Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LTLM D7 štandard

Zobraziť katalóg
LTLM D7 štandard
3,4 134 hodnotení
Tablet - Arm Cortex A7 1.5GHz dual core, dotykové 7" LCD, 800x480, RAM 512 MB, interná pamäť 4 GB, microUSB, kamera, WiFi, Google Android 4.2
Kód:  LTL101d5 Stránky výrobcu

LTLM D7 štandard


Láká svou cenou

7" displej

Láka svojou cenou

Teraz si môže tablet zaobstarať naozaj každý. Cenovo veľmi atraktívny tablet so 7-palcovým displejom je kompaktné zariadenie, ktoré sa stane vaším parťákom vo voľnom čase. Surfujte po internete, sledujte videá a hrajte nenáročné hry, doma v kresle aj všade na cestách vám bude vždy k dispozícii.


Výbavou rozhodne nesklame

Posaďte sa do kresla a vychutnajte si bezdrôtové pripojenie so zabudovanou kartou Wi-Fi. Komunikujte s priateľmi cez prednú webovú kameru napríklad pomocou Skypu. Svoje dáta uložíte do vnútornej pamäte s veľkosťou 4 GB, čo určite stačí pre solídnu zásobu aplikácií. Hudbu, videá, knihy a ostatné súbory si môžete vziať aj na pamäťovú kartu micro SD s maximálnou veľkosťou 32 GB.

Slušné provedení

V čiernom prevedení


Platforma Android

Android 4.2

Priama cesta k zábavným aplikáciám

Ako operačný systém je použitý Google Android vo verzii 4.2 Jelly Bean. Ponúka intuitívne rozhranie, v ktorom sa ľahko orientuje malé dieťa aj čiperný dôchodca. V integrovanom obchode Google Play sa nachádza nepreberné množstvo aplikácií na vyskúšanie a mnohé z nich budete používať každý deň.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak restartovat tablet,obrazovka nereaguje na dotek.Jen se zapne a da vypnout ostatni funkce nereaguji.dekuji Richterova

Dobry den.chtela jsem se zeptat jestli je dostupny a jak obednat dekujib

Chci si koupit jednoduchý tablet LTLM D7 standard. Myslíte, že jako laik zvládnu jeho obsluhu, neboť návody u nich nebývají. Děkuji.

Jak zjistím s kterým tabletem se dá i telefonovat? Když si najdu tablet, tak tam není psáno, že s ním dá telefonovat. Co třeba tablety LTL?

Diskusia a poradňa k LTLM D7 štandard
Príslušenstvo pre LTLM D7 štandard
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LTLM D7 standard. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LTLM D7 Standard. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LTLM D7 Standard. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LTLM szabvány D7.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií