Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LG SK9Y čierny

Zobraziť katalóg
LG SK9Y čierny
4,9 7 hodnotení
SoundBar – 5.1.2 kanálový, 500W, bezdrôtový subwoofer, Dolby ATMOS, Bluetooth, WiFi, LAN, Ethernet, Simplink, 8K Sound/Multiroom, Chromecast, audioprevodník HiFi DAC, priepustnosť obrazu 4K, HDMI vstup, HDMI výstup, optický vstup, USB, Portable in, diaľkové ovládanie, vhodný pre TV vo veľkosti 55" a väčší
Kód:  JLG501b9 Produktové číslo:  SK9Y Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG SK9Y čierny

So špičkovou zvukovou a obrazovou výbavou SoundBar LG SK9Y 5.1.2 vás čakajú hlboké zážitky pri počúvaní hudby a sledovaní televízora. S technológiou Dolby Atmos budete mať doma zvuk ako v kine. S Dolby Atmos sa sledovaná akcia môže odohrávať kdekoľvek v priestore a to aj nad poslucháčom. Výsledkom je dokonalý priestorový dojem. Navyše môžete ovládačom ovplyvniť rozloženie hlasitosti príjmu podľa potreby. Zo SoundBaru LG SK9Y plynie hudba pre skutočných audiofilov. Certifikovaná technológia Hi-Resolution Audio dokáže prehrávať stereofónny zvuk bez straty kvality, s vysokou vzorkovacou frekvenciou a bitovou hĺbkou 24 bit/192 kHz. Vďaka vstavanému zvukovému softvéru Chromecast, ktorý pracuje s obľúbenými hudobnými aplikáciami z Google Play, môžete prehrávať hudbu z telefónu, tabletu, alebo notebooku Android/iOS priamo v systéme SoundBar. Telefón pritom slúži ako diaľkový ovládač pre vyhľadávanie, prehrávanie, pozastavenie hudby a úpravu hlasitosti. SoundBar LG SK9Y disponuje funkciou 4K Pass Through, ktorá zaručí, že signál prejde HDMI káblom do vášho 4K televízora bez straty kvality obrazu.

Kľúčové vlastnosti SoundBaru LG SK9Y

  • Kompaktný audio systém SoundBar LG SK9Y vhodný pre moderné TV vo veľkosti 55" a väčšie
  • Dokonalý priestorový zvukový dojem s technológiou Dolby Atmos
  • Bezdrôtový subwoofer pre mocné a neskreslené basy
  • Hi-Resolution Audio 24-bit/192 kHz zvuk pre skutočných audiofilov
  • Možnosť ovládania cez inteligentné zariadenia Android/iOS
  • HDMI vstup a výstup s priechodom 4K obrazu bez straty kvality

Ďalšia výbava SoundBaru LG SK9Y

Zostavu pripojíte k sieti cez Wifi alebo Ethernet. Vďaka priechodnému vstupu HDMI pripojíte 4K Blu-ray prehrávač alebo hernú konzolu, takže na televízor dostanete špičkový obraz. SoundBar SK9Y 500 W prevezme audio signál a vyplní s ním miestnosť riadnou zvukovou kulisou. Môžete tiež streamovať médiá cez Bluetooth 4.0. SoundBar SK9Y podporuje hudobné formáty LPCM, Dolby Digital, FLAC, OGG, DTS Digital Surround, WAV, MP3 a WMA. SK9Y sa tiež postará o vaše zvukové pohodlie s Auto Volume Leveler, ktorý pomáha pri zmene kanálov zabrániť kolísaniu hlasitosti. Dynamic Range Control znižuje rozdiel medzi hlasnými a tichými časťami filmu. Funkcia ASC (Adaptive Sound Control) automaticky upravuje nastavenia zvuku podľa obsahu, ktorý práve počúvate. Nočný mód môžete zapnúť pre večerný relax.

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hci se zeptat zda je možnost dokoupení montážní sady na zeď, jelikož v balení jsem ji nenašel a v manuálu je možnost zavěšení soundbaru na zeď. Děkuji za veškeré informace.

Dobrý den, budete mít tento soundbar (LG SK9Y) opět skladem? Případně kdy - děkuji.

dobrý deň, chcel by som sa opýtať na osobnú skúsenosť či toto vie vytvoriť reálny priestorový zvuk. napr že by som počul zvuk iba zozadu zľava. mám pochybnosti

Je mozne tento soundbar propojit k pc na zvukovou kartu? dekuji

Dobrý den, potřebuji poradit. koupil jsem tento soundbar, ale nedaří se mi propojit zvuk. Respektive přes HDMI. Televize podporuje ARC a HDMI také. Přes optiku vše funguje. I na televizi mám nastaveno na externí reproduktor přes HDMI. Děkuji za radu.

Dobry den proc je u zbozi uvedena moznost koupit na tretiny, kdyz to nejde?

Lze subwoofer připojit i kabelem?

Dobry den, Jaky je rozdil mezi SK9Y a SK10Y?

dobrý den chci se zeptat jestli půjde propojit s TV LG 49UB830V děkuji za odpověď

Dobrý den chci se zeptat zda nebude problém s připojením Samsung tv a telefonu Samsung zda tím neztratí nakou funkci

Diskusia a poradňa k LG SK9Y čierny
Príslušenstvo pre LG SK9Y čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG SK9Y. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG SK9Y schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG SK9Y schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG SK9Y.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií