Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Logitech Litra Glow Streaming Light

Zobraziť katalóg
Logitech Litra Glow Streaming Light
Svetlo na fotenie – trvalé, s integrovaným LED zdrojom, doskové, nastaviteľná chromatickosť od 2700 do 6500 K, index podania farieb (CRI) 93 Ra, sieťové napájanie, držiak, svetlo a USB-C kábel súčasťou, rozmery 365 × 90 × 43 mm (V׊×H), hmotnosť 177 g
Cena nebola stanovená
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MH41a001x Produktové číslo:  946-000001
Logitech Litra Glow Streaming Light Na objednávku – termín upresníme

Logitech Litra Glow Streaming Light

Natáčate videá, fotíte či streamujete pre svoju komunitu? V tom prípade je nutné brať ohľad na správne osvetlenie, ktoré je kľúčom k vytvoreniu kvalitnej snímky. S foto svetlom Logitech budete mať na tvorbu vždy optimálne podmienky. Ide o trvalé svetlo na fotenie. Trvalé svetlo sa vyznačuje nepretržitým osvetlením, teda je skvelou voľbou na nasvietenie tmavých priestorov a natáčanie. Jeho klasický doskový tvar zaručuje maximálny výkon a všesmerové aj korigované rozloženie svetla. Napájanie je zabezpečené tradičným pripojením do siete, možno ho len jednoducho zapojiť do zásuvky. Medzi pribalené príslušenstvo patrí tiež držiak, svetlo a USB-C kábel.

Svetlo na fotenie Logitech Litra Glow Streaming Light ...
Svetlo na fotenie Logitech Litra Glow Streaming Light ...

Hlavné vlastnosti svetla na fotenie Logitech Litra Glow Streaming Light

  • LED svetlo na fotenie Logitech zaistí kvalitné výsledky pri fotení
  • Ide o trvalé svetlo na fotenie
  • Jeho klasický doskový tvar sa postará o všesmerové aj korigované rozptýlenie svetla
  • Napájanie: sieťové
  • Svetelným zdrojom foto svetla sú LED
  • Má rozsah farebných teplôt od 2700 do 6500 K
  • Index podania farieb (CRI): 93 Ra
  • Súčasťou balenia je aj držiak, svetlo a USB-C kábel

Svetlo na fotenie Logitech zaručí skvelé výsledky

Zdrojom osvetlenia foto svetla Logitech sú silné, ale úsporné integrované LED. Svetlo na fotenie poskytuje paletu farebných teplôt od 2700 do 6500 K, ktorá vám ponúka pestrú škálu svetelných odtieňov a umožňuje vám tak prispôsobiť osvetlenie aktuálnym potrebám a danému prostrediu. Vyžaruje teplú bielu farbu, ktorá sa pohybuje okolo žltej až oranžovej farby podobnej farbe sviečky, ohňa či západu alebo východu slnka. Je využívaná na robenie snímok na priamom slnečnom svetle. Produkuje tiež studenú bielu farbu, ktorá evokuje modrú farbu pripomínajúcu blesk. Je efektívna na snímanie za denného svetla v tieni.

Svetlo na fotenie Logitech Litra Glow Streaming Light ...

Rozmery:

365 × 90 × 43 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

177 g

Parametre a špecifikácia

Farebná teplota svetla

Minimálna chromatickosť
2 700 K Hotovo!
Chromatickosť
6 500 K Hotovo!
Index podania farieb (CRI)
93 Ra Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
90 mm Hotovo!
Výška
365 mm Hotovo!
Hĺbka
43 mm Hotovo!
Hmotnosť
177 g Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, chci se zeptat kdy by cca mohl být produkt dostupný? Děkuji

Diskusia a poradňa k Logitech Litra Glow Streaming Light
Príslušenstvo pre Logitech Litra Glow Streaming Light Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Litra Glow Streaming Light. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Litra Glow Streaming Light. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Litra Glow Streaming Light. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Litra Glow Streaming Light.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií