Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

LG SJ9

Zobraziť katalóg
LG SJ9
4,6 5 hodnotení
SoundBar – 5.1-kanálový, 500W, bezdrôtový subwoofer, Dolby Atmos, WiFi, Ethernet, Google Cast, Bluetooth, ASC, Auto Sound Engine, Chromecast, Multiroom, 4K sound, 4K Pass through, TV Sound Sync, 1× HDMI vstup, HDMI výstup, 2× optický vstup, LAN, diaľkové ovládanie
Kód:  JLG500b8m Produktové číslo:  SJ9 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG SJ9

Veľkolepý orchester nemusí odhryznúť značný priestor vo vašej obývačke. SJ9 je vlajková loď značky LG na poli kompaktných zostáv, všeobecne známych ako Soundbar. To je v tom prípade trochu zavádzajúce označenie, pretože obsahuje dokonca viac ako 5 obvyklých kanálov celej zostavy domáceho kina. Koketuje totiž s najnovším priestorovým zvukom Dolby Atmos, ktorý je prvým digitálnym formátom do domácnosti s upresnením výšky. Preto sú tu 2 špeciálne meniče smerujúce nahor, aby „výška“ zvuku prichádzala pomocou odrazu od stropu. Špičkový zvuk vás obklopí zo všetkých strán bez toho, aby bolo nutné mať hromadu reproduktorov.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný audio systém s Dolby Atmos (5.1.2ch)
  • Podporuje vysoké rozlíšenie (až 24 bit/192 kHz)
  • Prehrávanie modulom Bluetooth, Google Cast alebo WiFi
  • Ovládanie cez inteligentné zariadenia aj niektorými ovládačmi TV
  • HDMI vstup a výstup s priechodom 4K obrazu
  • Spárovanie s ostatnými audio prístrojmi cez multiroom
  • Bezdrôtový subwoofer pre dôrazné basy

Zvuk vo vysokom rozlíšení

Prístroj takej úrovne musí vedieť svoje kvality náležite obhájiť vo všetkých ohľadoch. Predovšetkým podporuje všetky používané zvukové súbory vo vysokom rozlíšení a vie zvyšovať kvalitu prevzorkovaním na výstup 24 bit/192 kHz. Dramatickosť zvuku prinesú špeciálne režimy pre filmy i hudbu. Alebo zdôraznite basy a rozochvejte vzduch aj pohovku atmosférou, k čomu slúži ľahko umiestniteľný, bezdrôtový subwoofer. Naopak, pre večerný relax oceníte nočný mód.

Prehrávajte bez obmedzovania

Vďaka priechodnému vstupu HDMI 2.0 pripojíte 4K Blu-ray prehrávač alebo hernú konzolu, takže na televízore dostanete špičkový obraz a SJ9 prevezme audio signál a vyplní s ním miestnosť riadnou zvukovou kulisou. Môžete tiež streamovať médiá cez univerzálny Bluetooth alebo Google Cast. Sieťové pripojenie všetkými dostupnými cestami (vrátane 5 GHz WiFi) uplatníte aj pre prehrávanie cez rôzne online služby alebo diaľkové ovládanie cez inteligentné zariadenia.

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky multiroom systémy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možné k soundbaru bezdrátově připojit nějaké surround reproduktory? Např Sonos apod? Popř existují nějaké přímo doporučené?

Jaký způsobem lze k soundbaru připojit více zařízení, pokud má jen jeden HDMI vstup a já nechci přehazovat kabely? Lze využít HDMI vstupy například na TV a dostat zvuk přes ARC? Nedojde tak ke ztrátě kvality? Děkuji

Neplánujete, znížiť cenu ostatné obchody majú cenu 100 euro nižšie.

Dobry den. Akym sposobom pripojenia je mozne prenasat dolby atmos zvuk, resp je mozne dostat dolby atmos zo zdroja v TV(rozumej film na usb s dolby atmos) cez ARC hdmi ?

Zdravím, přehraje avi. z USB ? Díky

Je tento soundbar kompatibilní s ovladačem LG Magic Remote ?

dobry den,bude bez problemu fungovat i s TV od Samsungu ? aby treba nebyl zvuk v horsi kvalite nebo tak ...

Zdravim, chtel jsem se zeptat, jestli se daji dokoupit drzaky na montaz na popr. stenu. Drzaky jsou sice soucasti baleni, ale me se to podarilo vyhodit.

kto tu uz pisne recenziu na tento produkt

predpokladana cena ???

12
Diskusia a poradňa k LG SJ9
Príslušenstvo pre LG SJ9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG SJ9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG SJ9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG SJ9. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG SJ9.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií