AlzaBoxy Q1 MPLA318265

BeSafe iZi Kid i-Size X3 Black Car Interior 50

Zobraziť katalóg
BeSafe iZi Kid i-Size X3 Black Car Interior 50
Autosedačka pre deti s hmotnosťou 0-18 kg, bezpečnostná skupina 0 a 0+ a skupina I (podľa európskych noriem ECE), upevnenie sedačky zaisťuje systém ISOFIX, zabezpečenie dieťaťa zaisťuje 5-bodový pás, inštalácia proti smeru jazdy, nakláňanie sedačky do ľahu, ochrana proti bočnému nárazu, nastaviteľná poloha opierok a snímateľný (prateľný) poťah, hmotnosť 14,4kg, farba čierna
Kód:  BABY9931 Produktové číslo:  7072454003814
BeSafe iZi Kid i-Size X3 Black Car Interior 50 Predaj skončil

BeSafe iZi Kid i-Size X3 Black Car Interior 50

Autosedačka je povinným bezpečnostným prvkom pre každého, kto v aute vozí dieťa nedosahujúce váhu 36 kg a výšku 150 cm. Musíte vyberať podľa toho, akú má dieťa hmotnosť, ktorá by sa pri BeSafe iZi Kid i-Size X3 Black Car Interior 50 mala nachádzať v rozmedzí 0-18 kg. Stabilné ukotvenie docielite pomocou populárnej funkcie ISOFIX. Na fixáciu dieťaťa je vhodný päťbodový pás, ktorý patrí do balenia. BeSafe iZi Kid i-Size X3 Black Car Interior 50 je orientovaná proti smeru jazdy, čo je podľa výskumov pre deti mladšie ako pätnásť mesiacov lepšie riešenie. Veľmi praktickou funkciou predovšetkým pri dlhších cestách je nastaviteľnosť polohy sedačky do ľahu. Ďalším plusom je nastaviteľná poloha opierok, ktoré komfort ešte zvyšujú. Ďalším plusom tejto autosedačky je bezbochyby aj vystuženie po stranách, vďaka ktorému je ohrozenie pri bočnom náraze menšie. Pokiaľ sa sedačka zašpiní, nemusíte si tým lámať hlavu, jednoducho môžete sťahovateľný poťah zložiť a vyprať v práčke.

Podstatné vlastnosti autosedačky BeSafe iZi Kid i-Size X3 Black Car Interior 50

  • Autosedačka BeSafe pre deti s hmotnosťou 0-18 kg
  • Ukotvenie prostredníctvom novej funkcie ISOFIX
  • Zabezpečenie dieťaťa zaisťuje 5-bodový pás
  • Kvalitné vyhotovenie zaručuje pohodlie dieťaťa aj dlhú životnosť sedačky
  • Nastaviteľnosť polohy sedačky do ľahu
  • Nastaviteľná poloha opierok
  • Bočné vystuženie sedačky pre vyššiu ochranu
  • Prateľný poťah
  • Štýlová čierna farba
  • Hmotnosť: 14,4 kg

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť
14,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Hmotnosť dieťaťa

Hmotnosť dieťaťa
0-18 kg Hotovo!

Delenie podľa BESIP

Skupina BESIP
Skupina 0 a 0+, Skupina I Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BeSafe iZi Kid i-Size X3 Black Car Interior 50 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeSafe iZi Kid i-Size X3 Black Car Interior 50. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeSafe iZi Kid i-Size X3 Black Car Interior 50 fekete színű.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií