Lenovo Precision Pen 2 (Laptop)

Zobraziť katalóg
Lenovo Precision Pen 2 (Laptop)
Dotykové pero (stylus) – na notebook, aktívna technológia, 4096 tlakových bodov, kompatibilné s OS Windows, materiál hrotu kov, rozpoznanie tlaku a Palm rejection, výdrž až 246 h
67,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NT486s3e9d Produktové číslo:  4X81H95637 Stránky výrobcu
Lenovo Precision Pen 2 (Laptop) 67,90 € Momentálne nedostupné

Lenovo Precision Pen 2 (Laptop)

Radi by ste zefektívnili prácu s dotykovým zariadením a pohodlne písali alebo kreslili? Dotykové pero Lenovo síce nemá podporu multi-touch gest, v porovnaní s prstom je však veľmi presné. Vďaka jeho aktívnej technológii využijete dodatočné funkcie, ako je rozpoznanie tlaku a Palm rejection, ktoré okrem ovládania dotykového prístroja skvele využijete na písanie, kreslenie, editáciu fotografií a ďalšie činnosti. Na svoj pohon využíva integrovanú batériu s výdržou až 246 h. Stylus Lenovo si obľúbite pri každodennej práci s dotykovou obrazovkou.

Dotykové pero (stylus) Lenovo Precision Pen 2 (Laptop) ...

Zásadné prednosti dotykového pera Lenovo Precision Pen 2 (Laptop)

  • Aktívna dotykové pero Lenovo vám poskytne presnejšie ovládanie dotykového zariadenia
  • Integrovaná batéria s výdržou až 246 h
  • Stylus na notebook
  • Využíva operačný systém Windows
  • Výbornú prácu odvádza pomocou 4096 tlakových bodov
  • Materiálom hrotu je kov
  • Dotykové pero je citlivé na vyvíjaný tlak
  • Na ešte väčšiu prirodzenosť výrobca pridal funkciu palm rejection

Stylus Lenovo sa postará o komfortný pocit pri práci

Dotykové pero Lenovo spolupracuje s prístrojmi s kapacitným displejom, ako je notebook, a úplne verne dokáže napodobňovať prácu na klasickom papieri. Bude si skvele rozumieť s operačným systémom Windows. Presnú prácu podporuje 4096 tlakových bodov, ktoré evidujú každý dotyk. Špička stylusu má konštrukciu z kvalitného materiálu, ako je kov.

Dotykové pero (stylus) Lenovo Precision Pen 2 (Laptop) ...

Veľkosť vhodná aj na cesty

Pri používaní stylusu Lenovo vám pôjde práca pekne od ruky. Dotykové pero presne reaguje na tlak, ktorý pri písaní či kreslení vyvíjate. Vďaka tomu môžete nakresliť rôzne šírky liniek. Tenké línie sa vytvoria pri jemnom tlaku a pri silnejšom tlaku vznikne linka široká. Skvelou voľbou pre profesionálov je aj funkcia palm rejection, ktorá umožňuje prácu iba s aktívnym stylusom aj napríklad cez položenú dlaň na obrazovke tabletu.

Parametre a špecifikácia

Zariadenie
Notebook Hotovo!
Kompatibilita
Windows Hotovo!
Technológia
Aktívna Hotovo!
Počet tlakových bodov
4 096 Hotovo!
Materiál
Kov Hotovo!

Určenie

Zariadenie
Notebook Hotovo!
Kompatibilita
Windows Hotovo!

Hrot

Technológia
Aktívna Hotovo!
Počet tlakových bodov
4 096 Hotovo!
Materiál
Kov Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Rozpoznanie tlaku, Palm rejection Hotovo!
Výdrž batérie
246 h Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je stylus kompatibilkní s notebookem Lenovo X1 Carbon 6th Gen? Děkuji

Diskusia a poradňa k Lenovo Precision Pen 2 (Laptop)
Príslušenstvo pre Lenovo Precision Pen 2 (Laptop) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Precision Pen 2 (Laptop). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Precision Pen 2 (Laptop). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Precision Pen 2 (Laptop). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Precision Pen 2 (Laptop).
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií