AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lexmark MX317dn

Zobraziť katalóg
Lexmark MX317dn
4,8 4 hodnotení
Laserová tlačiareň – čiernobiela, multifunkčná, A4 tlačiareň, skener, kopírka, fax, až 33 strán za minútu, 1200x 1200dpi, max. 50000 strán mesačne, CPU 800MHz, 256MB, farebný LCD displej, duplex, ADF, USB 2.0, LAN
Kód:  LX3317dn2 Produktové číslo:  35SC745 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lexmark MX317dn

Viac práce za kratšiu dobu

Multifunkčná laserová tlačiareň Lexmark MX317dn vďaka vysokej rýchlosti a produktivite nájde uplatnenie v každej stredne veľkej firme. Kvalitný tlačový výstup s rozlíšením 1200 × 1200 dpi a veľa praktických funkcií ako je napr. možnosť skenovania, faxovanie alebo tlač z mobilného zariadenia, vám pomôžu posunúť vašu firmu dopredu.


Rýchla tlač a vysoká produktivita

Tlačte a kopírujte rýchlosťou až 33 strán za minútu Vďaka špičkovému systému manipulácie s papierom môžete vytlačiť 6 000 strán za mesiac a pritom mať menej starostí s údržbou. Vysokú produktivitu zaručia voliteľné zásobníky s celkovou kapacitou 850 listov, takže sa nemusíte starať o časté doplňovanie papiera. K dispozícii je tiež funkcia obojstrannej tlače.


Spoľahlivý výkon

Na rýchle spracovanie úloh je tlačiareň vybavená 256 MB rozšíriteľnej pamäte a dvojjadrovým procesorom. Jednoduché ovládanie funkcií a tlačových úloh je zaistené pomocou farebného LCD displeja a klávesnice. Tlačiareň je možné jednoducho pripojiť do siete štandardným ethernetovým káblom pre jej ľahké zdieľanie s ostatnými počítačmi. K dispozícii je aj rozhranie pre tlač z mobilných zariadení.


Znížte svoje náklady

Exkluzívne toner Unison od Lexmark udržuje nízke tlačové náklady a poskytuje vysokú výťažnosť a konzistentnú kvalitu od prvej do poslednej vytlačenej strany. Tlačiareň je vybavená zapekacou jednotkou s okamžitým zahriatím a úspornými tlačovými režimami vrátane funkcie hibernácie, ktoré minimalizujú hluk a šetria materiál aj energiu.


 
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN Hotovo!
Formáty papiera
A4 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Automatický podávač Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
33 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
33 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
250 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
6,5 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
6 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
150 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
468 mm Hotovo!
Hĺbka
399 mm Hotovo!
Šírka
472 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Grafický Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Napájací kábel, Štartovací toner Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky multifunkčné laserové čiernobiele tlačiarne
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, umí tiskárna poslat scan přímo na email, který se nadefinuje v tiskárně jako email kontakt přes nastavený SMTP server ? Děkuji.

Dobry den, potrebujem tiskarnu: - ktora zvladne vytisknout na jeden prikaz minimalne 100 obrazkov vo formate TIFF na cierno-bielo (v kvalite textu, nie v kvalite fotky) na obycajny papier formatu A4 - ktora zvladne naskenovat na jeden prikaz minimalne 100 obrazkov a nesledne ich ulozit do formatu TIFF (farebne! nie cierno-bielo) vo formate A4 Dokaze toto tato tiskarna? Pripadne, ktoru tiskarnu (v ramci moznosti najlacnejsiu) by ste mi odporucili? Za akukolvek odpoved vopred dakujem. S pozdravom Sladek

Umi skenovani do PDF a automaticky odesilani do e-mailu, bez nutnosti pripojeni k PC?

Dobrý den, tiskárna má papíry pro tisk ve spodním šuplíku (= v podavači), tak jak je na obrázku? V textu je zmíněna možnost dokoupení podavače, tím se myslí další s větší kapacitou? Jde mi o to, jestli se nepoužívá vyklopný ruční podavač a na papíry se tedy práší. A dále jestli tiskárna na displeji umí češtinu? Bude používána starší osobou jako kopírka bez PC. Děkuji za info, pěkný den. S pozdravem O.K.

Prosim o info, jak funguje prodlouzena zaruka ( vyrobce Lexmark uvadi 4 roky po registraci ). Dekuji

Dobrý den. Je možné skenování ve formátu pdf ?

Dobrý den Je nějaký rozdíl v toneru pro MX310 a MX317? Pro MX310 je nabízen vysokokapacitní toner.

Je kompatibilní s WIN 10

zeptat mate toner ??

Dobrý den, mám typ Lexmark MX310dn, ale u něj už není možnost diskuse, při každém tisku mi na začátku vytiskne zbytečný papír "Úvodní stránka, Informace o tiskové úloze..." a nepřišla jsem na to, jak se toho zbavit. Můžete někdo poradit? Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k Lexmark MX317dn
Príslušenstvo pre Lexmark MX317dn Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lexmark MX317dn. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lexmark MX317dn.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií