AlzaPlus+ děti MPLA316412

Kendamil batoľacie mlieko 3 DHA+ (800 g)

Zobraziť katalóg
Kendamil batoľacie mlieko 3 DHA+ (800 g)
4,9 41 hodnotení
Dojčenské mlieko batoľacie, vhodné pre deti od 13 mesiacov, s kravským mliekom (mliečny tuk) - 24,88 €/1 kg
Kód:  BABY16773 Produktové číslo:  5056000504678 Stránky výrobcu
Kendamil batoľacie mlieko 3 DHA+ (800 g) Predaj skončil

Kendamil batoľacie mlieko 3 DHA+ (800 g)

Prírodná a zdravá výživa zo Spojeného kráľovstva

z nedotknutej prírody anglického národného parku Lake District

Kendamil batoľacie mlieko 3 DHA+ 800 g

3

12 – 36
mesiacov

Prečo si vybrať sušené mlieko Kendamil?

Plnejšia a jemnejšia chuť a textúra

Špeciálna receptúra a zloženie umelého mlieka Kendamil pre zdravý vývoj dieťaťa

Bez palmového oleja, rybieho oleja, sóje a geneticky modifikovaných zložiek

Plnotučné kravské mlieko, nukleotidy na podporu imunity

Vhodnejšie pre deti s citlivejším tráviacim traktom

Vápnik pre správny vývoj kostí

Taurín pre správny vývoj mozgu

Omega 3 a Omega 6 pre zdravý rast a vývoj

Podporuje lepší spánok dieťaťa

Park Lake District je známy svojou nedotknutou prírodou a nekonečnými jazerami. Uprostred tejto prírody žijú kravy na pastvinách, ktoré produkujú najlepšie plnotučné mlieko, vďaka ktorému má detské mlieko Kendamil nezameniteľnú chuť, vitamíny a živiny. Mlieko Kendamil poskytuje novorodencom všetky výživové výhody kravského mlieka,prirodzeneobsahuje vysoké množstvo vápnika a bielkovín, ako aj 22 prospešných aminokyselín potrebných pre zdravý organizmus. Kendamil obsahuje aj dôležité vitamíny a minerály, ako aj probiotikum GOS a esenciálne mastné kyseliny Omega 3 a 6.

Najprísnejšie nariadenie Red Tractor

Všetky ekologické farmy musia spĺňať najprísnejšie predpisy organizácie Red Tractor, ktorá dohliada na chov hospodárskych zvierat a pestovanie surovín. Organické plnotučné mlieko = menej rastlinného oleja, ktorý je častou príčinou tráviacich ťažkostí a zápchy u detí. Vyhýba sa procesu výroby sušeného mlieka, pri ktorom vzniká látkaplnáoxidovaného cholesterolu a neurotoxických aminokyselín.

Všetky dojnice Kendamil sú chované formou grass feeding, čo zvyšuje percento omega-3 v mlieku. Táto látka pomáha znižovať výskyt ekzémov, astmy a sennej nádchy. Komplexné cukry podporujú dobré črevné baktérie, ktoré sú kľúčom k normálnemu fungovaniu imunitného a tráviaceho systému.

Na čo sa nás často pýtate?

Väčšina UM dostupných na našom trhu obsahuje odstredené mlieko a rastlinné tuky. Existuje mnoho dôvodov a jedným z nich je snaha ušetriť peniaze. Dojčenské mlieko Kendamil sa vyrába z plnotučného kravského mlieka z miestnych fariem v Cumbrii a Lake District, chránenej krajinnej oblasti v Spojenom kráľovstve. Kendamil neobsahuje palmovýolej, rybíolej, sóju ani GMO.
Mliečny tuk je ľahšie stráviteľný ako rastlinný tuk. Pred dvadsiatimi rokmi obsahovala dojčenská výživa tuky prevažne z plnotučného mlieka. Preto nás zaujímalo, prečo došlo k zmene. A dostali sme odpoveď: ušetriť peniaze a výrobné náklady. Pýtali sme sa tiež, prečo sa tak zvýšil výskyt ekzémov, koliky, zápchy a prerušovaného spánkuaprečo priemysel vymyslel "hladové mlieko". Náš výskum a zistenia nás inšpirovali k návratu k plnotučnému mlieku.
Nie, práve naopak. Vaše dieťa dostane v umelom mlieku Kendamil všetky potrebné živiny, pretože je vyrobené tak, aby sa čo najviac podobalo materskému mlieku. Plnotučné mlieko obsahuje 26 % tuku a 74 % bielkovín. Súčasné štúdie ukazujú, že nadmerný príjem bielkovín v detstve zvyšuje záťaž obličiek a môže viesť k riziku nadváhy a obezityvneskoršom veku.
Klasický aj ekologický rad sa vyrába z plnotučného kravského mlieka. Rad bio je 100 % bio alebo BIO a mlieko pochádza z miestnych ekologických fariem, ktoré sú menšie a certifikované ako ekologické. Tieto ekologické farmy sú šetrnejšie k životnému prostrediu a používajú organické hnojivá na záhrade, pričom kravy sú na voľnej pastve až200dní v roku. Ekologický rad je vhodný aj pre deti s alergiami, ekzémami a sennou nádchou.
Áno, Kendamil neobsahuje palmový olej, rybí olej, GMO ani sóju. Živočíšny tuk je oveľa ľahšie stráviteľný ako rastlinný tuk, preto je Kendamil vhodný aj pre deti s citlivejším tráviacim systémom.

Zloženie

*Alergény sú označené tučným písmom.
plnotučné mlieko (223 g na 100 g)
galakto-oligosacharidy (z mlieka)
vitamín A
vitamín B1 (tiamín)
vitamín B2 (riboflavín)
vitamín B6
vitamín B12
vitamín D3
vitamín E
vitamín K
hydroxid draselný
laktát vápenatý
laktóza (z mlieka)
LCP oleje (kyselina arachidónová - olej z Mortierella alpina)
nukleotidy (cytidín-5'-monofosfát, disodný uridín-5'-monofosfát, adenozín-5'-monofosfát, disodný inozín-5'-monofosfát, disodný guanozín-5'-monofosfát)
kyselina dokozahexaenová (získaná z mikrorias Crypthecodinium Cohnii a Schizochytrium Sp. )
fosforečnan vápenatý
citrát vápenatý
askorbát sodný
uhličitan draselný
síran zinočnatý
citran železnato-amónny
odtučnené sušené mlieko
rastlinné oleje (slnečnicový, repkový, kokosový)
L-karnitín
niacín
D-pantotenát vápenatý (kys. D-pantoténová vápenatá soľ)
síran meďnatý
pyrofosforečnan železitý
jodid draselný
síran manganatý
kyselina listová
seleničitan sodný
biotín

Skladujte na chladnom a suchom mieste pri teplote od 5° do 20 °C.

Balené v ochrannej atmosfére. Minimálna trvanlivosť je uvedená na spodnej strane plechovky. Spotrebujte do 4 týždňov po otvorení.

Náš výrobok by sa k vám mal dostať v perfektnom stave.

Ak nie, zavolajte nám a my vám radi zistíme príčinu. V takom prípade plechovku ani obsah balenia nevyhadzujte. Táto záruka nemá vplyv na vaše zákonné práva.

Dôležité upozornenie:

Dojčenie je najlepším spôsobom výživy vášho dieťaťa. Kendamil dojčenské mlieko 3 DHA+ je mlieko určené pre deti od 12 – 36 mesiacov ako súčasť pestrej stravy podľa konzultácie s vaším lékarom, lekárnikom, pôrodnou asistentkou, zdravotníkom, zdravotnou sestrou vyškolenou na detskú výživu, dietológom alebo iným odborníkom na výživu nazáklade individuálnych potrieb vášhodieťaťa.

Ako sa používať sušené mlieko Kendamil?

1. Umyte si ruky, sterilizujte všetko vybavenie a fľašu podľa pokynov výrobcu.
2. Prevarte čerstvú vodu a nechajte ju vychladnúť (nie dlhšie ako 30 minút). Ideálna teplota je 37 °C (v príliš studenej vode sa umelé mlieko môže horšie rozpúšťať). Nepoužívajte umelo zmäkčenú alebo opakovane prevarenú vodu. Do sterilizovanej fľaše nalejte potrebné množstvo vody.
3. Pomocou odmerky, ktorá je súčasťou balenia, pridajte do fľaše s vodou počet zarovnaných odmeriek.
4. Fľašu uzavrite a dobre pretrepte, aby sa prášok rozpustil.
5. Pred podávaním ho vždy najprv ochlaďte na prirodzenú teplotu.

Vyskúšajte ďalšie produkty Kendamil

Jediná britská detská výživa

Výrobky sa vyrábajú v Anglicku z plnotučného mlieka z miestnych zdrojov. Neobsahujú žiadne umelé farbivá, príchute ani konzervačné látky. Veríme, že je to to najlepšie, čo vám môžeme ponúknuť, pretože zdravé a šťastné dieťa znamená šťastnú rodinu. To je to, čo nám dáva zmysel a prečo nás naša práca baví.

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Hmotnosť
800 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!
Typ mlieka
Batoľacie Hotovo!
Zloženie
S kravským mliekom (mliečny tuk) Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
800 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Batoľacie Hotovo!

Zloženie

Zloženie
S kravským mliekom (mliečny tuk) Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
13 mesiacov Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaké je prosím datum spotřeby?

Diskusia a poradňa k Kendamil batoľacie mlieko 3 DHA+ (800 g)
Príslušenstvo pre Kendamil batoľacie mlieko 3 DHA+ (800 g) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kendamil batolecí mléko 3 DHA+ (800 g). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kendamil babatápszer 3 DHA+ (800 g).
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií