Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice MPLA318265

Kendamil Kozie batoľacie mlieko 3 DHA+ (6× 800 g)

Zobraziť katalóg
Kendamil Kozie batoľacie mlieko 3 DHA+ (6× 800 g)
Dojčenské mlieko batoľacie, vhodné pre deti od 12 mesiacov, bez konzervantov a umelých farbív, bez sóje, s kozím mliekom, bez pridaného cukru, bez prídavku soli a bez palmového oleja - 44,78 €/1 kg
Kód:  BABY13138 Produktové číslo:  5056000503886 Stránky výrobcu
Kendamil Kozie batoľacie mlieko 3 DHA+ (6× 800 g) Predaj skončil

Kendamil Kozie batoľacie mlieko 3 DHA+ (6× 800 g)

Aj pre väčšie deti zvážte kozie batoľacie mlieko Kendamil 3 DHA+ vhodné pre deti od 12 do 36 mesiacov. Trávenie bábätiek si s ním poradí lepšie než s kravským mliekom, pretože obsahuje len minimum bielkoviny alfa 1 kazeín, ktorá vyvoláva alergické reakcie, a tiež tukové guľôčky obalené lipo-proteínovou membránou sú menšie. Prednosťou je tiež obsah prebiotických oligosacharidov a HMO, ktorý je v porovnaní s kravským mliekom vyššia. Kozie batoľacie mlieko 3 od Kendamil obsahuje všetko, čo váš drobček potrebuje. Mlieko pochádza od kôz pasúcich sa v ekologicky čistej oblasti. Neobsahuje palmový a rybí olej, sóju a GMO. Balenie obsahuje 6× 800 g mlieka.

Kľúčové vlastnosti batoľacieho kozieho mlieka Kendamil 3 DHA +, (6 × 800 g)

  • Batoľacie kozie mlieko Kendamil 3 DHA + pre bábätká od 12. do 36. mesiaca veku
  • Základ tvorí plnotučné A2 kozie mlieko s prevahou A2 ß-kazeínu
  • Minimum bielkoviny alfa 1 kazeín, ktorá vyvoláva alergické reakcie
  • Tukové guľôčky v kozom mlieku sú menšie
  • Vďaka tomu je ľahšie stráviteľné ako kravské mlieko a vhodné aj pre citlivé brušká
  • Viac niektorých vitamínov a minerálov a 6× viac prebiotických oligosacharidov
  • Obsahuje všetko, čo vaše bábätko potrebuje
  • Bez palmového a rybieho oleja, bez sóje a GMO
  • Omega-3 nenasýtené mastné kyseliny dodané z morských rias
  • Kendamil používa mlieko od kôz pasúcich sa v ekologicky čistej oblasti
  • Balenie obsahuje 6× 800 g mlieka

Príprava:
Pred prípravou mlieka si umyte ruky a sterilizujte všetky pomôcky a fľaštičku. Prevarte čerstvú vodu a nechajte ju vychladnúť asi 10 minút. Nalejte do fľašky požadované množstvo vody (podľa tabuľky na obale), pridajte prášok (podľa tabuľky na obale). Uzavrite fľašu a dobre pretrepte. Ochlaďte na vhodnú teplotu.

Zloženie:
Plnotučné kozie mlieko (236 g tekutého mlieka na 100 g prášku), demineralizovaná kozia bielkovina mliečnej srvátky v prášku (z mlieka), laktóza (z kravského mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový, kokosový, repkový), sušené odstredené kozie mlieko, Galakto-oligosacharidy (z kravského mlieka) 5,25 %, trifosforečnan vápenatý, mliečnan vápenatý, Citrát vápenatý, fosforečnan vápenatý, hydroxid draselný, askorban sodný, kyselina dokosahexaenová (olej z mikrorias Schizochytrium sp. T18), nukleotidy (Cytidín-5' -monofosfát, sodná soľ Uridín-5' -monofosfátu, Adenozín-5' -monofosfát, sodná soľ Inosin -5' -monofosfátu, sodná soľ guanozín-5' -monofosfátu), síran železnatý, kyselina arachidonová (olej z Mortierella alpina), L-karnitín, vitamín E, síran zinočnatý, niacín, D-pantothenát vápenatý, síran meďnatý, vitamín A, tiamín, riboflavín, vitamín B6, kyselina listová, síran mangánatý, jodid draselný, seleničitan sodný, vitamín K, vitamín D3, biotín, vitamín B12.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
4 800 g Hotovo!
Počet ks v balení
6 ks Hotovo!
Typ mlieka
Batoľacie Hotovo!
Zloženie
Bez konzervantov a umelých farbív, Bez sóje, S kozím mliekom, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, Bez palmového oleja Hotovo!
Odporúčaný vek od
12 mesiacov Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
4 800 g Hotovo!
Počet ks v balení
6 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Batoľacie Hotovo!

Zloženie

Zloženie
Bez konzervantov a umelých farbív, Bez sóje, S kozím mliekom, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, Bez palmového oleja Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
12 mesiacov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kendamil Kozie batoľacie mlieko 3 DHA+ (6× 800 g) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kendamil Kozí batolecí mléko 3 DHA+ (6× 800 g).
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií