Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Mad Catz Pre Racing Force Feedback Wheel and Pedals

Zobraziť katalóg
Mad Catz Pre Racing Force Feedback Wheel and Pedals
4,0 2 hodnotení
Volant pre Xbox One, nastaviteľný rozsah otáčania 270 °/900 °, odolná kovová konštrukcia, nastaviteľné pedále, tiché force feedback dual motory, adaptér
Kód:  MH822t6 Produktové číslo:  MCB48503BM02/01/1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz Pre Racing Force Feedback Wheel and Pedals Predaj skončil

Mad Catz Pre Racing Force Feedback Wheel and Pedals

Luxusný bezdrôtový volant s pedálmi Mad Catz pre konzolu Xbox One, vďaka ktorému sa budete cítiť ako skutočný automobilový pretekár uprostred vašej obývačky. Volant aj pedále sú spracované autenticky a doprajú vám maximálny zážitok pri hraní pretekárskych simulátorov. Celý systém bol vytvorený a otestovaný v spolupráci s najlepšími jazdcami pretekov rally, čo je zárukou kvalitného spracovania i funkčnosti.

Vhodný pre simulátory aj arkády

Volant disponuje prepínateľnými režimami vhodnými ako pre ovládanie arkádových závodných hier, tak aj pre pravých simulátorov . Prvým režimom, vhodným práve pre arkádové ovládanie, je možnosť otáčať volant len o 270 °. To vám umožní ovládať auto rýchlejšie a sústrediť sa na ďalšie akcie. Prepnutím do režimu simulátora, budete môcť otáčať volantom o 900 ° a riadiť ho tak s maximálnou citlivosťou.

Force Feedback novej generácie

Nový systém Force Feedback je oveľa presnejší a tichší ako predchádzajúca generácia, aj ďalšie konkurenčné technológie. Je ale zároveň oveľa realistickejší a vďaka spätnej väzbe pocítite každý hrboľ na ceste a stanete sa súčasťou simulácie.

Plne nastaviteľná konštrukcia

Možnosť prispôsobiť si systém pedálov zvyšuje komfort pri hraní, ale vám aj umožní dosiahnuť ďaleko lepších výsledkov. Samozrejmosťou je nastaviteľná tuhosť zošliapnutia pedálov a deväť možných nastavení ich vzdialenosti. U pedálov, ale prispôsobenie nekončí. S priloženým imbusovým kľúčom si môžete nastaviť aj požadovaný sklon volantu v rozmedzí 15 °.

Parametre a špecifikácia

Typ
Volant s pedálmi Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Volant s pedálmi Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mad Catz Pre Racing Force Feedback Wheel and Pedals Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz Pro Racing Force Feedback Wheel and Pedals. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz Pro Racing Force Feedback Wheel und Pedale. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz Pro Racing Force Feedback Wheel und Pedale. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz Pro Racing Force Feedback Wheel and Pedals.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií