Rapture PET

Lenovo 120 Wired Mouse

Zobraziť katalóg
Lenovo 120 Wired Mouse
Myš – drôtová, optická, pre pravákov, citlivosť 1600 DPI, 3 tlačidlá, klasické koliesko, životnosť spínača (počet kliknutí) 3M, dĺžka kábla 1,5 m, rozmery 3,7 × 6,1 × 11,5 cm (V׊×H), hmotnosť 0,09 kg
Kód:  NT485d3b Produktové číslo:  GY51L52636 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo 120 Wired Mouse

Hľadáte spoľahlivú myš? Myš drôtová k počítaču Lenovo poskytuje všetko, čo pri práci s PC využijete. Môžete sa tešiť na absolútny komfort a excelentnú presnosť. Jej telo je prispôsobené pre pravákov. Môže sa chváliť citlivosťou 1600 DPI a 3 tlačidlami. Myš k PC Lenovo spolupracuje s Windows 10 a Windows 11. PC myš Lenovo dotvára čierna farba. Jej hmotnosť je 0,09 kg.

Myš Lenovo 120 Wired Mouse ...
Myš Lenovo 120 Wired Mouse ...

Hlavné prednosti myši Lenovo 120 Wired Mouse

  • Počítačová myš drôtová Lenovo zaručuje maximálne pohodlie a vysokú mieru presnosti
  • Vo svojej výbave má optický snímač s infračerveným lúčom
  • Rozlíšenie senzora je až 1600 DPI
  • Je osadená 3 tlačidlami s minimálnou životnosťou 3M
  • Džka kábla zodpovedá 1,5 m
  • Jej hmotnosť je 0,09 kg

Počítačová myš s optickým snímačom

Myš Lenovo používa optický snímač, ktorý infračerveným svetelným lúčom presne deteguje váš zamýšľaný pohyb. Senzor reaguje s citlivosťou až 1600 DPI a vynikajúcou presnosťou zaručí hladké zaznamenanie aj najjemnejšieho pohybu.

Myš Lenovo 120 Wired Mouse ...
Myš Lenovo 120 Wired Mouse ...

Výborné vyhotovenie oceníte pri práci v kancelárii aj doma

Myš na PC Lenovo je osadená 3 tlačidlami so životnosťou minimálne 3M. S obvyklým kolieskom na myši môžete posúvať obsah na obrazovke, ako ste zvyknutí.

Rozmery:

3,7 × 6,1 × 11,5 cm (v × š × h)

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,1 cm Hotovo!
Výška
3,7 cm Hotovo!
Hĺbka
11,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
90 g Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 600 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Dĺžka kábla
1,5 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo 120 Wired Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo 120 Wired Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo 120 Wired Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo 120 Wired Mouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo 120 Wired Mouse.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií