďalšiu noc? Železný Golem potrebuje pomoc.
  • LEGO® Minecraft® Podivný les skrýva nebezpečenstvo, ale aj cenné suroviny. Náleziská uhlia a železa sú základom – hlavným cieľom sú ale diamanty, ktoré sú ukryté v najkrajnejších zákutiach temného lesa.

LEGO® Minecraft® Kreatívny box obsahuje rôzne kocky zo sveta legendárnej videohry. Rozvíja kreativitu dieťaťa a umožňuje postaviť si vlastné stavby a krajinu. Skvele sa hodí aj ako doplnok k ďalším stavebniciam.