AD elektro AlzaBoxy Q1

Lenco LS-50LEDBK

Zobraziť katalóg
Lenco LS-50LEDBK
3,0 2 hodnotení
Gramofón – moderný dizajn, drevený, s reproduktormi, s krytom, LED osvetlenie taniera, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, priemer taniera 300 mm, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, prehnuté ramienko, USB, funkcia digitalizácie vinylov, automatické vypnutie, RCA výstup, piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska, v balení prevodník pre 45 ot./min, čistiaca utierka z mikrovlákna a náhradný hrot, hmotnosť 3,41 kg, rozmery 120 × 410 × 330 mm (V׊×H), čierna farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WZ995a29g Produktové číslo:  ls50ledbk Stránky výrobcu

Lenco LS-50LEDBK

Gramofón Lenco LS-50LEDBK Bočný pohľad

Chcete oživiť klasické platne a prežiť nezameniteľnú atmosféru spolu s čistým zvukom? Potom oceníte drevený a moderný gramofón LENCO. Tento štýlový drevený gramofón vytvorí nevšednú atmosféru. Moderný nádych neurobí hanbu na žiadnej oslave. Gramofón ponúkne integrovaný zosilňovač a reproduktory, ihneď po zapojení tak môžete začať s počúvaním. Pohon tohto modelu má na starosti remienok, ktorý sa môže pochváliť antirezonančnou funkciou. Poloautomatický gramofón LENCO je vybavený funkciou koncového automatického vypínania. Úplne postačí, keď ho spustíte a na konci platne sa sám vypne.

Kľúčové prednosti gramofónu Lenco LS-50LEDBK

  • Gramofón LENCO vytiahne na svetlo vaše LP platne
  • Drevo doťahuje jeho dizajn k dokonalosti
  • Svojím štýlom bude vyzerať najlepšie v modernom interiéri
  • Ide o poloautomat
  • Umožňuje rýchlosť prehrávania platní 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu
  • Gramofón LENCO disponuje reproduktormi
  • Je poháňaný remienkom
  • K výbave gramofónu patrí vstavaný predzosilňovač
  • O spoľahlivý zvuk sa stará prehnuté ramienko
  • Výbavu prehrávača platní tvorí piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska
  • Prehráva médiá: LP
  • O počúvanie cez iné audiozariadenia sa postará S RCA výstupom a S USB
  • Súčasťou balenia bude prevodník pre 45 ot./min, čistiaca utierka z mikrovlákna a náhradný hrot
Gramofón Lenco LS-50LEDBK Vlastnosti/technológia
Gramofón Lenco LS-50LEDBK Lifestyle

Užite si kvalitný zvuk s vylepšenými funkciami

Gramofón LENCO vám umožní oprášiť vaše hudobné poklady. Kvalitnému počúvaniu napomôže vstavaný predzosilňovač, ľahko ho teda pripojíte k ľubovoľnému zosilňovaču či aktívnym reproduktorom. Gramofón zvláda rýchlosť otáčania 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu. Gramofón má k dispozícii prehnuté ramienko, ktoré pomáha lepšie nastaviť snímací uhol a výborne kopíruje drážku platne. Balenie gramofónu LENCO tvorí prevodník pre 45 ot./min, čistiaca utierka z mikrovlákna a náhradný hrot. O optimálne snímanie audia sa stará piezoelektrická (keramická, kryštálová) prenoska. Rozmery gramofónu sú 120 × 410 × 330 mm (V × Š × H). Prehrávač platní váži 3,41 kg. Pristane mu výborne zvolená čierna farba.

Gramofón LENCO môžete využiť viacerými spôsobmi

Pri ponúkanom gramofóne oceníte pridané funkcie. V gramofóne sa nachádza aj S RCA výstupom a S USB, takže si svoje vinyly môžete púšťať nielen klasickou cestou, ale aj cez slúchadlá či externé reproduktory. Gramofónové dosky je možné nielen prehrávať, ale môžete ich aj digitalizovať. Praktická funkcia po prehraní platne gramofón sama vypne. Vo svojej výbave má ochranný kryt. Štýlovú večernú atmosféru pri počúvaní hudby si užijete vďaka pridanému LED osvetleniu. Vynilový prehrávač LENCO vás dostane do úplne iných rovín počúvania hudby.

Gramofón Lenco LS-50LEDBK Možnosti pripojenia (porty)

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
410 mm Hotovo!
Hĺbka
330 mm Hotovo!
Výška
120 mm Hotovo!
Hmotnosť
3,41 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky moderné gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Garance nejnižší ceny - našla jsem o hodně levnější, viz odkazOdkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k Lenco LS-50LEDBK
Príslušenstvo pre Lenco LS-50LEDBK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenco LS-50LEDBK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenco LS-50LEDBK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenco LS-50LEDBK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenco LS-50LEDBK.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií