AD homeoffice AD homeoffice

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Sada denného 50 ml a nočného krému 50 ml

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Sada denného 50 ml a nočného krému 50 ml
4,9 19 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky vyživuje, redukuje vrásky, remodeluje kontúry, redukuje pigmentové škvrny, doporučené pre vekovú kategóriu 55+ - 6,95 €/ks
Kód:  PLK324 Produktové číslo:  8592807455043

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Sada denného 50 ml a nočného krému 50 ml Predaj skončil

ĽORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Sada denného 50 ml a nočného krému 50 ml

Denný a nočný krém proti vráskam LOREAL PARIS Age Specialist 55+ nájdete teraz vo výhodnom dvojbalení permanentný Duopack. Prípravky sú špeciálne vyvinuté pre starostlivosť o zrelšiu pleť. Bojujú proti jej starnutiu a zameriavajú sa na špecifické potreby, ako je spomalenie regenerácie pleťových buniek, chýbajúca výživa či tvorba hlbších vrások. Denný krém vyniká svojim liftingovým efektom, pokožku vyhladzuje a navracia jej pevnosť. Prednosťou obnovujúceho nočného krému je trojitý účinok, kedy pleť vyživuje, remodeluje kontúry a redukuje vrásky a pigmentové škvrny. Prípravky boli dermatologicky testované a sú vhodné pre ženy vo veku od 55 rokov.

Aktívne látky:
Bohaté zloženie denného a nočného krému proti vráskam Loreal PARIS Age Specialist 55+ obsahuje komplex vzácnych olejov, ktoré vynikajú svojou blahodárnou starostlivosťou o pokožku. Dodávajú pleti potrebnú výživu, pomáhajú redukovať pigmentové škvrny a zaisťujú remodeláciu kontúr.

Účinky:
Pravidelným používaním bude vaša pleť dokonale vyživená a zregenerovaná, pôsobiaci hladším, jemnejším a pevnejším dojmom.

Použitie:
Denný krém aplikujte každé ráno a nočný krém každý večer na dôkladne vyčistenú tvár, krk a dekolt a jemnými krúživými pohybmi vmasírujte. Vyhnite sa očným partiám.

Objem:
Denný krém 50 ml
Nočný krém 50 ml

 

Zloženie

Aqua / Water, Glycerin, Isohexadecane, Dimethicone, Isopropyl Isostearate, Aluminum Starch Octenylsuccite, Propylene Glycol, Nylon-12, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Behenyl Alcohol, C13-14 Isoparaffin, Peg-100 Stearate, Stearic Acid, Stearyl Alcohol, Arachidyl Alcohol, Calcium Pca, Triethanolamine, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Myristic Acid, Myristyl Alcohol, Palmitic Acid, Adenosine, Disodium Edta, Disodium Stearoyl Glutamate, Capryloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Laureth-7, T-Butyl Alcohol, Polyacrylamide, Polyethylene, Phenoxyethanol, Parfum / Fragrance. (F.I.L. B178329/2).

Parametre a špecifikácia

Typ pleti
Normálna Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Proti vráskam, Proti pigmentovým škvrnám Hotovo!
Vek
55+ Hotovo!
Podľa doby používania
Denný, Nočný Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Proti vráskam, Proti pigmentovým škvrnám Hotovo!

Vek

Vek
55+ Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný, Nočný Hotovo!

Typ

Typ produktu
Krém Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jedná se o balení 2x 50 ml? nikde nevidím uvedeno. Děkuji

Diskusia a poradňa k ĽORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Sada denného 50 ml a nočného krému 50 ml
Príslušenstvo pre ĽORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Sada denného 50 ml a nočného krému 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Duopack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ĽORÉAL PARIS Age Specialist 55+ Box.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií