Rapture PET

Lenovo IdeaCentre 300

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaCentre 300
All In One PC – 23" LED 1920×1080 IPS, Intel CPU, RAM 4GB, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD napaľovačka, WiFi, Bluetooth 4.0, HD webkamera, HDMI, USB 3.0, čítačka kariet, reproduktory, USB klávesnica a myš, Windows 10
Kód:  TI323s4fNAD Stránky výrobcu

Lenovo IdeaCentre 300

Kompaktný All-in-One počítač ukrytý v monitore, to je nové Lenovo IdeaCentre 300. Šetrí miesto na stole, redukuje nadbytočnú kabeláž a slúži ako miesto na prácu a multimediálnu zábavu. Pokročilý hardvér sa vyznačuje skvele vyváženou kombináciou vysokého výkonu a úspornosti a premyslený dizajn zaisťuje jednoduchú manipuláciu a prispôsobivosť každému prostrediu.

Kľúčové vlastnosti počítača Lenovo IdeaCentre 300

  • Vynikajúci Full HD displej s technológiou IPS
  • Výkonný procesor Intel
  • Pevný disk s kapacitou 1 TB
  • Integrovaná webkamera
  • Predinštalovaný operačný systém Windows 10
  • Súčasťou balenia je klávesnica a myš

Pokročilý hardvér

Skvelú prácu pri zvládaní všetkých úloh odvádza procesor Intel generácie Skylake. Ide o spoľahlivý stavebný kameň s pokročilým výrobným procesom, preverenou spoľahlivosťou, nízkym zahrievaním a podporou virtualizácie. Svojím výkonom zvládne multitasking aj kancelárske aplikácie. O bleskurýchlu odozvu sa postará operačná pamäť typu DDR4, ktorá beží na vysokej frekvencii 2 133 MHz.

Pastva pre oči

Použitá technológia zobrazenia IPS na 23" paneli oslní nielen jasom, ale aj celkovým podaním farieb a rovnomerným LED podsvietením. Pri každodennej činnosti využijete nielen integrované reproduktory s celkovým výkonom 6 W, ale aj celý rad moderných rozhraní vrátane HDMI, USB 3.0, čítačky pamäťových kariet či bezdrôtového Bluetooth a WiFi. Počítač sa dodáva s predinštalovaným operačným systémom Windows 10 a keďže je jeho súčasťou aj myš a klávesnica, môžete ho ihneď začať po vybalení používať.


Parametre a špecifikácia

Rad počítača
Lenovo IdeaCentre Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Lenovo IdeaCentre Hotovo!

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ahoj, volal zk, kupoval TI323s4fNAD ke kterému je klávesnice, která tam má i extra funkce se kterými si zk neví rady a nedostal k tomu návod, můžete se po něm podívat a doposlat, může být i elektronicky na mail. Dík

Diskusia a poradňa k Lenovo IdeaCentre 300
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaCentre 300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaCentre 300.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií