AP+ nový vizuál Opaľovacie prípravky

ERE PEREZ Ryžový bronzer a lícenka – Roma

Zobraziť katalóg
ERE PEREZ Ryžový bronzer a lícenka – Roma
Bronzer –
Kód:  DEKO4996 Produktové číslo:  9351748001219

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ERE PEREZ Ryžový bronzer a lícenka – Roma Predaj skončil

ERE PEREZ Ryžový bronzer a lícenka – Roma

Pokiaľ hľadáte naozaj kvalitnú dekoratívnu kozmetiku, ktorá neobsahuje zbytočnú chémiu ai napriek tomu s ňou vykúzlite dokonalé líčenie, tak je pre vás značka ERE PEREZ tou správnou voľbou. Rovnako ako tento bronzer, ktorý vám dodá prirodzený opálený vzhľad a zvýrazní kontúry vašej tváre. Môžete ho použiť aj namiesto očných tieňov a tvárenky. Ľahká a jemná textúra sa ľahko nanáša, neupcháva póry a nevytvára fľaky . Líčidlo ERE PEREZ je vegán, cruelty free a znesie ho aj citlivá pokožka.

Kľúčové vlastnosti ryžového bronzeru a tvárenky ERE PEREZ - Roma

  • Prírodná kozmetika ERE PEREZ bez BHA, minerálnych olejov, parfumácie, parabénov a parafínu
  • Bronzer dodáva prirodzený letný vzhľad
  • Dva odtiene, možno použiť aj ako očné tiene
  • Ľahká jemná textúra
  • Neupcháva póry
  • Dlhá výdrž
  • Líčidlo ERE PEREZ je vegán a cruelty free

Aktívne látky:

  • Native Rice (Oryza Sativa) Starch - ryžový olej (bez GMO) absorbuje mastnotu.
  • CI 77019 / Mica - sľuda je prírodná zložka piesku bohatá na oxid kremičitý, prináša pokožke vitalitu a spevňuje ju.
  • Sunflower (Helianthus annuus) Oil - slnečnicový olej je bohatý na nenasýtené linoleové a olejové mastné kyseliny a vitamín E, vyhladzuje pleť.
  • Camomilla recutita (chamomile) extract - extrakt z harmančeka. Upokojuje podráždenie, je veľmi vhodný na citlivú pokožku.
  • Zinc Stearate - stearát zinočnatý je jemná soľ prirodzene sa vyskytujúca v mastných kyselinách, používa sa ako prírodné farbivo.

Zloženie:
Mica, zinc stearate, Skvalan, aluminum starch octenylsuccinate, oryza sativa (rice) starch, magnézium carbonate, camomilla recutita (chamomile) extract, helianthus annuus (sunflower) seed oil, lauroyl lyzín, glyceryl caprylate, p-anisic acid, chlorphenesin, tokoherol (vitamín e), tourmaline, mangánsky sulfát, calcium sulfate, tin oxide. May contain +/- iron oxides, CI 77891.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ERE PEREZ Ryžový bronzer a lícenka – Roma Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ERE PEREZ Rýžový bronzer a tvářenka - Roma. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ERE PEREZ Rice bronzosító és pirosító - Roma.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií