Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Lenovo IdeaCentre Stick 300

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaCentre Stick 300
4,5 14 hodnotení
Mini PC Intel Atom Z3735F Bay Trail 1,83 GHz, Intel HD Graphics, RAM 2GB DDR3, Flash 32GB, Bez mechaniky, Wi-Fi, 1× USB 2.0, Windows 10 Home
Kód:  TI315e3 Produktové číslo:  90ER0000ZC Stránky výrobcu

Lenovo IdeaCentre Stick 300

Lenovo IdeaCentre Stick 300 je naozaj miniatúrny počítač. Toto zariadenie pohodlne prenesiete aj vo vrecku, jeho rozmery sú 3,7 × 10,3 × 1,2 centimetrov. IdeaCentre Stick 300 je kompatibilný so všetkými monitormi či televízormi s konektorom HDMI (F). Výhodou tohto miniatúrneho počítača je mimo jeho skladnosť a nárok na energiu tiež to, že je na ňom predinštalovaný plnohodnotný operačný systém Windows 10 vo verzii Home. Vy si teda nemusíte zvykať na odlišné prostredie a pracovať na tomto zariadení rovnako, ako na klasickom počítači.

Kľúčové vlastnosti mini PC Lenovo IdeaCentre Stick 300

  • Mini PC disponuje dostatočným výkonom pre kancelársku prácu
  • IdeaCentre Stick 300 je kompatibilný s monitormi aj televízormi s HDMI konektorom
  • Extra ľahká a priestorovo nenáročná konštrukcia
  • Výkonný procesor a 2 GB operačnej pamäte
  • Plnohodnotný OS MS Windows 10 Home
  • Integrovaná čítačka MicroSD kariet do veľkosti až 128 GB
  • Bohatá konektivita a jednoduché použitie

Výkon ideálny pre kancelársku prácu

Miniatúrny počítač Lenovo IdeaCentre Stick 300 je vybavený štvorjadrovým procesorom Intel Atom Quad Core Z3735F Bay Trail s TDP do 2,2 W. Procesoru dopomáha 2 GB operačná pamäť typu DDR3, výhodou je tiež dostatočne veľký 32 GB eMMC disk, ktorý je tiež integrovaný priamo do konštrukcie počítača. O vykreslenie obrazu sa stará grafický akcelerátor Intel HD Graphics. Komponenty v zariadený boli vyberané tak, aby boli úsporné, nezahrievali sa a zvládli klasickú prácu v kancelárii.

Prekvapujúca konektivita

Počítač je vybavený jedným USB 2.0 portom pre pripojenie Flash disku, myši či klávesnice, nechýba tu ani konektor micro USB. Zariadenie tiež disponuje technológiami WiFi a Bluetooth, je vybavené slotom pre microSD kartu s podporou až do kapacity 128 GB. Lenovo IdeaCentre Stick 300 ďalej má tiež konektor HDMI (M), ktorý slúži na prepojenie so zobrazovacím zariadením.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Atom Hotovo!
Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!
Typ zostavy
Mini PC Hotovo!
Model procesora
Intel Atom Z3735F Bay Trail Hotovo!
Frekvencia procesora
1,33 GHz (1 330 MHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Mini PC Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Atom Hotovo!
Model procesora
Intel Atom Z3735F Bay Trail Hotovo!
Frekvencia procesora
1,33 GHz (1 330 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
1,83 GHz (1 830 MHz) Hotovo!
Max TDP
2 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB (0,03 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
1 × Hotovo!
Ďalšie
microUSB Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
37 mm Hotovo!
Výška
103 mm Hotovo!
Hĺbka
12 mm Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Lenovo IdeaCentre Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Potreboval by som poradit ci sa da pouzit na toto mini pc ako zdroj internetu 4G modem na sim kartu od 4ky https://www.alza.sk/huawei-e3372h-d4474721.htm?o=7 Vdaka

Dobrý den Jak lze mít tento mini pc s monitorem připojený na wifi? Děkuji Lenka

Ahoj mám tento počítač ale mám problém s ovladači na vga a zvuk. Poradí mi někdo kde je stáhnout.

Dobrý deň, je možná aj 32-bit verzia - pre spúšťanie DOS aplikácií?

Dobrý den. Koupil jsem si toto zařízení abych uděl z TV chytrou :-) Jenže se nedokážu připojit k Wi-Fi. Používám D LINK DiR 615 a mini PC mi hlásí, že se připojilo, ale není k dispozici internet. Na stejné zařízení se připojuji s telefonem (Lenovo) a s notebookem (Lenovo s W10 Home). Asi před 5 dny jsem se náhodně připojil a používal net browser a sledoval TV přes Horizon GO, ale od té doby nikdy. Poradíte?

Dobrý den! Potřebovali bychom krátký prodlužovací kabel HDMI (asi 10 - 15 cm, tedy druhý k tomu, co je v balení). Máte ? Děkuji.

Dobrý den, nefunguje mě zvuk na mini PC. Prosím o radu jak to rozchodit. Děkuji

Dobrý den,koupil jsem ho jako rozbalený a je na něm spuštěný a zaheslovaný Windows,jak ho dostanu do továrního nastavení?

Dobrý deň, potiahne toto zariadenie video alebo film vo full hd rozlíšení na 60 fps?

Dobrý den při aktualizaci na verzi Win10 1803 přístroj zamrzne a musí se natvrdo vypnout. Potom funguje normálně, ale bez této aktualizace. Tato aktualizace se mi nezdařila již po několikáté. Problém asi bude v nedostatku paměti, protože verze 1803 prý vyžaduje asi 16GB volného místa pro 32bitovou verzi Win. Nevíte, co s tím? Zakázat aktualizace?

123...
Diskusia a poradňa k Lenovo IdeaCentre Stick 300
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaCentre Stick 300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaCentre Stick 300.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií