LEGO v APP pro AP+

Lenovo PHAB 2 Pro TANGO 64GB Champagne Gold

Zobraziť katalóg
Lenovo PHAB 2 Pro TANGO 64GB Champagne Gold
3,7 5 hodnotení
Mobilný telefón - 6.4" IPS QHD 2560x1440, procesor Qualcomm Snapdragon 652 Octa Core, RAM 4GB, interná pamäť 64GB, microSDXC až 128GB (zdielaný slot so SIM), fotoaparát 16MPx+8Mpx, GPS, 3G/LTE, microUSB, čítačka odtlačku prsta, Dual SIM (2xNano SIM), rýchle nabíjanie, batéria 4050mAh, Android 6.0
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NT205m3 Produktové číslo:  ZA1F0006CZ Stránky výrobcu
Lenovo PHAB 2 Pro TANGO 64GB Champagne Gold Predaj skončil

Lenovo PHAB 2 Pro TANGO 64GB Champagne Gold

Vlastnosti telefónu

179,8 mm

Lenovo PHAB 2 Pro

88,6 mm

Lenovo PHAB 2 Pro

10,7 mm

Hmotnosť telefónu: 259 g

Úhlopříčka displeje

6,4"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0 Marshmallow

typ operačného systému

Výdrž baterie

4 050 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

88,6 × 179,8 × 10,7 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

Micro SDXC

slot na pamäťové karty

Váha

259 g

hmotnosť telefónu

Mobilný telefón Lenovo Phab 2 Pro je zariadenie, ktoré by rozhodne nemalo uniknúť vašej pozornosti. Či už ste milovníkmi hrania mobilných hier, pracovití workoholici či vášniví fotografi, tento mobilný telefón uspokojí všetky vaše požiadavky. V elegantnom a odolnom tele z kovu nájdete hardvérovú výbavu, ktorá vám poskytne bleskovú rýchlosť spracovania všetkých vašich pokynov. K tomu sa navyše môžete pokochať žiarivými farbami a ostrými detailmi, ktoré zobrazuje 6,4" Quad HD displej s rozlíšením 2560 × 1440. Navyše model Pro je ako prvý na svete vybavený technológiou Tango od spoločnosti Google, ktorá pracuje s rozšírenou realitou.

Kľúčové vlastnosti

  • Prvý na svete s technológiou Tango
  • Elegantným dizajn a kovové prevedenie
  • 6,4" Quad HD displej pre farby a ostré detaily
  • Výkonný osemjadrový procesor s frekvenciou 1,8 GHz
  • Zadné 16MPx fotoaparát s rýchly ostrením
  • 64GB rozšíriteľné pomocou microSDXC karty až o 128 GB
  • Batéria s kapacitou 4 050 mAh

Obrovský displej a krištáľový zvuk

Živé verné farby, ostrý a detailný obraz vo vysokom rozlíšení, to všetko je samozrejmosťou pre 6,4" Quad HD displej, vďaka ktorému všetok mobilný obsah ožije priamo pred vašimi očami. Zakrivené 2,5D sklo sa pýši technológiou Gorilla Glass, vďaka ktorej je extra odolné a chráni displej pred poškrabaním. Phab 2 Pro reprodukuje priestorový zvuk tak kvalitne, že vám bude pripadať, ako keby ste si so sebou vo vrecku nosili malé kino. ako vôbec prvý výrobca vybavil Lenovo tieto telefóny technológiou Dolby Audio Capture 5.1 a trojicou mikrofónov. S touto kombináciou sa vám teraz dostáva do rúk možnosť zaznamenať zvukové nahrávky v 360° kvalite.

Dva fotoaparáty pre profesionálne výsledky

Ak usilujete o profesionálne vyzerajúce fotografie, tento mobil je tým pravým pre vás. Príjemným potešením sa stane kvalitný fotoaparát s rozlíšením 16 Mpx. S touto výbavou sa budete môcť krásne vyhrať a doviesť svoje fotografie k dokonalosti. Iste oceníte aj záznam videa v rozlíšení 4K. Tiež sa môžete tešiť na svetelnosť objektívu f/2.0, s ktorou vaše fotky budú vyzerať úžasne aj pri horšom osvetlení. Vašim snímkam sa tak dostane presných detailov, živých a verných farieb a vďaka rýchlemu ostreniu (do 3 sekúnd) aj vždy ostrých záberov. Selfiemaniaci potom budú potešení 8 Mpx predným fotoaparátom so šírkou záberu 75° a svetelnosťou objektívu f/2.2.

Úplne nové poňatie smartphonu

Nová technológia Tango vám poskytne nový zážitok pri používaní telefónu. Užite si aplikácie a hry s rozšírenou realitou. Zadná kamera, v spolupráci so senzormi hĺbky a pohybu, prenáša obraz na 6,4" displej, kde ihneď uvidíte veľa užitočných informácií alebo virtuálne objekty v reálnom čase. Môžete sa tak napríklad pozrieť, ako bude vyzerať nový nábytok u vás v obývačke, alebo dokonca merať bez použitia metra. V hrách eliminujte virtuálnych fantómov, alebo sa hrajte so svojim miláčikom. Pozrite sa aj na ďalšie aplikácie a hry pre Tango v obchode Play .

Vysoký výkon

Plynulý chod telefónu aj počas multitaskingu a jeho rýchle reakcie zaisťuje procesor Snapdragon 652 optimalizovaný pre Tango, ktorému dopomáha 4GB operačná pamäť. Vďaka tomu na telefóne rozbehnete náročné hry i aplikácie. Pre vaše dáta výrobca pripravil úložisko s kapacitou 64 GB, ktorá nemusí byť konečná pri nadobudnutí až 128GB microSDXC karty. Takýto výkon potrebuje poriadnu dávku energie, čo už zaistí výkonná 4050mAh batéria.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
6,4" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2560 × 1440 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,4" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2560 × 1440 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
8 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
179,83 mm Hotovo!
Šírka
88,57 mm Hotovo!
Hĺbka
10,7 mm Hotovo!
Hmotnosť
259 g Hotovo!
Farba
Zlatá Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
4 050 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
4 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
64 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!
Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deń Obsahuje telefon notifikačnú led diodu ? Ďakujem

Dobrý den, chcem sa vas spytat, ci sa da dokupit na tento mobil LENOVO phab 2 tango , predne ochranne sklo? a zadný priesvitný gumený obal.

Dobrý den, lze objednat za tuto cenu šedý ZA1F0047CZ? Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tento telefon budete mít i ve variantě šedé. Dříve jste měli, ale nyní ho tu nevidím. Děkuji

Dobrý večer , proč máte u Lenovo Phab 2 Pro Tango -- u použitého a pak rozbaleného stejnou cenu a jiné parametry . Jak mám potom poznat který je který a kdybych ho chtěl koupit tak nevím co mě vlastně přijde ! Aktualizace stránek zase není takový problém pro takový Gigant mezi E-shopy ? Nebo ANO !!!

V popisku je FM rádio ovšem ve skutečnosti ho nemá (i podle oficiálních datasheetů lenovo)

Dobry den. Podporuje tento telefon wifi volani? Predem dekuji!

Dobrý den , chtěl bych se zeptat na tento mobil funkci slow morion ? Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, již minule mi vaši prodejci na prodejně sdělili, jako přidanou hodnotu vaší společnosti, podobná evidovaná data u jiného kupovaného zboží: - jaké %, ev. počet reklamací, záručních a pozáručních servisních úkonů nebo vrácených kusů tohoto zboží Alza registruje? - jak je to se stejnými parametry obecně u mobilů zn. Lenovo např. za poslední 2 roky? - jaké jiné podobné phablety se srovnatelným nebo výhodnějším poměrem výkon/kvalita/cena byste mi doporučili? Předem děkuji za brzkou zprávu, PP.

je pravda že to nemá NFC???

12
Diskusia a poradňa k Lenovo PHAB 2 Pro TANGO 64GB Champagne Gold
Príslušenstvo pre Lenovo PHAB 2 Pro TANGO 64GB Champagne Gold
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo PHAB 2 Pro TANGO 64GB Champagne Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo PHAB 2 Pro TANGO 64GB Champagne Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo PHAB 2 Pro TANGO 64GB Champagne Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo PHAB 2 Pro TANGO 64GB Champagne Gold.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií