AlzaPlus+ děti Effaclar

Hami Pokračovacie dojčenské mlieko 36m+ 600 g

Zobraziť katalóg
Hami Pokračovacie dojčenské mlieko 36m+ 600 g
5,0 22 hodnotení
Dojčenské mlieko pokračovacie, vhodné pre deti od 36 mesiacov, pridané vitamíny a minerály a s prebiotikami - 19,83 €/1 kg
Variant
Kód:  BABY13475 Produktové číslo:  5900852051029
Hami Pokračovacie dojčenské mlieko 36m+ 600 g Predaj skončil

Hami Pokračovacie dojčenské mlieko 36m+ 600 g

Aj keď už vaše dieťa dosiahlo vek troch rokov, stále mu môžete dopriať vysoko kvalitné mlieko, ktoré je dokonale prispôsobené jeho potrebám a správnemu vývoju. Vyskúšajte pokračovacie mlieko Hami 36m+, ktoré je určené pre deti od ukončeného 36. mesiaca a bude súčasťou jeho zmiešanej a vyváženej stravy. Kombinuje v sebe to najlepšie pre obranyschopnosť a zdravý a správny rast a vývoj vášho dieťaťa. Mlieko od Hami obsahuje vápnik, vitamíny a minerály a vlákninu GOS/FOS. Plné a spokojné bruško vášho dieťaťa znamená spokojnosť aj všetkých okolo.

Kľúčové vlastnosti pokračujúceho mlieka Hami 36m+, 600 g

  • Špeciálna výživa, ktorá je určená pre deti od ukončeného 36. mesiaca
  • Pokračujúce mlieko Hami 36m+ obsahuje vápnik, vitamíny a minerály a vlákninu GOS/FOS
  • Súčasť zmiešanej a vyváženej stravy
  • Pokračujúce mlieko od Hami pre obranyschopnosť a zdravý a správny rast a vývoj vášho dieťaťa

Zloženie:
Sušené odtučnené MLIEKO, Laktóza (z MLIEKA), Demineralizovaná srvátka (z MLIEKA), Koncentrát srvátkovej bielkoviny (z MLIEKA), Galaktooligosacharidy 14,8 % (z MLIEKA), Maltodextrín, Rastlinné oleje (palmový, slnečnicový, repkový), Fosforečnan vápenatý, Fruktooligosacharidy 1,1 %, Hydrogénfosforečnan draselný, Uhličitan vápenatý, Citrát horečnatý, MLIEČNA aróma, Hydrogénfosforečnan horečnatý, Kyselina L-askorbová, Citrát draselný, Chlorid sodný, Emulgátor (sójový lecitín), Síran železnatý, L-askorbát sodný, Síran zinočnatý, DL-?-tokoferyl acetát, Cholekalciferol, Chlorid draselný, D-pantotenát vápenatý, Kyanokobalamín, Nikotínamid, Riboflavín, Kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), Retinylacetát, DL-?-tokoferol, Retinylpalmitát, Fytomenadion, D-biotín, Pyridoxín hydrochlorid, Tiamín hydrochlorid, Jodid draselný.
Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.

Skladovanie:
Po každom použití obal starostlivo uzatvorte a uchovávajte na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke). Nevkladajte do mliečneho prášku vlhkú odmerku. Obsah spotrebujte do 1 mesiaca po otvorení. Balené v ochrannej atmosfére. Skladujte na suchom a chladnom mieste (max. do 25 °C, nie v chladničke).

Dôležité upozornenie:
Mlieko Hami 36m+ od ukončeného 36. mesiaca je určené na výživu detí od 3 rokov ako súčasť zmiešanej a vyváženej stravy dieťaťa. Dohliadnite na hygienu ústnej dutiny v období rastu prvých zúbkov, predovšetkým pred spaním. Pre zdravie dieťaťa je dôležité dodržiavať návod na prípravu a uvedené odporúčania. Hami mlieko od ukončeného 36. mesiaca nie je určené na výživu dojčiat do 1 roku veku. Mlieko spotrebujte do 2 hodín od jeho prípravy. Nedopitú výživu zlikvidujte. Neohrievajte v mikrovlnnej rúre, nerovnomerné ohriatie môže spôsobiť obarenie. Nikdy nepridávajte viac odmeriek, ako je uvedené v návode, ani čokoľvek iné.

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Hmotnosť
600 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!
Typ mlieka
Pokračovacie Hotovo!
Zloženie
Pridané vitamíny a minerály, S prebiotikami Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
600 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Pokračovacie Hotovo!

Zloženie

Zloženie
Pridané vitamíny a minerály, S prebiotikami Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
36 mesiacov Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Koukám že když se to nehodí tak se to smaže. Zdražit v průběhu 3 měsíců o 30 kč. Tak sorry to je síla. Mléko je super ale za tu cenu objednám jinde o 20 Kč levněji na 1 balení. Nesmysl typu je to jiná cenová politika je ::::

Diskusia a poradňa k Hami Pokračovacie dojčenské mlieko 36m+ 600 g
Príslušenstvo pre Hami Pokračovacie dojčenské mlieko 36m+ 600 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hami Pokračovací kojenecké mléko 36m+ 600 g.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií