Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lenovo ThinkCentre M800z

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkCentre M800z
All In One PC - 21.5 "1920x1080 LED matný, Intel CPU, RAM až 8GB DDR4 SDRAM, Intel HD Graphics 530, HDD až 1TB 5400 otáčok, DVD, WiFi 802.11ac, webkamera, USB 3.0, čítačka kariet, USB CZ klávesnica a myš, Windows 10 Pro
Kód:  TI019f1p3bNAD Stránky výrobcu

Lenovo ThinkCentre M800z

Skvelý počítač Lenovo, ktorý spĺňa všetky náročné požiadavky dneška. Tenký, ľahký a tichý dizajn vyrobený z vysoko kvalitných materiálov pre náročných zákazníkov. Pre rýchlu prácu je vybavený výkonným procesorom Intel Core, ktorý presúva vašu produktivitu práce na úplne novú úroveň. Výhodou je 21,5 "Full HD displej s pravým vykresľovaním farieb a širokým uhlom zobrazenia, takže obsah zobrazený na displeji dokáže čítať viacerých používateľov naraz, čo oceníte pri konzultácii projektov v práci.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný počítač v tele monitora
  • Tenký, ľahký, tichý a energeticky úsporný dizajn
  • Výkonný procesor Intel
  • 21,5 "Full HD displej s skutočným vykreslením farieb
  • Obrazovka s matným povrchom proti oslneniu
  • Testovanie odolnosti armády MIL-SPEC
  • Podpora pre VESA - montáž na stenu
  • Zabezpečenie kvality

Inovatívne s vysokým stupňom bezpečnosti

Technológia inteligentného chladiaceho motora (ICE) prináša skvelé chladenie pre dlhú životnosť s možnosťou dvoch nastavení. Aktívne chladenie alebo tichý režim, v závislosti od toho, ktorý režim vám vyhovuje pri práci. Pre najlepšiu ochranu vašich údajov a zariadení obsahuje najnovšie technológie, vrátane modulu Trusted Platform Module ( TPM ), ktorý šifruje citlivé údaje a informácie, ako sú heslá, elektronické transakcie a on-line komunikácie. Ak vás niekto chcel vniesť do počítača, je tam prepínač na detekciu narušenia a sofistikovanú ochranu pomocou káblového zámku.

Skvelý dizajn

V práci budete určite používať štyri zadné porty USB 2.0 a dva bočné porty USB 3.0 na pripojenie ľubovoľnej klávesnice alebo myši dodávanej s počítačom. Na zadnej strane nájdete praktickú rukoväť pre jednoduchý prenos medzi kanceláriami. Práca vám uľahčíelegantný, štíhly a minimalistický stojan, ktorý komfortne prispôsobí uhol skla (voliteľný premenný kĺbový stojan - nie je súčasťou dodávky).

Parametre a špecifikácia

Rad počítača
Lenovo ThinkCentre Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Lenovo ThinkCentre Hotovo!

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkCentre M800z Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkCentre M800z.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií