PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lexmark B2236dw

Zobraziť katalóg
Lexmark B2236dw
4,7 14 hodnotení
Laserová tlačiareň čiernobiela, A4, rýchlosť čiernobielej tlače 34 str./min., rozlíšenie tlače 600 x 600 DPI, displej, AirPrint, USB, LAN a WiFi (18M0110)
Kód:  LX2236dw Produktové číslo:  18M0110 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lexmark B2236dw

Čiernobiela laserová tlačiareň Lexmark B2236dw pre malé tímy

Potrebujete doma alebo vo firemnej kancelárii tlačiť väčšie množstvo čiernobielych dokumentov, ale pritom udržať náklady na rozumnej výške? Potom je Lexmark B2236dw ideálna voľba. Vie totiž tlačiť až 34 strán za minútu, má pokročilý režim úspory energie a dokonca podporuje aj obojstrannú tlač.

Lexmark B2236dw

Obsluhu tlačiarne zvládne každý

Tlačiareň Lexmark B2236dw vás nezaskočí žiadnym zložitým užívateľským rozhraním. Tlačiareň totiž ponúka dvojriadkový displej s najdôležitejšími informáciami.

Lexmark B2236dw

Moderné tlačové služby

Spoločnosť Lexmark vsádza na nový rad produktov, ktorý poskytuje vysokú kvalitu tlače, štandardné pripojenie Wi-Fi aj funkcie pre mobilnú tlač vrátane podpory Google Print alebo AirPrint.

Lexmark B2236dw

Spotrebný materiál s ľahkou výmenou

Tlačiareň Lexmark B2236dw je vybavená obrazovým valcom so životnosťou 12 000 stránok formátu A4. V závislosti na konkrétnych potrebách si môžete vybrať tonery s kapacitou 1 200, 3 000 alebo 6 000 strán.

Lexmark B2236dw

Kľúčové vlastnosti tlačiarne Lexmark B2236dw (18M0110)

  • Čiernobiela laserová tlačiareň
  • Integrovaná obojstranná (duplexná) tlač
  • Rýchlosť tlače: Až 34 str./min
  • špičkové zabezpečenie
  • Odporúčaný mesačný objem tlače: 250 - 2 500 stránok
  • Podpora mobilnej tlače prostredníctvom Google Print, Mopria alebo cez AirPrint
  • Unikátny režim úspory energie
  • Pripojenie pomocou USB 2.0, LAN, WiFi
  • Jednoduché nastavenie cez WiFi pomocou mobilnej aplikácie Lexmark Mobile Assistant
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Určenie
Na doma, Do kancelárie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
600 x 600 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – ISO
34 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
251 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
7,9 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
2 500 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
150 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
215 mm Hotovo!
Hĺbka
333 mm Hotovo!
Šírka
355 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Napájací kábel, Softvér, Štartovací toner Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne s WiFi
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne do kancelárie
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne na doma

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, umí tiskárna i automatický oboustranný tisk formátu A5? Děkuji

Dobrý den, podporuje tato tiskárna MacOS Catalina? Děkuji za opdpověď.

Dobrý den, snažím se už několikátý den připojit Google Print a nejde to. Tiskárnu mám na wifi a Chrome mi ji normálně najde ale hlásí to: Došlo k chybě. Zkontrolujte tiskárnu a zkuste to znovu. Nepomáhá restart pc, restart ani reset tiskárny ani restart modemu ani spojení z druhého pc. Poradí někdo nebo musím reklamovat?

Dobrý den, chtěl bych tuto tiskárnu používat s produkty od apple. (MacBook, iPad, iPhone ) jsou na to ovladače ? U některých tiskáren jsem četl, že například nepodporují mac os catalina. Pokud máte s tímto zkušenosti. Děkuji

Dobrý den, dá se tisknout rovnou z telefonu ( android )?

Dobrý den, v textu k tiskárně je uvedeno rozlišení tisku 2400x 1200dpi. Na stránkách výrobce jsou ale uvedena dvě rozlišení: 300 x 300 dpi, 600 x 600 dpi (Odkaz do neznáma Který údaj je prosím správně? Děkuji. Petr

Dobrý den, mám dotaz. Je možné tiskárnu mít nonstop v ložnici v nějakém režimu kdy bude zcela tichá a jakmile do ní pošlu papír tak se vytiskne? Mám teď Lexmark MX310dn a ta když je v režimu spánku a pošlu do ní soubor tak ho vytiskne ale několikrát denně se v ní něco sepne a začne hučet a něco uvnitř provádět a v noci nás tak budí. Když ji přepnu do hibernace tak je sice tichá ale zase netiskne. Mám u ní nastaveno tedy v 9 ráno přepnutí do spánku a v 19 hodin večer do hibernace ale to také není ideální protože potřebuji často tisknout i v jiné časy nebo naopak nám dítě v ložnici spí déle..

Dobry den. Prosim o info kolik stranek zvladne vytisknout startovaci toner. Je to jako u b2338dw cili cca 1500 stran? A jeste dotaz sice v popisu pisete ze je mozne tiskarnu pripojit pomoci usb,lan a wifi. Ale kdyz jsem videl tiskarnu ze zadu prislo mi ze usb slot je zaslepeny a je tam pouze LAN. Moc dekuji za info a hezky den.

Jaký je rozdíl mezi modely B2338dw a B2236dw?? Automatický oboustranný tisk mají obě, schovaný papír v zásobníku uvnitř také, wifi také. Podle Vašeho webu se liší jen v rozměrech??

Má tedy automatický duplexní tisk? Pokud hledám tiskárny tak mi ji to nenajde a není to uvedeno a ni v popisu. Na webu Lexmarku ale píší že to má..

12
Diskusia a poradňa k Lexmark B2236dw
Príslušenstvo pre Lexmark B2236dw Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lexmark B2236dw. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lexmark B2236dw. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lexmark B2236dw. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lexmark B2236dw.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií