AlzaPlus+ děti MPLA316412

Detská prenosná jedálenská stolička - Lipovozelená

Zobraziť katalóg
Detská prenosná jedálenská stolička - Lipovozelená
Detské sedadlo nosnosť 23kg
Kód:  QBM100 Produktové číslo:  071463075317
Detská prenosná jedálenská stolička - Lipovozelená Predaj skončil

Detská prenosná jedálenská stolička - Lipovozelená

Prenosná jedálenská stolička, ktorá porastie spolu s vašim dieťaťom. Táto praktická stolička je vhodná pre deti od 6 mesiacov, jej nosnosť je 23 kilogramov. Počas rastu vašej ratolesti môžete navyše flexibilne meniť výškové nastavenie stoličky. Vďaka tomu vám bude slúžiť až do tej doby, než dieťa začne jesť na normálnu stoličku. Stolička sa k stoličke pripútava pomocou dvoch remienkov, ktoré sú súčasťou balenia a tvarovo pasuje na väčšinu klasických jedálnych stoličiek.

Kompaktné prevedenie tejto stoličky ušetrí veľa miesta vo vašom byte. Jednoducho sa skladá aj rozkladá, takže si ju so sebou môžete vziať napríklad na dovolenku, do reštaurácie či na návštevu. Odnímateľný otáčavý jedálenský tácka ide rozpojiť iba jednou rukou. Inovatívny dizajn podsedáku zaručuje dieťaťu maximálnu bezpečnosť a komfort. Samozrejmosťou sú aj bezpečnostné pásy.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
Rastie spolu s dieťaťom
Tri výškové nastavenia
Komfortné sedadlo
Bezpečnostné pásy
Vhodná aj na cestovanie
Odnímateľný jedálenský tácka

Maximálna nosnosť:
23 kg

Hmotnosť:
1,9 kg

Farebné prevedenie:
Limetková

Odporúčaný vek:
Od 6 mesiacov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dětská přenosná jídelní židlička - Limetková. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tragbare Babyhochstuhl - Lime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tragbare Babyhochstuhl - Lime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dětská přenosná jídelní židlička - Limetková.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií