AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CILLIT Bang Odstraňovač baktérií a špiny 750 ml

Zobraziť katalóg
CILLIT Bang Odstraňovač baktérií a špiny 750 ml
5 3 hodnotení
Čistiaci prostriedok – odstraňuje nečistotu, vodný a močový kameň z celej toaletnej misy vrátane horných okrajov
Kód:  CIS176 Produktové číslo:  5997321746401

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CILLIT Bang Odstraňovač baktérií a špiny 750 ml Predaj skončil

CILLIT Bang Odstraňovač baktérií a špiny 750 ml

Objavte revolúciu v čistení! Čistiaci prostriedok Cillit Bang dokonale odstráni špinu a vodný kameň z vašej toalety, a to už počas 1 minúty. Extra účinný čistič sa ľahko aplikuje a zanecháva sviežu vôňu.

Hlavné prednosti

  • Vyčistí toaletu počas 1 minúty
  • Odstraňuje vodný kameň
  • Ničí baktérie
  • Zanecháva sviežu vôňu

Použitie:
Nadvihnite záchodovú dosku a nasmerujte trysku pod okraj toalety. Stlačením fľaše pomaly naneste po celom obvode toaletnej misy tak, aby ju gél úplne pokryl. V prípade silných usadenín nechajte čistič pôsobiť 10 minút, vyčistite kefou a spláchnite. Na účinné zničenie baktérií nechajte čistič pôsobiť 1 hodinu, vyčistite kefou a spláchnite. Vhodný na všetky typy toaliet okrem toaliet z nehrdzavejúcej ocele. 

Zloženie:
Chlórnan sodný (14,5 %), 45 g/kg (4,5 hm. %), < 5 %: hydroxid sodný, aniónové povrchovo aktívne látky, amorfné povrchovo aktívne látky, parfum, N, N – dimethyltetradecylamin-N-oxid, hydroxid sodný, mastné kyseliny, kokos, draselné soli.

Bezpečnostné opatrenia:
Spôsobuje vážne poleptanie kože a poškodenie očí. Pred použitím si prečítajte údaje na etikete. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevdychujte pary. Po manipulácii starostlivo umyte ruky. Používajte ochranné rukavice/ochranné okuliare/tvárový štít. Pozor! Nepoužívajte spoločne s inými výrobkami. Môže uvoľňovať nebezpečné plyny (chlór). Uchovávajte uzamknuté. Použité obaly odložte na miesto určené obcou na ukladanie odpadu! Obal odovzdajte na recykláciu až po jeho úplnom vyprázdnení.

 

Parametre a špecifikácia

Počet kusov
1 ks Hotovo!
Typ výrobku
Čstiče Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
1 ks Hotovo!

Typ výrobku

Typ výrobku
Čstiče Hotovo!
Poznámka:
» Všetky WC čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CILLIT Bang Odstraňovač baktérií a špiny 750 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CILLIT Bang WC Odstraňovač bakterií a špíny 750 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií