Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo Explorer

Zobraziť katalóg
Lenovo Explorer
VR okuliare – Windows Mixed Reality, 2× LCD 2.89" rozlíšenie 2880×1440, 90Hz, HDMI 2.0, USB 3.1 Gen 1, Bluetooth 4.0, 4× AA, kompatibilita s Windows 10
Kód:  LENOVR1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Explorer

Lenovo Explorer s podporou Windows Mixed Reality

Zbrusu nové okuliare Lenovo Explorer vám sprístupnia nie virtuálnu, ale tzv. zmiešanú realitu. Hlavným rozdielom teda je, že sa môžete pohybovať v 3D priestore do vzdialenosti, do ktorej dosahuje kábel (4 m). Rozlíšenie, ktoré vám ponúkne dvojica vnútorných LCD panelov, dosahuje hodnotu 2 880 × 1 440 pixelov. Tieto panely navyše umožňujú pohľad až zo 110° uhla.


Lenovo Explorer
 

Rýchle zapojenie

Headset pre Windows Mixed Reality je plne podporovaný v poslednej verzii Windows 10 a jeho sprevádzkovanie vám zaberie iba chvíľku. K prepojeniu s PC navyše potrebujete iba dva káble.


Pohodlné používanie

Celý headset Lenovo Explorer má hmotnosť len 380 gramov. Jeho výhodou je, že nie sú potrebné žiadne externé senzory a dokonca nepotrebujete ani extrémne výkonný PC.

Lenovo Explorer
 

Lenovo Explorer
 

Objavujte zábavu v 3D svete

S pevnými krytmi slúchadiel, ktoré sú ľahké a pohodlné, bola súprava navrhnutá tak, aby ste zabudli, že ich nosíte. Namiesto toho sa stratíte v jednej z mnohých aplikácií dostupných v obchode Microsoft Store, ktoré ponúkajú spektrum ciest, zábavy, vzdelania a kreativity. Vychutnajte si skutočne intenzívny zážitok s Lenovo Explorer.


Lenovo Explorer
 

Kľúčové vlastnosti headsetu Lenovo Explorer

  • Okuliare pre zmiešanú realitu vrátane dôležitého priestorového zvuku
  • Vnútorné vystuženie s výrezom (vhodné pre používateľov s dioptrickými okuliarmi)
  • Skvelý obsah v podobe aplikácií pre cestovanie, sledovanie filmov, živých koncertov alebo hier
  • Kompatibilný s poslednou verziou Windows 10
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Neměly by náhodou tyto brýle být v sekci k počítači namísto k mobilu?

Dobrý den, budou součástí balení i bezdrátové ovladače ?

Kdy bude zboží skladem?

Diskusia a poradňa k Lenovo Explorer
Ďalšie informácie

Dokáže VR headset Lenovo Explorer vystúpiť z rady WMR okuliarov?

Do rady setov pre novú virtuálnu realitu Windows Mixed Reality sa pridáva zariadenie od Lenova, headset Lenovo Explorer. Náhlavná súprava bude medzi WMR setmi patriť medzi najdostupnejšie. Uspieť sa pokúsi vedľa priaznivej ceny tiež nízkou hmotnosťou a širokým zorným poľom – bude to stačiť?

Acer Windows Mixed Reality je najdostupnejší headset pre WMR

S nástupom novej virtuálnej reality od značky Microsoft prichádza aj kompatibilná náhlavná súprava. Headset Acer Windows Mixed Reality je zatiaľ najdostupnejšie zariadenie pre WMR a stretne sa s konkurenciou v neobvykle vyrovnanom segmente. Pomôže mu nízka cena?

Acer Windows Mixed Reality Headset (RECENZIA)

Windows Mixed Reality, tak nazýva Microsoft svoje riešenie virtuálnej reality. Otestovali sme headset vyrábaný značkou Acer a vyskúšali, aká je kvalita zobrazenia, úroveň pohodlia pri nosení a tiež aká je súčasná ponuka aplikácií. Objavte technológiu Mixed Reality, ktorá sa iste bude čoskoro tešiť širokému využitiu.

Half-Life: Alyx môže naštartovať vývoj ďalších dielov plus novinky o prepojení s Half-Life 2: Ep. 2 (NOVINKA)

Síce sme sa nedočkali Half-Life 3, ale práve Half-Life: Alyx môže byť spúšťačom, ktorý nám roky očakávaný tretí diel prinesie. Valve by totiž v prípade úspechu HL: Alyx vytvorilo aj ďalšie hry z tohto univerza. Už teraz to ale vyzerá tak, že ani v marci vychádzajúci VR titul s Alyx Vance v hlavnej úlohe nebude skúpy na zaujímavé príbehové linky. Trailer totiž nenápadne pripomína udalosti z Half-Life 2: Episode 2. Viac sa dozviete v dnešnej novinke.

Príslušenstvo pre Lenovo Explorer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Explorer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Explorer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Explorer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Explorer.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií