AP+ nový vizuál PET

Logitech MX Master 2S

Zobraziť katalóg
Logitech MX Master 2S
4,8 149 hodnotení
Myš bezdrôtová, bluetooth, vhodná pre pravákov, laserová, 7 tlačidiel, 4000DPI, veľkosť L, sivá
Kód:  MG125e2 Produktové číslo:  910-005139 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech MX Master 2S

Logitech logo

Nová úroveň produktivity

LOGITECH MX MASTER 2S

Logitech MX Master 2S

Inovatívne ovládanie viacerých počítačov

Špičková myš od spoločnosti Logitech v tmavosivom vyhotovení je určená naozaj pre náročných používateľov. Vďaka softvéru Logitech Flow budete môcť ovládať až tri počítače súčasne pomocou jedinej myši a kopírovanie/vkladanie obsahu medzi nimi. Logitech MX Master 2S je optimalizovaná ako pre Windows, tak pre MAC a je doplnená pokročilými funkciami s presným, jednoduchým ovládaním, vrátane vlastného prispôsobenia.

Logitech MX Master 2S funguje všade

MX Master 2S Logitech je vybavená špičkovým a celkom novým senzorom s presnosťou 4 000 DPI. Vďaka nemu bude snímanie a pohyb myši po podložke maximálne presný, a to dokonca aj na sklenenom podklade.

Logitech MX Master 2S
Logitech MX Master 2S

Bleskové nabíjanie

Nabíjanie je jednoduché. Stačí myš prepojiť pomocou microUSB konektora s vaším počítačom. Iba o 3 minúty máte nabité na celý deň prevádzky. V prípade plného nabitia môžete Logitech MX Master 2S používať až 70 dní.

Uľahčite si prácu s myšou Logitech MX Master 2S

Prechádzanie dokumentov a kopírovanie nebolo nikdy jednoduchšie. Pomocou nastaviteľnej rýchlosti rolovacieho kolieska myši MX Master 2S Logitech môžete jednoducho prejsť aj niekoľkostránkový text. Ak pracujete s fotografiami, oceníte postranné koliesko, s ktorým si užijete posun do strán.

Logitech MX Master 2S
Logitech MX Master 2S

Easy-Switch

Myš je možné s počítačom prepojiť pomocou priloženého snímača Logitech Unifying alebo bezdrôtovej technológie Bluetooth. Logitech Easy-Switch vám naopak umožní spárovať MX Master 2S Logitech až s tromi zariadeniami a jednoducho medzi nimi prepínať stlačením tlačidla.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8,57 cm Hotovo!
Výška
4,84 cm Hotovo!
Hĺbka
12,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
145 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bluetooth Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
4 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Výdrž
70 d Hotovo!
Maximálny dosah
10 m Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Alza Experti... Opravte prosím informaci o naklápěcím kolečku - tato myš nemá kolečko s naklápěním do stran. Pro někoho to může být velice důležitý prvek.

Opravdu má myš naklápění scrollovacího tlačítka?

Tuto mys uz nikdy nebudete mat ?

Dobrý den, v popisku máte napsanou šedou barvu, na obrázku je černá, jak tedy vypadá, děkuji.

Dobrý den, dají se zakoupit náhradní pojezdy pro lepší skluz a snížení tření? Děkuji.

Dobrý den, je tato myš v nějakém showroomu k dispozici na vyzkoušení?

Dobrý den, omlouvám se, že píší pod tento produkt. Mám dotaz ohledně dostupnosti miši Logitech MX518. Již se prodává v jiných zemích ale v ČR zatím ne. Jedná se o novou verzi původní myši MX518. Děkuji VK

Dobrý den koupil jsem si tuhle myš zhruba před týdnem a neustále si mi samovolně odpojuje od PC a to aď ji mám připojenou přes bluetuth tak přes usb adapter dodávaný v balení. Dělá mi to nezávisle na sobě na 2 PC na kterých ji mám zapojenou a popravdě si s tím nevím rady a je dost otravné s tím takto pracovat :(

kúpil som túto myš JUN/2018 a už po 5 mesiacoch mal známky ošúchania na ľavom tlačítku i.e. lesklý povrch. Na textúrovanom povrchu na ktorom sedí palec , sa už materiál "rozpúšťa" (nie je to TPE ?) je to taký pocit mazľavej gumy ,alebo plastelíny. Začína mi to naozaj prekážať. Za počítačom sedím vždy s čistými rukami. Nie je toto dôvod na RMA ? MX510 my vydržal 12rokov. Toto čo má znamenať ? Myška nemá ešte ani rok. Asi napíšem do Logitechu. Inak som s myškou spokojný.

Je mozne v nastaveni zmenit jazyk? SK,alebo CZ

123
Diskusia a poradňa k Logitech MX Master 2S
Príslušenstvo pre Logitech MX Master 2S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech MX Master 2S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech MX Master 2S dunkelgrau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech MX Master 2S dunkelgrau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech MX Master 2S Graphite.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií