Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Lenovo IdeaCentre 510S-23

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaCentre 510S-23
All In One PC - multidotykový 23 "1920x1080 IPS, Intel CPU, RAM až 8GB DDR4 SDRAM, až sshd 1TB + 8GB cache pre zrýchlenie behu OS, WiFi, Bluetooth 4.0, HD webkamera, USB 3.0, USB klávesnica a myš, reproduktory, Windows 10
Kód:  TI324fNAD Stránky výrobcu

Lenovo IdeaCentre 510S-23

Off
 Lenovo IdeaCentre 510S-23ISU Touch Silver
Off
 Lenovo IdeaCentre 510S-23ISU Touch Silver

Ohromujúci bezrámový displej

Lenovo Ideal 510S ponúka 23 "Full HD displej s technológiou AIT (Advanced In-Cell Touch). Veľmi znižuje hrúbku a hmotnosť displeja a ponúka živé farby a ostrejšie zábery.

Off
 Lenovo IdeaCentre 510S-23ISU Touch Silver

Vyrobené pre zábavu

Model 510S bol navrhnutý pre zábavu. Toto zariadenie All-In-One používa procesory Intel Skylake. Obsahuje aj technológiu Dolby Home Theater, ktorá prináša redukciu šumu, optimalizáciu reproduktorov a úžasný stereofónny zvuk.

Off
 Lenovo IdeaCentre 510S-23ISU Touch Silver

Tenké, ľahké a prispôsobiteľné

S tenkou konštrukciou (iba 7,2 mm na najsilnejšom mieste) a ľahkou hmotnosťou len 4,4 kg je 510S elegantný a štýlový - a tiež cenovo dostupný. Tento kompaktný počítač zachycuje široko nastaviteľný displej, ktorý sa dá otáčať v rozmedzí od -5 do 30 stupňov, aby poskytol flexibilnejšie uhly nahliadnutia.

Off
 Lenovo IdeaCentre 510S-23ISU Touch Silver

Skryté porty a fotoaparát

Pre maximálnu praktickosti a čistejšie liniek, ktorých 510S je vybavený vstupným systémom, ktorý môže byť odstránený z rámu displeja v prípade potreby. USB porty, ktoré nepoužívate, je možné jednoducho odstrániť a skryť a to isté môžete urobiť aj s fotoaparátom, ak ho nepotrebujete.

Off
 Lenovo IdeaCentre 510S-23ISU Touch Silver

To najlepšie z Windows 10

Windows 10 je perfektná kombinácia systému Windows, ktorý už poznáte, a celý rad skvelých vylepšení, s ktorými sa zamilujete. Od rýchleho spustenia cez rozšírenú ponuku Štart a úplne nový prehliadač do Cortany - vlastný osobný digitálny asistent. Teraz to môžete robiť viac, rýchlejšie a hladšie - dokonca aj s niekoľkými rôznymi zariadeniami.

Off
 Lenovo IdeaCentre 510S-23ISU Touch Silver

Okamžité pripojenie

Ak hľadáte Internet / Multimediálne centrum pre celú rodinu, 510S je len pre vás. Vďaka možnosti pripojenia WiFi 802.11 b / g / n alebo a / ca je Bluetooth 4.0 ideálnym riešením pre streaming zvuku i videa na každom domácom spotrebiči.

Parametre a špecifikácia

Rad počítača
Lenovo IdeaCentre Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Lenovo IdeaCentre Hotovo!

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaCentre 510S-23 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaCentre 510S-23.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií