Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BABYSENSE Video Baby Monitor V43

Zobraziť katalóg
BABYSENSE Video Baby Monitor V43
1,0 1 hodnotení
Detská pestúnka – s prenosom obrazu (video), dosah 300 m, prenos zvuku prebieha digitálne, s displejom, senzor teploty, obojstranný prenos, optická indikácia úrovne hluku, regulácia hlasitosti, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie, eco režim, nočné videnie a uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia), detská jednotka sa nabíja zo siete a rodičovskú jednotku nabíja sieť alebo batéria (1× Li-ion dobíjacia batéria)
Kód:  BABY13516 Produktové číslo:  7290017603230

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABYSENSE Video Baby Monitor V43

Doprajte svojmu potomkovi maximálnu bezpečnosť v detskej postieľke. Detská pestúnka hisense Babysense dokáže prenášať ako zvuk, tak aj obraz. Ide totiž o detskú opatrovateľku s kamerou. Prenos jasne čistého zvuku je vyriešený digitálne a bez problémov dosiahne do vzdialenosti až 300 m. Ponúkaná detská pestúnka je vybavená vyšším množstvom kanálov a oproti analógovým opatrovateľkám vysiela na vyššej frekvencii, hodí sa teda skôr do husto zastavaných oblastí, kde hrozí rušenie signálu rôznymi prekážkami. Ak ale signál náhodou stratíte alebo sa preruší, zariadenie vás varuje prostredníctvom počuteľného znamenia. Hlavná jednotka je napájaná prostredníctvom batérie alebo zásuvky, detskú jednotku možno napájať zo zásuvky. Li-ion dobíjacia batéria sa jednoducho dobije, keď to bude potrebné.

Detská pestúnka BABYSENSE Video Baby Monitor V43 Screen
Detská pestúnka BABYSENSE Video Baby Monitor V43 Bočný pohľad

Zásadné prednosti baby monitora BABYSENSE Video Baby Monitor V43

  • Detská video opatrovateľka hisense Babysense na dokonalú kontrolu bábätka
  • Digitálny zvukový prenos
  • Dosah pokrytia až 300 m
  • Detská pestúnka hisense Babysense umožňuje komunikovať v oboch smeroch
  • Prístroj vás sám upozorní, že je potrebné vymeniť batériu
  • Vo svojich útrobách skrýva nočné videnie
  • Detská pestúnka hisense Babysense vám pomôže s uspávaním dieťaťa formou projekcie či zvukov
  • Novinkou je aj senzor teploty
  • Zdroj rodičovskej časti pestúnky: sieť (230 V) a batéria
  • Zdroj detskej časti pestúnky: sieť (230 V)
  • Poháňajú ju li-ion dobíjacia

Funkcie detskej pestúnky hisense Babysense

Spoločne s modernými technológiami prichádza množstvo nových funkcií. Veľmi užitočný je režim nočného videnia, vďaka ktorému máte nad dieťaťom stály dohľad aj v noci, keď má spať. Vo výbave detskej pestúnky hisense Babysense nemôže chýbať ani obojstranný prenos. Keď zaregistrujete, že sa dieťa budí a nechce spať, môžete tak k dieťaťu hovoriť na diaľku a utíšiť ho. Prekážkou nebude ani vysoký hluk v miestnosti, stačí prístroj zosilniť. Šikovná funkcia uspávania poteší aj tých najnáročnejších rodičov. Detská pestúnka hisense Babysense tak na dieťa nielen dohliadne, ale pokojne mu pred spaním prehrá aj uspávanku.

Detská pestúnka BABYSENSE Video Baby Monitor V43 Zadná strana

Parametre a špecifikácia

Batéria

Typ batérií
Li-ion dobíjacia Hotovo!
Počet batérií
1 ks Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Eco režim, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

BABYSENSE Video Baby Monitor V43 Dobrý den, mám dotaz jaký je konektror pro zdroj kamery jednotky u dítěte napajen 230V zda jack nebo usb a jake ma napětí? Jedná se mino.to ,zda jednotku mohu napájet případně mimo dosah 230v zdrojem powerbankou?

Diskusia a poradňa k BABYSENSE Video Baby Monitor V43
Príslušenstvo pre BABYSENSE Video Baby Monitor V43 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABYSENSE Video Baby Monitor V43. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABYSENSE Video Baby Monitor V43.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií