AP+ nový vizuál AD homeoffice

LG G6 Black

Zobraziť katalóg
LG G6 Black
Mobilný telefón 5.,7" IPS 1440x2880 18:9, Qualcomm Snapdragon 830 64bit, duálny 13Mpx, 6 GB RAM, interná pamäť 32 GB, odolný voči vode podľa IP68, microSDXC, A-GPS, NFC, USB-C, Android 7.0
Kód:  LGE2051a2b Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG G6 Black

vlastnosti telefónu

148,9 mm

vypnuté
LG G6

71,9 mm

vypnuté
LG G6

7,9 mm

Hmotnosť telefónu: 163 g

Úhlopříčka displeje

5,7"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Google Android 7.0 Nougat

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 300 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

71,9 × 148,9 × 7,9 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

2 × 13 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE 4G

najrýchlejší internet

SD karta

microSD (až 2TB)

slot na pamäťové karty

Váha

163 g

hmotnosť telefónu

Mobilný telefón LG G6, ktorý sa stal vlajkovou loďou tejto spoločnosti, sa nesie v duchu mnohých technologických inovácií a pokrokov. Aj preto sa môžete tešiť na vylepšený duálny fotoaparát, vodotesnú a prachotesnú konštrukciu, špičkový inovatívny displej, či prémiové materiály v podobe kovového odolného tela a sklenených prvkov. LG G6 teda splynie s vaším každodenným životom viac ako obyčajný smartfón. Tento model je maximálne optimalizovaný na účinnosť, spoľahlivosť a výdrž. Spĺňa tým mnohé vojenské štandardy - môžete sa preto spoľahnúť, že LG G6 vám ponúkne vždy niečo navyše.


Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový FullVision displej s uhlopriečkou 5,7", Quad HD rozlíšením a pomerom 18:9
  • Moderná čítačka odtlačkov prstov na zadnej strane zvýši vašu bezpečnosť
  • Konštrukcia odolná voči vode a prachu podľa štandardu IP68
  • Štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 821
  • Duálny fotoaparát so širokouhlým a štandardným objektívom
  • Výnimočný zvuk v podaní Hi-Fi Quad DAC systému
  • Operačný systém Google Android 7.0 Nougat s prepracovanou nadstavbou LG UX 6.0

5,7" QHD FullVision displej

Unikátny displej s uhlopriečkou 5,7", s tenkým rámčekom zaberá 80 % čelnej strany a disponuje pomerom 18:9. Vďaka týmto vlastnostiam sa bude skvele držať aj v jednej ruke. Kombinácia technológie FullVision a vysokého QHD rozlíšenia - 2880 × 1444 pixelov a 554 ppi, poskytuje dokonalý filmový zážitok s vylepšeným kontrastom a farbou. Displej chráni pred poškodením a poškriabaním odolné krycie sklo Corning Gorrilla Glass 3.

Duálna kamera so širokouhlým objektívom

Fotoaparát na zadnej strane je duálny a obsahuje teda dva objektívy s 13Mpx snímačmi. Širokouhlý objektív zaberá až 125° plochy pred sebou a umožňuje vám robiť fotografie a videá v širšej perspektíve. Druhý objektív je už štandardne s optickou stabilizáciou. Samozrejmosťou je LED blesk.

Predný fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx je vhodný na videohovory alebo selfie, ktoré zhotovíte mimoriadne ľahko - telefón fotí na základe gest, či detekcie tváre.

Odolný voči vode a prachu

Vezmite svoje LG G6 takmer kamkoľvek bez obáv o jeho bezpečnosť. Vďaka štandardu IP68 bez problémov odolá vode v hĺbke až 1,5 metra počas 30 minút. Ani prašného prostredia sa nemusíte báť - do svojho vnútra neprepustí ani čiastočku prachu.

Užívajte si špičkový výkon

Skvelý výpočtový výkon zaisťuje štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 821 v kombinácii s 4 GB RAM. Plynulý beh operačného systému Google Android 7.0 Nougat je úplnou samozrejmosťou a bez obáv si zahráte aj najnovšie hry. Oceníte aj funkcie Battery Saver a Vulkan, ktoré uľahčia optimalizáciu akumulátora.

Dostatok energie zabezpečuje 3 300mAh batéria s podporou rýchleho nabíjania. Pre vaše dáta je pripravené 32 GB úložisko, a ak by vám nedostačovalo, môžete využiť slot na pamäťové karty microSD, ktoré môžu mať kapacitu až 2 TB.

Zoznámte sa s Google Assistant

LG G6 sa môže pochváliť podporou funkcie Google Assistant, vďaka ktorej bude každodenná organizácia času ľahšia. Tiež umožňuje vyhľadávanie vo fotografiách, pomôže vám pri cestovaní alebo parkovaní - skrátka so všetkým, čo vás môže počas dňa stretnúť. Google Assistant je pripravený vám podať pomocnú ruku kedykoľvek počas dňa.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
256 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,35 GHz (2 350 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Software

Verzia operačného systému
Android 7.0 Nougat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nechce už to opravit G6 už dávno vyšel, na trhu bude začátkem dubna cena nad 20K parametry už se ví tak proč to neaktualizovat, a i foto je.

LG G6 ... podle toho obrázku to ale není lg g6 ? že protože ten vypadá jinak

Mohli by ste mi prosím ozrejmiť, v čom sa tento model okrem vyššej ceny odlišuje od tohoto: https://www.alza.sk/lg-g6-black-d4846052.htm?catid=18843445 Prípadne by ste mohli skontrolovať a opraviť rozdielne údaje. Iné údaje sú v popise v záhlaví a iné sú dole v technických špecifikáciách na tej istej stránke pri tomto modeli. Ďakujem.

CO to mate za blbot G6 nemá 6GB RAM nebo S830, ale 4GB a S821

Dobry den. Ma naozaj tenoto smartphone Snapdragon 830 a 6GB Ram lebo vsade sa pise (a este aj kritizuje) ze to ma len 821 a 4GB Ramku. A akto ma 830 aky maju takt jednotlive jadra?

Dobrý prcsesror ste s vmislili kokoti. Lakjed

Dobry den mam jen dotaz co to mate za nesmysli? Tento telefin bude predstaven ke konci unora v Barcelobe na mwc 2017 a i parametry nesouhlasi jak ve specifikacich tak dole v popisu

Proč je na Alze u LG 6 cena výši než doporučuje výrobce?

Víte že jsou tohle špatný informace že jo?...

už by jste ho mohli aktualizovat

12
Diskusia a poradňa k LG G6 Black
Príslušenstvo pre LG G6 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG G6 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG G6 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG G6 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG G6 - fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií