AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

LG SL8Y

Zobraziť katalóg
LG SL8Y
SoundBar 3.1.2 s výkonom 440W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (1× vstup, 1× výstup), optické digi audio (1× vstup), LAN, Bluetooth, WiFi, Chromecast, USB, ARC, Dolby Atmos, DTS: X, Spotify, Deezer, Google Play Music, diaľkový ovládač
Kód:  JLG502a4 Produktové číslo:  SL8Y Stránky výrobcu

LG SL8Y

Potrpíte si na naozaj špičkovom zvuku a za kvalitu si nebojíte priplatiť? SoundBar LG SL8Y vás v tom prípade zaujme. Vďaka technológii Meridian, ktorá rozširuje zvukové pole, budete mať pocit, ako by sa všetky zvukové efekty odohrávali priamo pri vašich ušiach. K tomu prispieva aj podpora priestorového zvuku DTS: X a Dolby Atmos s 3.1.2 kanálmi. HiRes audio je potom samozrejmosťou. Filmy i hudbu si tak naozaj vychutnáte naplno. Uhladený elegantný dizajn soundbaru sa bude hodiť do každého interiéru.

Hlavné prednosti SoundBar LG SL8Y 3.1.2

  • Špičkový soundbar LG pre tých najnáročnejších poslucháčov
  • Technológia Meridian, ktorá pocitovo približuje zvuk k vašim ušiam
  • Priestorový zvuk vďaka DTS: X a Dolby Atmos (3.1.2 kanálov)
  • Poskytuje veľký výkon až 440 W
  • HiRes audio
  • Soundbar je vybavený Bluetooth a Chromecast na streamovanie hudby napríklad zo Spotify
  • Jeden HDMI a jeden optický vstup
  • Súčasťou je bezdrôtový subwoofer
  • Elegantný dizajn hodiaci sa do každého interiéru
  • Možnosť rozšíriť systém o ďalšie bezdrôtové reproduktory

Veľké možnosti pripojenia

Na soundbare od LG nájdete jeden HDMI vstup a jeden optický vstup. Prepojenie s vaším TV je teda úplne jednoduché. Soundbar navyše podporuje aj Bluetooth a má vstavaný Chromecast. Dovolí vám teda streamovať vašu obľúbenú hudbu napríklad z aplikácie Spotify.

Bezdrôtový subwoofer súčasťou Soundbar LG SL8Y

O hutné basy bez skreslenia sa stará bezdrôtový subwoofer, ktorý sa automaticky prepojí so soundbarom a môžete si ho umiestniť podľa svojej chuti. Na ešte lepší priestorový zvuk je možné k soundbaru pripojiť ďalšie bezdrôtové reproduktory.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
3.1.2 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI, LAN (RJ-45) Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, Chromecast Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
3.1.2 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI, LAN (RJ-45) Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, Chromecast Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
440 W Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
22,1 cm Hotovo!
Hĺbka
31,3 cm Hotovo!
Výška
39 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
12,2 kg Hotovo!

Vstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý deň, pripojil som k tomuto soundbaru zadné repro SPK8-S a vyvstal problém. keď pustím z YT test Dolby Atmos, všetko hrá ako má, vpredu, vzadu, trochu aj zhora, paráda. avšak pri obyčajnom surround zvuku 5.1 takmer nepočujem zadné repro, namiesto nich ide zvuk z atmosových reproduktorov na soundbare a to si myslím že by nemalo, zadné sú týmto de facto "vyradené z hry", akokeby ani neboli. skúšal som aj rôzne nastavenia, ale bez zmeny. nejaká rada pls? ďakujem

Viem ze to znie cudne ale je mozne vypnut atmos reproduktory ktore zvuk vysielaju dohora? Mam doma premietacku s platnom a soundbar bude umiestneny par cm pod stropom pred puzdrom na platno.

ahoj, je mozne pri LG soundbaroch nastavit bassy zvlast a subwoofer level zvlast? nieco ako to je pri soundbaroch samsung.. dakujem :) .... :)

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, zda je možné připojení přes bluetooth, aniž bych musel použít nějakou aplikaci??? Chtěl jsem sparovat s tel Galaxy a nepodařilo se mi to. Děkuji

Diskusia a poradňa k LG SL8Y
Príslušenstvo pre LG SL8Y Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG SL8Y. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG SL8Y. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG SL8Y. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG SL8Y.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií