P&G MS v hokeji_CZ

Levoit Core300S SMART

Zobraziť katalóg
Levoit Core300S SMART
4,7 76 hodnotení
Čistička vzduchu – výkon 195 m³/h, príkon 26 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 41 m², hlučnosť od 22 do 48 dB(A), antibakteriálny, HEPA, uhlíkový, prachový filter, s časovačom, reguláciou výkonu, nočným režimom, automatickým režimom, vhodná pre alergikov a inteligentná, ovládanie mobilnou aplikáciou, kompatibilná s WiFi, displej, diaľkové ovládanie, detský zámok a dotykový panel súčasťou, rozmery 36 × 22 × 22 cm (V׊×H)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  LEVCV814 Produktové číslo:  Core300S

Levoit Core300S SMART

Levoit CORE 300S SMART – Inteligentná čistička vzduchu

Pokiaľ vás trápi alergia či časté ochorenie horných dýchacích ciest, čistička by rozhodne nemala u vás doma chýbať. Zaistí zdravší a čistejší vzduch. Vybavená je kvalitnou 3-vrstvovou filtráciou s filtrom HEPA H13. Vyniká tiež maximálnou cirkuláciou vzduchu patentovanou technológiou VortexairTM. Čistička Levoit Core300S SMART ostráni až 99,97 % škodlivých látok a nečistôt, ktoré by mohli spôsobovať alergie a rôzne ochorenia dýchacích ciest. To však nie je všetko! Čistička Levoit Core300S SMART sa dá totiž ovládať nielen priamo na prístroji, ale aj pomocou smart aplikácie a hlasovým ovládaním cez Alexu alebo Google Assistant. Všetko tak ovládate ľahko priamo na displeji alebo pomocou vášho hlasu. Čistička vzduchu Levoit Core300S SMART navyše disponuje nočným režimom, môžete si ju tak pustiť aj počas vášho spánku. 

Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Levoit 300S Smart

  • Inteligentná čistička vzduchu Levoit 300S Smart 
  • Kvalitný systém filtrácie – filtre HEPA H13 a ARCTM formula
  • Odstraňuje až 99,97 % znečistených častíc vzduchu
  • Sledovanie stavu filtra cez smartfón
  • QuietKEAPTM technológia pre tichý nočný režim a pokojný spánok – hluk iba 22 dB
  • Maximálna cirkulácia vzduchu v priestore vďaka patentovanej technológii VortexairTM 
  • Kompatibilná so smart zariadeniami Android, Apple (iOS), Amazon Alexa a Google Assistant
  • Inteligentná detekcia znečistenia s monitorovaním na displeji alebo smart zariadení
  • 4 stupne čistenia vzduchu
  • Výkon 195 m³/h CAD pri 23 W – energeticky nenáročná prevádzka – ocenenie Energy star
  • Certifikácia pre alergikov
  • Špeciálne doplnkové filtre pre zvieratá, prach a zápach, alergény a plesne
  • Pripojenie cez 2,4 GHz WiFi alebo Bluetooth

Čistička Levoit Core300S SMART využíva inteligentnú detekciu znečistenia AirSightTM PLUS

Čistička Levoit Core300S SMART je vybavená technológiou AirSightTM PLUS. Ide o technológiu, ktorá skenuje kvalitu vzduchu pomocou špeciálneho laserového senzora. Tento senzor je schopný zaznamenať znečistenie časticami až 3-krát menšími ako bežne používané infračervené senzory. 

Signalizácia čistoty vzduchu pomocou 4 stupňov

Čistička vzduchu Levoit Core300S SMART vám napovie, aké je aktuálne znečistenie v miestnosti pomocou 4 stupňov v rôznych farebných vyhotoveniach. Každý stupeň má priradenú svoju farbu: 

  • Výborná/modrá farba (very good)
  • Dobrá/zelená (good)
  • Priemerná/oranžová (moderate)
  • Zlá/červená (bad)

Pri automatickom režime sa čistička Levoit Core300S SMART sama zapne a nastaví výkon podľa miery znečistenia tak, aby vzduch v miestnosti zbavila nečistôt čo najrýchlejšie. 

Čistička Levoit Core300S SMART disponuje 3-stupňovým systémom ochrany

Vzduch sa filtruje cez 3 vrstvy, vďaka čomu zachytí oveľa viac nečistôt a vzduch potom bude krásne čistý a svieži. Prvá vrstva je nylonový vonkajší filter, ktorý zachytí prach, vlasy či chlpy vašich domácich maznáčikov. Druhá ochranná vrstva je kvalitný HEPA H13 filter, ktorý sa postará o odstránenie plesní, baktérií, peľu či dokonca dymových častíc. Posledná tretia vrstva je karbónový filter, ktorý sa zachytí aj tie najdrobnejšie častice, ako je dym, pachy či výpary. V aplikácii čističky vzduchu Levoit Core300S SMART tak môžete priamo sledovať opotrebovanie filtra a kontrolovať, či je váš vzduch čistý a čerstvý.

Cirkulácia vzduchu s technológiou VortexairTM

Čistička vzduchu Levoit Core300S SMART využíva patentovanú technológiu VortexairTM, ktorá sa postará o maximálnu cirkuláciu vzduchu. Čističku Levoit Core300S SMART môžete využiť do miestností s rozlohou až 41 m2Vďaka vysokému výkonu až 195 m3/h CAD zvládne čistička vyčistiť miestnosť dvakrát za hodinu. 

Ovládajte čističku Levoit Core300S SMART pomocou aplikácie či hlasového ovládania

Čističku vzduchu Levoit Core300S SMART môžete pohodlne ovládať pomocou smart aplikácie. Stačí si jednoducho aplikáciu stiahnuť do vášho telefónu či tabletu podporujúci operačný systém Android či Apple. V aplikácii si nastavíte rôzne režimy, sledujete proces čistenia, zvýšite či znížite výkon. Aplikácia vám tiež umožní zistiť, v akej kondícii sa filter aktuálne nachádza. Zaistíte si tak dokonale čistý vzduch. Čistička podporuje aj hlasové ovládanie prostredníctvom Alexa alebo Google Assistant.

Doplnkové príslušenstvo – Nové HEPA 13 filtre 

Čistička vzduchu Levoit Core300S SMART

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! 

Filter pre prostredie s vyšším výskytom smogu, prachu a plynov

Filter Core 300-RF-TX bol navrhnutý pre priestory, v ktorých je zvýšená prašnosť, alebo miestnosti, v ktorých sa objavuje vysoký smog či zápach. 

Čistička vzduchu Levoit Core300S SMART

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! 

Filter Core 300-RF-MB proti vírusom a alergénom

S vysokou vlhkosťou, kde sa tvoria plesne a množia baktérie, vám pomôže špeciálny filter Core 300-RF-MB. 

Čistička vzduchu Levoit Core300S SMART

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! 

Špeciálny filter určený pre priestory so zvieratami 

Ak máte doma domácich miláčikov, filter Core 300-RF-PA je pre vašu domácnosť úplne ideálny. Tento filter je taktiež vhodný pre všetkých, ktorých trápia alergie na zvieratá. 

Tichú prevádzku čističky vzduchu Levoit Core300S SMART zaistí technológia QuietKEAPTM

Pri čističke vzduchu Levoit Core300S SMART vás okrem iného poteší veľmi tichý chod, ktorý pri klasickej prevádzke nepresiahne hlučnosť 48 dB. V nočnom režime hlučnosť čističky klesne na 22 dB. Cez deň ani v noci vás nebude čistička Levoit Core300S SMART nijako rušiť. Počas nočného režimu sa tiež aktivuje tlmené osvetlenie, ktoré môžete úplne vypnúť. 

Certifikované pre alergikov

Čistička vzduchu Levoit Core300S SMART získala certifikát ECARF na používanie pri ochorení na astmu alebo rôzne alergie. Európske stredisko pre výskum alergií (ECARF) má vo svojej kompetencii oceňovať čističky vzduchu, ktoré dosahujú merateľné zlepšenie kvality vzduchu pre stanovenú veľkosť miestnosti v bežnej dennej prevádzke. 

Energeticky úsporná prevádzka čističky Levoit Core300S SMART

Čistička vzduchu Levoit Core300S SMART sa pýši ocenením ENERGY STAR. Pre získanie tohto certifikátu musia byť splnené prísne podmienky energetickej nenáročnosti a úspory energie. Vďaka tomu môžete mať čističku Levoit v prevádzke 24/7 a na účte za energie si to ani nevšimnete. 

Najpredávanejšia značka čističiek vzduchu

Podľa predajných štatistík v roku 2020 sa stala značka Levoit najpredávanejšou značkou čističiek vzduchu v USA. 

Ocenenie pre dizajn a kvalitu

Čistička Levoit Core300S SMART získala prestížne ocenenie za dizajn – iF Design Award 2021 a German Design Award 2021. 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Príkon
26 W Hotovo!
Vzduchový výkon
195 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
41 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
48 dB(A) Hotovo!
Minimálna hlučnosť
22 dB(A) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Automatický režim, Časovač, Nočný režim, Regulácia výkonu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový, Prachový, Antibakteriálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
22 cm Hotovo!
Hĺbka
22 cm Hotovo!
Výška
36 cm Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Ocenenie za dizajn

Ocenenie za dizajn
iF Product Design Award Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Chcem sa spýtať, či je rozdiel účinnosti medzi umiestnením čističky na zemi, alebo niekde vo výške 180 cm?

Dobrý den, je vhodné používat čístičku v místnosti, kde spí novorozeně? Děkuji

Mam čističku zapnutou v módu automatic a najednou z ničeho nic začala jet neustále v tomto módu na nejvyšší mód z důvodu čistoty vzduchu PM. Přesahující klidně 200 až 400, což je nesmysl. Takto vysoké hodnoty v bytě kde se nic nezměnilo být nemohou. Nemůže být porouchany senzor?

Dobrý deň, hľadáme čističku do priestorov so zvýšeným rizikom výskytu plesní. Levoit Core300S je odporúčaná čistička portálom breathequality.com, kde sa ale zároveň píše že čistička do priestoru s rizikom výskytu plesní by mala mať aj UV-C filter (Odkaz do neznáma Levoit Core300S má možnosť vymeniť dodávaný filter za filter Levoit Core300-RF-RTL (https://www.alza.sk/levoit-core300-rf-rtl-filter-bakterii-a-virusov-na-core300s-a-core300-d6994440.htm) na portáli breathequality.com označený ale ako Levoit Core300-RF-MB (Odkaz do neznáma Otázka teda znie: je čistička Levoit Core300S s filtrom Core300-RF-RTL(-MB, ak je to to isté) vhodná do takýchto priestorov alebo je vhodnejšie kúpiť nejakú s UV filtrom, napr. Siguro AP-K50 Air Master alebo Leitz TruSens Z-2000? Ďakujeme vopred za odpoveď.

Dobrý den, neví někdo jestli to vyřeší i problém s kouřem od sousedů ? Popřípadě jaká by byla výdrž filtru ?

Dobrý den Jaký filtr je součástí čističky Levoit Core300S SMART Děkuji

Dobrý deň, mám otázku tak všeobecne ku produktom Levoit. Rozhodujem sa medzi modelom 300s a 400s. Mám byt o rozlohe 75m2. Znamená to teda, že ak by sa jednalo o jednu miestnosť čistička 400s by mala tento priestor bez problémov vyčistiť. Logicky mi však vyplýva, že členitosť pôdorysu bytu musí hrať nejakú rolu. Otázka teda znie, či dokáže čistička vyčistiť celý byt, ak by sa umiestnila na nejaké centrálne miesto, alebo by sa musela premiestňovať do jednotlivých miestností ? Vopred ďakujem za odpoveď

Dobrý deň, rád by som sa spýtal, ako je to s filtrom/filtrami... Ako často sa menia a je možné ich mechanicky vyčistiť (vyprášiť vonku) alebo vyprať? Všetky čističky (200S, 300S, 400S, 600S) majú senzor kvality/znečistenia vzduchu? Kamarát má 200S a 600S a vravel mi že len 600S má senzor. Ďakujem za odpoveď.

Dobry den,jde zčističky vzduchu zhora nějaký vítr?Děkuji za brzskou odpoved.P.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je laser, který pozná znečištění okem viditelný. Mám podezření na závadu výrobku. Máme nastavený režim auto a intenzita výkonu se nemění. I když jsem vytřepával zaprášenou deku v blízkosti čističky intenzita se v režimu auto nezměnila. Děkuji. PK

12
Diskusia a poradňa k Levoit Core300S SMART
Príslušenstvo pre Levoit Core300S SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Levoit Core300S SMART. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Levoit Core300S SMART. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Levoit Core300S SMART. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Levoit Core300S SMART.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií