AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LEPU Medical SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit 25 ks

Zobraziť katalóg
LEPU Medical SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit 25 ks
4,5 11 hodnotení
Domáci test – na koronavírus, sterom z nosa, určený pre dospelých a deti, jednorazový, vyhodnotený za 15min, presný na 99.62%, 25 kusov v balení - 1,32 €/ks
Kód:  Cov21T06

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEPU Medical SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit 25 ks Predaj skončil

LEPU Medical SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit 25 ks

Súprava na detekciu antigénu SARS-CoV-2 Antigén Rapid Test Kit je vhodná na domáce použitie. Detekuje antigén nového koronavírusu 2019-nCoV v klinickej vzorke. Test funguje na princípe imunochromatografia. Jeho súčasťou je antigén označený koloidným zlatom a komplex kontrolných protilátok. Ďalej obsahuje nitrocelulózové membrány, na ktorých je vyznačený testovací prúžok a prúžok kontrolný. Výsledok testu na detekciu antigénu koronavírusu 2019-nCoV sa dozviete už po 15 minútach. Balenie obsahuje 25 kusov jednotlivo balených jednorazových testovacích kariet, jednorazovévýterové tyčinky a pufer.

Kľúčové vlastnosti súpravy na detekciu antigénu SARS-CoV-2 Antigén Rapid Test Kit, 25 ks

  • Súprava na detekciu antigénu nového koronavírusu 2019-nCoV
  • Obsahuje 25 ks testovacích kariet
  • Vhodná na domáce použitie
  • Detekuje antigén v klinickej vzorke
  • Výsledok testu už za 15 minút po aplikácii vzorky
  • Výrobcom testu je spoločnosť Beijing Lepu Medical Technology Co., Ltd.

Ako súprava na detekciu antigénu 2019-nCoV funguje

Hneď ako umiestnite tyčinku s odobranou vzorkou do testovacej karty a pokvapkáte požadovaným počtom kvapiek pufra, spustí sa špecifická reakcia protilátka-antigén. N proteín vo vzorke sa skombinuje s protilátkou proti N proteínu nového koronavírusu (značené koloidným zlatom), ktorou je konjugačná podložka potiahnutá. Následne vzlínaním konjugát migruje nahor a je zachytený monoklonálnou protilátkou proti N proteínu (imobilizovaná v testovacej oblasti T). Čím tmavšia farba v oblasti T, tým vyšší je obsah N proteínu vo vzorke. Pokiaľ teda nie je vo vzorke žiadny vírusalebo je ho menej, než je detekčný limit, oblasť T sa nesfarbí. Oblasť kontroly (C) sa sfarbí do fialova bez ohľadu na prítomnosť alebo neprítomnosť vírusu vo vzorke. Ide o kritérium na posúdenie pridania dostatočnej alebo nedostatočnej vzorky a či bol chromatografický postup normálny alebo nie.

Návod na použitie

Otvorte škatuľu, rozbaľte jednorazové balenie testu, vyberte obsah a nechajte reagencie ustáliť na izbovú teplotu, teda cca 24 °C. Prečítajte si pozorne celý návod na obsluhu a súpravu na detekciu antigénu použite ihneď po vybratí z ochranného obalu, najdlhšie do 60 minút po vybratí a od odobratia vzorky.

SARS-CoV-2 Antigén Rapid Test Kit


1. Odoberte vzorku pomocou výterovej tyčinky.


SARS-CoV-2 Antigén Rapid Test Kit

2. Pretiahnite výterovú tyčinku so vzorkou jamkou B do jamky A a pridajte 6 kvapiek pufra do jamky A.


SARS-CoV-2 Antigén Rapid Test Kit

3. Tyčinku dvakrát otočte v smere a proti smeru hodinových ručičiek.


SARS-CoV-2 Antigén Rapid Test Kit

4. Odstráňte ochranný kryt fixačného lepidla. Zlepte ľavú a pravú stranu k sebe a počkajte 15 minút.


Interpretácia výsledkov testu

Vzorka na antigén 2019-nCoV je pozitívna, ak sa v oblasti kontroly kvality (C) a testovacej oblasti (T) objavia fialovo-červené línie. Pokiaľ je detekovaná pozitívna vzorka, je nutné čo najrýchlejšie pretestovanie metódou priamej detekcie vírusu.

Vzorka na antigén 2019-nCoV je negatívna, ak sa objaví iba jedna fialovo-červená línia v oblasti kontroly kvality (C) a testovacia oblasť (T) bude prázdna. Sledujte však naďalej svoj stav a odporúčame test zopakovať po približne 24 hodinách. Nezabudnite, že množstvo protilátok sa v prípade nákazy tvorí individuálne a je spravidla sprevádzané zvýšenou teplotou.

Neplatný výsledok je vtedy, ak sa neobjaví žiadny alebo modrý prúžok v oblasti kontroly (C). Toto môže byť spôsobené dlhým oneskorením pri testovaní, kontamináciou reagentu, znehodnotením testu teplotou atp. V tomto prípade test zopakujte s novou testovacou súpravou. 

Obsah balenia

Sada sa skladá z testovacích kariet, návodu na použitie, výterových tyčiniek a pufra. Každý test je balený samostatne. To znamená, že v balení nájdete 25 balíčkov obsahujúcich jednu testovaciu kartu na detekciu antigénu nového koronaviru.

Testovanie na COVID-19

Pri testovaní na infekciu existujú 2 spoľahlivé metódy.

Testovacia metóda PCR je založená na identifikácii patogénu na základe prítomnosti DNA alebo RNA patogénu vo vzorke pacienta. Často je možné patogén detekovať skôr, ako v tele stúpne hladina protilátok. Táto metóda vyžaduje odborný personál, špecifické laboratórne vybavenie, dodržanie teplotného reťazca a nemôže byť teda praktizovaný v domácom prostredí. Toto sú testy, ktoré používa odborný zdravotnícky personál.

Ďalšou metódou je serologické vyšetrenie na protilátky. Protilátky sú súčasti imunitného systému. Sú to imunoglobulínové proteíny, ktoré pomáhajú chrániť pred mikroskopickými patogénmi, medzi ktoré patria aj vírusy. Každá produkovaná protilátka je unikátne vytvorená na rozpoznanie špecifickej štruktúry na povrchu patogénu. Táto štruktúra sa nazýva „antigén“ a je to štruktúra vyvolávajúca tvorbu protilátok, ktoré sa potom na antigén viažu a tým ho neutralizujú, poškodzujú a zabíja (spojením protilátky a antigénu vznikne takzvaný imunokomplex, ktorý mobilizuje imunitný systém).
Táto metóda teda nevyhľadáva samotný patogén, ale „iba“ protilátky, ktoré telo produkuje ako obranu pred patogénom. Princíp tohto testu je založený na fakte, že COVID-19 aktivuje v tele protilátky IgM a IgG, ktoré sú v kombinácii s antigénom COVID-19 špecifické pre SARS-1, SARS-2 = COVID-19 a MERS. Príkladom takého testu je:


Rýchlotest SARS-CoV-2 Antigén Rapid Test Kit, súprava na detekciu antigénu (Koloidné zlato)
Výhodou tohto vyšetrenia je ľahká dostupnosť, nízka cena, možnosť vykonania testu v domácich podmienkach za niekoľko minút. Presnosť záleží na výške produkcie protilátok v tele, ktorá je vysoko individuálna a závislá na zdravotnom stave, veku, pohlaví, celkovej imunite a ďalších faktoroch, ako je napr. váha. Infikovaný organizmus reaguje na zasiahnutie patogénom imunitnou reakciou, teda najmä začatím tvorby protilátok a zvýšením teploty.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Unisex Hotovo!
Určené pre
Dospelých a deti Hotovo!
Účel testu
Na koronavírus Hotovo!
Spôsob vykonania testu
Sterom z nosa Hotovo!
Doba vyhodnotenia
15 min Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Určenie

Určené pre
Dospelých a deti Hotovo!

Použitie

Účel testu
Na koronavírus Hotovo!

Základné informácie

Spôsob vykonania testu
Sterom z nosa Hotovo!
Doba vyhodnotenia
15 min Hotovo!
Použiteľnosť
Jednorazový Hotovo!
Presnosť
99,62 % Hotovo!

Počet kusov v balení

Počet kusov v balení
25 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

To je legrace. Požádali jste mě o recenzi k produktu, kde jste recenze zřejmě vypnuli (soudím tak i z příspěvku jiného zákazníka z 9.4.2021). Tak tedy klady: Minule přišlo kompletní, žádný problém. A zápory: Tentokrát přišlo bez odběrových tyčinek. Mohli byste dodávat "komplet" hned napoprvé? Vracet zboží vyjde (na ceně času) podobně draho jako si jinde objednat nové.

Dobrý den, mají tyto testy certifikaci CE IVD, která je podmínkou, aby byly hrazeny zdravotní pojišťovnou při testování ve zdravotnickém zařízení? Děkuji.

Dobrý den, čím jsou tyčinky sterilizovány?

Dobrý den, vztahuje se na tento produkt příspěvek zdravotní pojišťovny ve výši 60 Kč ? Díky

Lze zakoupit náhradní vodu. Koupili jsme si od Vás tento produkt a voda se nám vylila.

Nejsou to náhodou ty nekvalitní testy, které měli v Rakousku a Česko je nakoupilo do škol také?

Diskusia a poradňa k LEPU Medical SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit 25 ks
Príslušenstvo pre LEPU Medical SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit 25 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEPU Medical SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit 25 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEPU Medical SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit 25 ks. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEPU Medical SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit 25 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEPU Medical SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit 25 ks.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií