Stavebnice LEGO Harry Potter pre deti a dospelých

Stavebnice LEGO® Harry Potter™ si obľúbia deti aj dospelí obdivovatelia

Rad stavebníc LEGO® Harry Potter™ je vhodný pre detských aj dospelých staviteľov. Ponúka do detailu prepracované figúrky slávnych hrdinov, modely najznámejších budov, fantastických stvorení a dopravných prostriedkov na niekoľkých úrovniach, vďaka ktorým si budete môcť znova prehrať nespočetné množstvo napínavých príbehov. S modelmi LEGO® Harry Potter™ tak môžete prežiť spoločné rodinné chvíle, a to s rovnakou radosťou aj nadšením ako vaše deti.

Prežite kúzelné dobrodružstvá podľa filmov s radom LEGO® Harry Potter™

LEGO® Harry Potter™ vám prináša nové stavebnice inšpirované príbehmi z legendárnych filmov o Harrym Potterovi. Nájdete medzi nimi kultové postavy aj miesta, kde sa tieto príbehy odohrávali. Túlajte sa chodbami školy v Rokforte, preskúmajte Tajomnú komnatu, zahrajte si čarodejnícky šach, zvezte sa Rokfortským expresom a bojujte s dementormi. To všetko a mnoho ďalšieho môžete na vlastnej koži zažiť iba v magickom svete LEGO® Harry Potter™.

LEGO Harry Potter Hodina veštenia
LEGO Harry Potter Privátna cesta

LEGO® Harry Potter™ prináša široký výber náročností aj druhov

Jednotlivé modely radu LEGO Harry Potter si dosýta užijú deti školou povinné a starší filmoví nadšenci. Stavebnice obsahujú čiastkové figúrky – Harryho, Hermionu, Hedvigu či Dumbledorovho Fénixa, ale aj komplexné modely scén z filmov, napr. Škriekajúca búda a Zúrivá vŕba, Tajomná komnata alebo Turnaj troch kúzelníkov. Závisí tak čisto na vás, aký variant zvolíte. Prepracované LEGO® Harry Potter™ môže mať nad 200, či dokonca 2 000 dielikov, ktoré vyžadujú istú dávku trpezlivosti.

Zberateľské LEGO Harry Potter

LEGO® Harry Potter™ poteší hráčov a milovníkov stavieb

Či už si zaobstaráte malé alebo veľké modely stavebníc LEGO® Harry Potter™, všetky skvele poslúžia aj ako výstavné kúsky.

Stavebnice LEGO Harry Potter

Určené pre školákov a starších obdivovateľov

LEGO® Harry Potter™ je určené pre dievčatá aj chlapcov od siedmich rokov veku a viac. Vždy starostlivo sledujte odporúčania pri jednotlivých modeloch.

Zberateľská edícia LEGO Harry Potter

Zberateľská edícia LEGO® Harry Potter™

Pre náročných mladistvých a dospelých fanúšikov má rad LEGO Harry Potter v ponuke exkluzívne zberateľské edície stavebníc.