Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ děti Aplikace

BABYMOOV Milky Now

Zobraziť katalóg
BABYMOOV Milky Now
4,5 12 hodnotení
Ohrievač – pre ľahšiu prípravu fliaš, 2 možnosti ohrevu: na vybranú teplotu alebo do bodu varu, automatické dávkovanie, naraz ohreje 1,1 l vody, funkcia udržania teploty po dobu 6 hodín, samočistiaca funkcia, vnútro z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, výkon 800 W
82,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BABY19468 Produktové číslo:  3661276170353

BABYMOOV Milky Now

Pre novopečených rodičov je dôležité čo najviac si uľahčiť prácu, aby sa mohli venovať bábätku. Ohrievač vody Babymoov Milky Now v tom bude skvelým pomocníkom. Ohrievač na vodu Babymoov ľahko a rýchlo uvarí vodu, aby ste mohli bábätku pripraviť mlieko alebo sebe kávu či čaj. Pri ohreve vody si môžete vybrať z dvoch možností. Voda sa buď ohreje na vami vybranú teplotu (v rozmedzí 22 až 85 °C), alebo dosiahne bod varu, aby ste si boli istí, že vo vode nezostali žiadne baktérie, a potom vďaka ventilátoru rýchlo vychladne na požadovanú teplotu. Potom už stačí len stlačiť tlačidlo a ohrievač Babymoov naleje do pripravenej fľaše alebo hrnčeka 60 ml vody. 

Kľúčové vlastnosti ohrievača vody Babymoov Milky Now

  • Ohrievač vody Babymoov Milky Now pre ľahšiu prípravu fliaš
  • Ľahko a rýchlo uvarí vodu, aby ste mohli pripraviť mlieko alebo sebe kávu a čaj
  • 2 možnosti ohrevu: na vybranú teplotu alebo do bodu varu
  • Po ohriatí stačí stlačiť tlačidlo a prístroj naleje 60 ml vody
  • Ohrievač Babymoov naraz ohreje až 1,1 l vody
  • Funkcia udržania teploty po dobu 6 hodín, samočistiaca funkcia
  • Vnútro z kvalitnej nerezovej ocele
  • Ohrievač Babymoov je dizajnový a kompaktný

Ohrievač vody Babymoov disponuje množstvom praktických funkcií

Ohrievač vody Babymoov Milky Now naraz ohreje až 1,1 l vody a disponuje funkciou udržania teploty po dobu až 6 hodín, takže vodu nemusíte variť stále znova, stačí si ju len z prístroja naliať. Nechýbajú ani samočistiace funkcie. Ohrievač Babymoov má vnútro vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele a je dizajnové, bude teda ozdobou vašej kuchyne. Vďaka kompaktnému vyhotoveniu ho ľahko preveziete na návštevu alebo dovolenku. 

Výkon:
800 W

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Automatické vypnutie, Digitálny, Viac stupňov ohrevu, S displejom, Veľmi jednoduché použitie, Funkcia udržovania teploty Hotovo!
Typ
Ohrievač Hotovo!
Napájanie
Do klasickej zásuvky Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Automatické vypnutie, Digitálny, Viac stupňov ohrevu, S displejom, Veľmi jednoduché použitie, Funkcia udržovania teploty Hotovo!

Typ

Typ
Ohrievač Hotovo!
Napájanie
Do klasickej zásuvky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABYMOOV Milky Now Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABYMOOV Milky Now. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABYMOOV Milky Now.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií