AP+ nový vizuál PET

BabyOno Odsávačka elektrická Natural Nursing

Zobraziť katalóg
BabyOno Odsávačka elektrická Natural Nursing
4,8 38 hodnotení
Odsávačka na mlieko elektrická, zásobník na mlieko 180 ml, 3-fázové odsávanie, bez BPA, možnosť nastavenia intenzity odsávania, časovač pre automatické vypnutie a tichý chod
Kód:  BABY7978 Produktové číslo:  5901435408476

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BabyOno Odsávačka elektrická Natural Nursing Predaj skončil

BabyOno Odsávačka elektrická Natural Nursing

Zháňate kvalitnú odsávačku, ktorú môžete použiť ako doma, tak na cestách? Zvoľte elektrickú odsávačku BabyOno Natural Nursing. Jej chod je natoľko tichý a diskrétny, že ju môžete použiť prakticky kdekoľvek. Má trojfázový program s 10 režimami odsávania na výber. Poskytne vám rýchle a účinné odsávanie materského mlieka. Zaiste oceníte časovač, ktorý sa po 45 minútach nepretržitého odsávania sám vypne. Odsávačka BabyOno Natural Nursing je vyrobená zo špeciálneho plastu, ktorý je určený pre styk s jedlom, neobsahuje Bisfenol A. Vďaka nastaveniu jej sacej sily získate rýchle a účinné odsávanie mlieka.   

Kľúčové vlastnosti elektrickej odsávačky materského mlieka BabyOno Natural Nursing

  • Elektrická odsávačka mlieka BabyOno Natural Nursing
  • Vhodná na používanie doma aj na cestách vďaka tichému a diskrétnemu chodu
  • Má trojfázový program s 10 režimami odsávania
  • Poskytuje rýchle a účinné odsávanie materského mlieka
  • Má zabudovaný časovač, ktorý sa po 45 minútach vypne
  • Je vyrobená zo špeciálneho plastu určeného pre styk s potravinami

Trojfázový program odsávačky BabyOno Natural Nursing

Odsávačka mlieka BabyOno Natural Nursing vám poskytne vysoký komfort a efektivitu vďaka svojmu trojfázovému programu a 10 režimom odsávania. V prvej fáze odsávačka poskytuje masáž, ktorá stimuluje tok mlieka. V druhej fáze pokračuje v masáži a pridá už samotné odsávanie mlieka. V tretej fáze už dochádza len k samotnému odsávaniu. Vďaka tomuto systému vám odsávačka BabyOno Natural Nursing poskytne rýchle a účinné odsávanie materského mlieka. 

S BabyOno Natural Nursing doma aj na cestách

Odsávačku BabyOno Natural Nursing sa naučíte veľmi rýchlo ľahko ovládať. Jej rozbalenie, zloženie, ovládanie aj čistenie je rýchle a jednoduché. Funguje na dobíjaciu batériu, preto je vhodná na používanie aj na cestách, kde nemáte možnosť pripojenia do elektrickej siete. V balení odsávačky BabyOno Natural Nursing nájdete nabíjaciu batériu vrátane nabíjačky. 

Nabíjanie:
Pri dobíjaní najprv pripojíte odsávačku k nabíjačke, až následne do elektrickej zásuvky. Úplné nabíjanie trvá približne 100 minút a po jej úplnom nabití bude výdrž batérie odsávačky približne rovnaká ako doba nabíjania.

Rozmery:
22 × 10 × 27 cm

Objem:
180 ml

Hmotnosť:
0,76 kg


Parametre a špecifikácia

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!
Objem
180 ml Hotovo!
Typ
Elektrická Hotovo!
Systém odsávania
3-fázové Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Bez BPA, Možnosť nastavenia intenzity odsávania, Časovač pre automatické vypnutie, Tichý chod Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!

Objem

Objem
180 ml Hotovo!

Typ

Typ
Elektrická Hotovo!

Fáza odsávania

Systém odsávania
3-fázové Hotovo!

Funkcie

Vlastnosti a funkcie
Bez BPA, Možnosť nastavenia intenzity odsávania, Časovač pre automatické vypnutie, Tichý chod Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Doporučuji všem maminkám. Lepší než dražší značky

Dobrý den, po nějakém čase používání je už láhev "jetá" (což je samozřejmé). Lze dokoupit k této odsávaččce novou lahvičku?

Dobrý den po čase mi praskla membrána u odsavačku dá se sehnat náhradní ?

Dobrý den, chci se zeptat, zdali je možné dokoupit samostatně nahrání ventil. Po delším používá ventil při podtlaku prosakuje a odsávačka tak stráci výkon. Četl sem, že tyto ventily se standardně po delším používání mění, ale bohužel k tomuto produktu jsem jej nikde nenašel. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, máme dotaz ke správnému použití odsávačky. Pokud nepoužijeme silikonový ventil na "ucpání" otvoru tak odsávačka nefunguje neboť tam není tlak. Pokud ho naopak použijeme podle návodu, ucpe otvor a odsáté mléko zůstává v horní části odsávačky a vůbec se nedostane do lahvičky dole. Můžete nám poradit co s tím, případně poslat nějaké instruktážní video, abychom zjistili co děláme špatně? Předem díky

Dobrý den chtěla bych se zeptat koupila jsem odsavacka a nejde mi dodat mleko nemá žádný tah co dělat? Děkuji Buriankova

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když zjistím po použití elektrické odsávačky na mleko, že mi nevyhovuje, zda se dá vrátit. Díky za odpověď

Dobry den, Pokazilo sa mi horne plastove veko (to biele, do ktoreho ide hadicka) od odsavacky. Je mozne kupit nove? Dakujem.

Dobry den, prosím, je tato odsávačka kompatibilní s lahvičkami Avent? Děkuji

Prosím dá sa zakúpiť nahradný silikónový klobúčik ku odsávačke? (Silikónová časť ktorá sa opiera o prsník)

12
Diskusia a poradňa k BabyOno Odsávačka elektrická Natural Nursing
Príslušenstvo pre BabyOno Odsávačka elektrická Natural Nursing Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BabyOno Odsávačka elektrická Natural Nursing. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BabyOno Natural Nursing.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií