AlzaPlus+ drogerie MPLA316412

AVIONAUT Aerofix RWF 2019 – čierna

Zobraziť katalóg
AVIONAUT Aerofix RWF 2019 – čierna
Autosedačka pre deti s hmotnosťou 9-18 kg, bezpečnostná skupina I (podľa európskych noriem ECE), upevnenie sedačky zaisťuje systém ISOFIX, zabezpečenie dieťaťa zaisťuje 5-bodový pás, inštalácia proti smeru jazdy, nakláňanie sedačky do ľahu, ochrana proti bočnému nárazu, nastaviteľná poloha opierok, nastaviteľný bezpečnostný pás a snímateľný (prateľný) poťah, hmotnosť 8kg, farba čierna
Kód:  BABY8800 Produktové číslo:  5907603468921
AVIONAUT Aerofix RWF 2019 – čierna Predaj skončil

AVIONAUT Aerofix RWF 2019 – čierna

Autosedačka AVIONAUT Aerofix RWF 2019 pre vaše batoľa

Autosedačka AVIONAUT Aerofix RWF 2019 (Rear Way Facing) je určená pre deti v kategórii 67 – 105 centimetrov, do 17,5 kilogramov a vyhovuje norme i-Size. Zároveň spĺňa normy švédskeho skúšobného ústavu VTI a úspešne prešla prísnym testom PLUS. Najbezpečnejšie pre dieťa je, aby čo najdlhšie sedelo proti smeru jazdy, čo autosedačka Aerofix umožňuje až do 105 centimetrov. Samozrejmosťou je aj umiestnenie dieťaťa v smere jazdy, a to pre deti od 84 centimetrov. Táto detská sedačka do auta má jedinečný systém bočnej ochrany, čo výrazne znižuje riziko následkov pri bočnom náraze. Unikátna konštrukcia autosedačky AVIONAUT Aerofix sa postará o ventiláciu vnútri sedačky pre ešte väčšie pohodlie vášho dieťaťa. Poťah sedačky je navyše vyrobený z tých najmäkších materiálov najvyššej kvality. Súčasťou je aj opierka hlavy a nastaviteľný náklon. Autosedačku môžete do auta upevniť pomocou ISOFIX základne IQ, vďaka čomu bude pripevnená vždy správne.

Kľúčové vlastnosti autosedačky AVIONAUT Aerofix RWF 2019 – čierna

  • Autosedačku AVIONAUT Aerofix RWF môžete umiestniť v smere aj proti smeru jazdy
  • Systém bočnej ochrany znižuje riziko pri bočnom náraze
  • Vďaka unikátnej konštrukcii ventiluje vzduch vnútri sedačky
  • Poťah autosedačky AVIONAUT je vyrobený z veľmi mäkkých materiálov tej najvyššej kvality
  • Opierka hlavy a nastaviteľný náklon zaistí ešte väčšie bezpečie vášho dieťaťa
  • Detskú sedačku jednoducho pripevníte do každého auta vďaka systému ISOFIX
  • Vyhotovenie autosedačky AVIONAUT Aerofix RWF 2019 – čierna

Veľmi kvalitné spracovanie

Nadčasová aerodynamická autosedačka AVIONAUT Aerofix RWF je vyrobená z veľmi kvalitných materiálov. Jej tvar je aerodynamický, inšpirovaný pohybom vzduchu. Vybrať si môžete z niekoľkých rôznych luxusných čalúnení a farieb.

Autosedačka AVIONAUT Aerofix RWF 2019 vyrobená z kvalitných tkanín

Autosedačka AVIONAUT Aerofix RWF 2019 má poťahy a výstuž vyrobené z kvalitných tkanín, ktoré sú šetrné k pokožke vášho dieťaťa. Navyše spĺňajú prísne normy OEko-tex standard 100, čo znamená, že neobsahujú látky nebezpečné a zdraviu škodlivé.

Integrované ventilačné kanály autosedačky AVIONAUT Aerofix RWF 2019

Jedinečná konštrukcia autosedačky AVIONAUT Aerofix RWF 2019 má integrované ventilačné kanály, ktoré vytvárajú systém cirkulácie vzduchu a sú zodpovedné za optimálnu mikroklímu, čo znižuje potenie dieťaťa pri jazde.

Bezpečnosť

Autosedačka AVIONAUT Aerofix RWF 2019 ako jedna z mála prešla prísnym švédskym testom Test PLUS. Ako ďalšie bezpečnostné prvky slúžia päťbodové bezpečnostné pásy a nastaviteľná opierka hlavy, ktorá je vyrobená z jedinečného materiálu EPP. Výhodou opierky je, že sa dá nastaviť podľa výšky dieťaťa.

Ekologický EPP

EPP je inovatívny materiál, ktorý sa veľmi podobá polystyrénu, ale na rozdiel od neho nie je tak tuhý a krehký. Ľahšie odoláva fyzikálnym a chemickým faktorom, vďaka čomu sa stáva ideálnym materiálom na konštrukciu detských autosedačiek. EPP je tiež ekologický a recyklovateľný materiál odolný proti plesniam a baktériám.

Správne pripevnenie

IQ je dômyselná a spoľahlivá ISOFIX základňa. Používa patentované riešenie s jednou zásuvkou, ktoré umožňuje priame pripojenie detskej autosedačky k ISOFIXu. Vďaka zvukovej signalizácii Click, n'Drive si môžete byť vždy istí, že je autosedačka správne pripevnená.

ISOFIX

ISOFIX, označenie nehybného systému na upevnenie autosedačky, je schválený Medzinárodnou organizáciou pre normalizáciu (ISO). Systém je zložený z dvoch úchytov, ktoré sú umiestnené v automobile medzi sedadlom a opierkou sedadla a pripevnené priamo ku konštrukcii vozidla, čo predstavuje ešte väčšiu bezpečnosť pri jazde.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť
8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hmotnosť dieťaťa

Hmotnosť dieťaťa
9-18 kg Hotovo!

Delenie podľa BESIP

Skupina BESIP
Skupina I Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AVIONAUT Aerofix RWF 2019 – čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVIONAUT Aerofix RWF 2019 - černá.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií