AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MARILOU BIO Organic makeup remover milk 75 ml

Zobraziť katalóg
MARILOU BIO Organic makeup remover milk 75 ml
Pleťové mlieko – čistiace a odličovacie, s obsahom prírodných zložiek - 89,33 €/1 l
Kód:  KSPL0879 Produktové číslo:  3760143830601
MARILOU BIO Organic makeup remover milk 75 ml Predaj skončil

MARILOU BIO Organic makeup remover milk 75 ml

Marilou Bio Organic Makeup Remover Milk je účinné odličovacie mlieko s vysokým obsahom prírodných zložiek. Toto jedinečné mlieko dokonale a napriek tomu šetrne čistí pleť od zvyškov make-upu a ďalších nečistôt. Ďalej poskytuje pokožke potrebnú dávku hydratácie, výživy, upokojuje ju a dodáva jej príjemnú hebkosť. Je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane pleti citlivej a podráždenej.

Kľúčové vlastnosti

  • BIO kvalita
  • odličovacie mlieko s vysokým obsahom prírodných látok
  • dôkladne, ale šetrne čistí
  • hydratuje, regeneruje a vyživuje pleť

Aktívne látky

Aloe vera poskytuje pokožke hĺbkovú hydratáciu, bambucké maslo ju efektívne upokojuje. Jojobový olej s avokádom sa starajú o to, aby pleť bola vždy dokonale vyživená a vláčna.

Dôležité informácie

Použitie:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti. Krúživými pohybmi naneste na pokožku oblasti tváre a krku, zvyšok mlieka zotrite pomocou navlhčeného tampónu, potom opláchnite vodou. Pre optimálny výsledok používajte každý deň ráno aj večer.

Objem:
75 ml

Zloženie:
Aqua (Water), Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glyceryl Stearate Citrate, Helianthus Annuus Seed Oil (Sunflower Seed Oil)*, Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Seed Oil)*, Tocopherol, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, D-Limonene, Citronellol, Linalool.
* ingredients issued from organic farming

Parametre a špecifikácia

Objem
75 ml Hotovo!

Objem

Objem
75 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MARILOU BIO Organic makeup remover milk 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MARILOU BIO Organic makeup remover milk 75 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií