Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 MPLA316367

Babybjörn Balance ležadlo SOFT Dark Blue Mesh

Zobraziť katalóg
Babybjörn Balance ležadlo SOFT Dark Blue Mesh
Lehátko – a sedadlo v jednom, pre deti od narodenia do 13kg, ergonomické, hojdacie, poťah 100% polyester
Kód:  BABY5741 Produktové číslo:  7317680050083 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Babybjörn Balance ležadlo SOFT Dark Blue Mesh Predaj skončil

Babybjörn Balance ležadlo SOFT Dark Blue Mesh

Pribudlo vám do rodiny bábätko? Prvotné nadšenie a okúzlenie novonarodeným človiečikom vystriedala otázka „Kam s ním“? V náruči ho totiž, aj keby ste si to moc priali, stále pestovať nemôžete. Výbornou pomôckou pre rodičov je ležadlo BabyBjörn, ktoré využijete na hranie, spanie aj odpočívanie dieťaťa.

Kľúčové vlastnosti

  • Pre deti od narodenia do 13 kg
  • Mäkké a pohodlné
  • Ergonomický dizajn
  • 3 pozície ležadla - hranie, odpočinok, spanie
  • Ležadlo a sedadlo v jednom

Obľúbite si jeho praktickosť

Detskú postieľku máte väčšinou v spálni či detskej izbe, ale dieťa chce svoju mamu vidieť, aj keď ona má zrovna prácu. Na to tu je praktický pomocník, a to ležadlo BabyBjörn, ktoré môžete časom použiť aj ako sedadlo pre dieťa. Ergonomický dizajn so správnou podporou hlavy a chrbta vyhovuje tým najmenším dojčatám, ktorých svaly nie sú ešte vyvinuté.

Pohodlné a mäkké na hru, oddych i spanie

Bábätko leží na mäkkom a priedušnom materiáli zo 100 % polyesteru v bezpečnostnom popruhu, ktorý je čalúnený. Oblé tvary ležadla BabyBjörn sú pritom navrhnuté tak, aby boli bezpečné a nemohli dieťa zraniť. Poťah je snímateľný a vyperiete ho pri teplote 40 °C. Ľahko schne. Výhodou ležadla sú jeho kompaktné rozmery a ľahká prenosnosť, proste si dieťa dáte práve tam, kam potrebujete.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Babybjörn Balance ležadlo SOFT Dark Blue Mesh Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babybjörn Balance lehátko SOFT Dark Blue Mesh .
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií