AlzaPlus+ drogerie MPLA306807

ATTITUDE Krém na nohy Blooming Belly nielen pre tehotné s mätou 75 g

Zobraziť katalóg
ATTITUDE Krém na nohy Blooming Belly nielen pre tehotné s mätou 75 g
Krém na nohy prírodný
Kód:  NOH053 Produktové číslo:  626232181906 Stránky výrobcu
ATTITUDE Krém na nohy Blooming Belly nielen pre tehotné s mätou 75 g Predaj skončil

ATTITUDE Krém na nohy Blooming Belly nielen pre tehotné s mätou 75 g

Prírodný krém na nohy Attitude Blooming Belly je určený najmä pre nastávajúce mamičky. Stará sa o unavené a ťažké nohy, ktoré trápia väčšinu žien predovšetkým na konci tehotenstva. Poskytuje príjemné osvieženie, prináša chladivú úľavu a navodzuje pocit uvoľnenia. Jeho nemastná textúra sa do pokožky veľmi rýchlo vstrebáva. Tento produkt značky ATTITUDE je hypoalergénny, bez nežiaducich látok, z rastlinných zdrojov a má certifikáciu Ecology.

Kľúčové vlastnosti

  • Regeneračné účinky
  • Vyrobené z prírodných látok
  • Rýchle vstrebanie
  • Hypoalergénne zloženie
  • Certifikácia EcoLogo - potvrdzuje šetrnosť k životnému prostrediu

Pokožku zanecháva jemnú a hladkú. Jeho zloženie je obohatené o vzácny arganový olej, ktorý vyniká svojimi výbornými regeneračnými účinkami, obnovuje prirodzenú vláčnosť pokožky a pomáha ju udržiavať pevnú a pružnú. A ako ho použiť? Jemnými krúživými pohybmi vmasírujte prípravok od členkov smerom nahor do polovice stehien, a to kedykoľvek podľa svojej potreby. Tento jedinečný prírodný krém ocenia všetci, ktorí dávajú prednosť zdraviu šetrným kozmetickým prípravkom.

Zloženie

Aqua, vegetable glycerín, Prunus amygdalus dulcis (sweet Almond) oil, cetearyl olivám, dicaprylyl éter, tribehenin, sorbitan olivám, glyceryl Stearate, menthyl lactate, Argania spinosa (argan) kernel oil, mentol, Empetrum nigrum fruit juice, sodium benzoate, potassium Sorbate, xanthan gúm, citric acid

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ATTITUDE Krém na nohy Blooming Belly nielen pre tehotné s mätou 75 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ATTITUDE Krém na nohy Blooming Belly nejen pro těhotné s mátou 75 g.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií