Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Lunatik Epik pre Apple Watch 42mm (čierny polykarbonát / zelený silikón)

Zobraziť katalóg
Lunatik Epik pre Apple Watch 42mm (čierny polykarbonát / zelený silikón)
Puzdro vysoko odolné so zosilneným polykarbonátovým rámom, 100% funkčnosť hodiniek
Kód:  EALU006b Produktové číslo:  LU-EPIK-002

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lunatik Epik pre Apple Watch 42mm (čierny polykarbonát / zelený silikón) Predaj skončil

Lunatik Epik pre Apple Watch 42mm (čierny polykarbonát / zelený silikón)

Máte už své Apple Watch nebo zvažujete jejich nákup? Líbí se vám jejich design ale hledáte lepší ochranu? Společnost Lunatik přichází s dokonalou ochranou vašich Apple Watch  o rozměru 42 mm, pouzdrem Lunatik EPIK v černé barvě. Díky tomuto ochrannému pouzdru si vaše hodinky zachovají Apple design a zároveň budou v bezpečí.

Pouzdro v designu Apple Watch je vyrobeno z vysoce odolného polykarbonátu se zesíleným rámem. Zelený řemínek hodinek je potažen silikonem. Díky tomu je pouzdro velmi lehké a pohodlné.

Hlavní přednosti

  • Vysoká ochrana před nárazy i poškozením
  • Design Apple Watch
  • Vyrobeno z odolných a lehkých materiálů
  • Určeno pro každodenní nošení i v náročných podmínkách
  • Zachovává 100% ovladatelnost hodinek Apple Watch
  • Snadné sestavení s jištěním nerezovými šroubky

Ochrana a 100% funkčnost hodinek

Polykarbonový rám pouzdra EPIK zajistí vysoký stupeň ochrany před nárazy. Rám mírně převyšuje samotný displej hodinek. Uvnitř ochranného rámu jsou účinné promyšlené systémy volných rohů a silikonových podložek pro absorpci nárazů a otřesů.

Při použití pouzdra Epik nepřijdete o možnost plně ovládat vaše Apple Watch. Součástí rámu je funkční korunka i boční krycí tlačítko. Otvory v rámu pro reproduktor a mikrofon chrání jemné filtry z ušlechtilé oceli, které nepropustí špínu.

Jak to funguje?

Apple Watch umístíte do dvoudílného rámu odolného pouzdra EPIK a obě části spojíte šroubky z ušlechtilé oceli. Šroubky slouží i jako osičky řemínku. Tento systém vám zaručuje naprostou ochranu vašich Apple Watch před uvolněním nebo ztrátou.

V balení najdete i náhradní hlavičky šroubků.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda toto pouzdro pasuje také na Apple Watch series 2? děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Lunatik Epik pre Apple Watch 42mm (čierny polykarbonát / zelený silikón)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lunatik EPIK pro Apple Watch 1 Series 42mm (černý polykarbonát / zelený silikon). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lunatik EPIK für Apple-Uhr 42 mm (Polycarbonat, schwarz / grün Silizium). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lunatik EPIK für Apple-Uhr 42 mm (Polycarbonat, schwarz / grün Silizium). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lunatik Epik Apple Watch 42 mm (polikarbonát, fekete / zöld szilícium).
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií