Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lenovo HDMI to VGA Monitor Adapter

Zobraziť katalóg
Lenovo HDMI to VGA Monitor Adapter
4,7 127 hodnotení
Redukcia HDMI na D-Sub DE-15 (VGA) – dĺžka kábla 0,2 m
28,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  TI425a4a Produktové číslo:  0B47069 Stránky výrobcu
Lenovo HDMI to VGA Monitor Adapter 28,90 € Momentálne nedostupné

Lenovo HDMI to VGA Monitor Adapter

Táto HDMI-VGA redukcia s 20 cm káblom ponúka to najjednoduchšie riešenie pre zdanlivo neriešiteľné – prepojenie počítačov ThinkPad s komerčnými analógovými projektormi a obrazovkami.


Užitočný pomocník

Redukcia, ktorou môžete pripojiť VGA monitor alebo projektor k vášmu notebooku s maximálnym rozlíšením 1920 × 1080 bodov (@ 60 Hz).
Dĺžka kábla je 200 mm.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Užitečný pomocník

Parametre a špecifikácia

Typ
Redukcia Hotovo!
1. Male konektor – Typ
HDMI Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
D-Sub DE-15 (VGA) Hotovo!
Dĺžka kábla
0,2 m Hotovo!

Využitie

Typ
Redukcia Hotovo!

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ
HDMI Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
D-Sub DE-15 (VGA) Hotovo!

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla
0,2 m Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
» Všetky VGA redukcie
» Všetky redukcie HDMI na VGA
» Všetky káble k monitoru
» Všetky TV káble

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, již jsem se setkal s tím že jsou redukce čistě směrové. Tedy fungují jenom přiklad. HDMI to VGA. Jak poznám prosím v jakém směru je daná redukce nastavená? Já mám právě mnoho starých zařízení s D-SUB (VGA) a monitory s HDMI. Takže bych potřeboval poradit na redukci D-SUB (VGA) to HDMI. Je prosím tato redukce v tomto směru D-SUB (VGA)> HDMI? Děkuji Vám za odpovědi.

Dobrý den, v popisu uvádíte konektor VGA female, na obrázku vidím VGA male. O jaký konektor se tedy jedná???

Dobrý den. Hledám redukci HDMI na VGA k připojení PS4 k monitoru s VGA vstupem. Již jsem zakoupil podobný přípravek od jiné firmy a bohužel docházelo k problikávání obrazu. Mate zkušenosti, že tento výrobek funguje s PS? děkuji

Dobrý deň potreboval by som prepojiť konzolu s hdmi 2.0 do monitoru s vga 15 pin HD D-Sub (HD-15) bude to fungovať? A pôjde cez redukciu aj zvuk?

Dobry den. Chcem sa spytat, ci existuje spminany kabel alebo ina znacka aj dlhsi, ako 20 cm?

Bude tato redukce fungovat i při zapojení Notebook s VGA >> TV s HDMI ?

Chcel by som sa opýtať či je tento adaptér aktívny lebo ho chcem zapojiť do gtx 1050ti .

dobrý den pujde tato redukce Lenovo HDMI to VGA Monitor Adapter propojit ps4 s pc monitorek monitor ma VGA vystup a je to LG FLATRON W2243S a nebo ne vyplatí koupit monitor s HDMI vystupem........

V popisu uvádíte, že tato redukce umožňuje "propojení počítačů ThinkPad s komerčními analogovými projektory a obrazovkami". Je zde nějaká specialita právě pro řadu ThinkPad, nebo lze tuto použít i pro IdeaPad ? Nebo pro IdeaPad máte nějaký jiný model redukce ? Děkuji.

Je mozne pomoci teto redukce propojit grafickou kartu Radeon RX 480 (https://www.alza.cz/sapphire-radeon-nitro-rx-480-4gb-d4383006.htm?catid=18859405#discussionPosts) se starsim LCD monitorem, kterej ma ale pouze VGA vstup (modry)? Rad bych monitor jeste chvilku pouzival, ale netusim, jestli to vubec takto pujde. Dekuji

12
Diskusia a poradňa k Lenovo HDMI to VGA Monitor Adapter
Príslušenstvo pre Lenovo HDMI to VGA Monitor Adapter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo HDMI to VGA Monitor Adapter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo HDMI-auf-VGA-Monitor-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo HDMI-auf-VGA-Monitor-Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo HDMI to VGA Monitor Adapter.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií