Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Nutrilon Profutura Duobiotik 2 dojčenské mlieko 800 g

Zobraziť katalóg
Nutrilon Profutura Duobiotik 2 dojčenské mlieko 800 g
4,5 11 hodnotení
Dojčenské mlieko pokračovacie, vhodné pre deti od 6 mesiacov, - 32,38 €/1 kg
Variant
25,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BABY507 Produktové číslo:  8718117612093 Stránky výrobcu
Nutrilon Profutura Duobiotik 2 dojčenské mlieko 800 g 25,90 € Momentálne nedostupné

Nutrilon Profutura Duobiotik 2 dojčenské mlieko 800 g


To najlepšie od Nutrilonu, čo môžu nároční rodičia dopriať svojmu bábätku

Nutrilon Profutura DUOBIOTIK 2 je jedinečné pokračovacie dojčenské mlieko s krémovou chuťou na podporu imunitného systému* Vášho bábätka. Receptúra je bez palmového oleja a je prispôsobená tak, aby vyhovovala potrebám Vášho bábätka, pokiaľ už nemôže byť dojčené.

V novom plne recyklovateľnom obale, ktorý zaistí jednoduchú a bezpečnú manipuláciu s obsahom. Nový systém otvárania s poistkou zaisťuje jednoduchšiu a hygienickú manipuláciu s balením, eliminuje nežiaduci kontakt s mliečnym práškom a zaručuje ľahké opätovné zatvorenie obalu.

* Vhodné pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca do jedného roku veku. Pokračovacia mliečna dojčenská výživa, v prášku.



Dojčenské mlieko Nutrilon Profutura DUOBIOTIK™ – Naša najpokročilejšia receptúra bez palmového oleja

Receptúra Nutrilon DUOBIOTIK 2 obsahuje látky dôležité pre Vaše bábätko – oligosacharid materského mlieka 2'FL, a ďalej HMO 3'GL** a prebiotiká GOS/FOS. Zloženie je obohatené o vysoko kvalitný mliečny tuk, ktorý dodáva mlieku plnú lahodnú chuť. Dojčenské mlieko obsahuje živiny na podporu imunitného systému – vitamíny C a D*. Obsahuje aj omega 3 a 6.

Začiatok života dieťatka je výnimočné obdobie. Je krásne, občas nevyspytateľné, ale predovšetkým hektické. Vieme, že pokiaľ chcete vytvoriť pevný základ pre budúcnosť vášho bábätka, zohráva výživa dôležitú úlohu. Podporujeme vás v hľadaní rovnováhy pri dojčení a kŕmení vášho bábätka.

* Podľa požiadaviek legislatívy pre všetky pokračovacie dojčenské mlieka. Vitamíny C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému.

** HMO (oligosacharid materského mlieka) 3'GL (3'galaktosyllaktóza) pochádza z nášho unikátneho procesu.


Inšpirované materským mliekom

  • PODPORA IMUNITY – Vitamíny C a D* prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému
  • MLIEČNY TUK – Vysoko kvalitný mliečny tuk dodáva mlieku plnú lahodnú chuť
  • OLIGOSACHARIDY – Oligosacharid materského mlieka 2'FL, HMO 3'GL** a prebiotiká GOS/FOS
  • MOZOG – Omega-3 ALA (kyselina alfa-linolénová)* prispieva k normálnemu vývoju mozgu a nervovej sústavy

To najlepšie z prírody – Nutrilon Profutura DUOBIOTIK™

Už 50 rokov sa venujeme odkrývaniu tajomstva materského mlieka, najlepšej výživy pre imunitu detí. Vkladáme všetky naše znalosti do receptúr podporujúcich imunitný systém a vývoj vášho dieťatka.

Zázraky prírody nás denne inšpirujú v hľadaní nových ciest, ako zlepšiť dojčenskú a batoľaciu výživu. Vďaka inovatívnym technológiám uchovávame to najlepšie z prírody.

Myslíme na prírodu, preto sme vyvinuli balenie, ktoré je ekologické:

  1. Balenie je šetrné k prírode, plne recyklovateľné.
  2. Pri výrobe obalu používame až o 50 % menej plastu (v porovnaní s predchádzajúcim balením).
  3. Naše továrne využívajú 100 % energie z obnoviteľných zdrojov.

Nová praktická dóza prináša vyšší komfort

  • Trojitý bezpečnostný pásik pre dokonalé uzavretie a zachovanie čerstvosť mliečneho prášku pred prvým otvorením.
  • Poistka na viečku chráni obsah pred vysypaním a kontamináciou.
  • Špeciálne miesto pre odmerku, aby nebola v kontakte s mliečnym práškom.
  • Miesto na zarovnanie odmerky.

Návod na prípravu

  1. Vysterilizujte všetok používaný riad a prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 °C. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (viď tabuľka na zadnej strane obalu) vlejte do vysterilizovanej fľaše.
  2. Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku. Prášok v nej zarovnajte pomocou špeciálneho plastového pásika v prednej časti viečka.
  3. Do fľaše s vodou pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (pozri tabuľku na zadnej strane obalu). Ihneď po uzavretí fľaše ju dôkladne pretrepte vo zvislej polohe.
  4. Pred podávaním overte teplotu mlieka kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď podávajte.

Odporúčané dávkovanie

Odporúčané množstvo mlieka denne je orientačné, riaďte sa individuálnou potrebou dieťaťa a odporúčaním vášho pediatra. Nikdy nepridávajte do detskej výživy viac odmeriek, než je stanovené.

100 ml Nutrilon 2 Profutura = 90 ml prevarenej vody + 3 zarovnané odmerky = 285 kJ (68 kcal). 1 zarovnaná odmerka = 4,8 g sušeného prášku. Používajte originálnu odmerku z výrobku.



Zloženie – sušené mlieko Nutrilon Profutura DUOBIOTIK™

Laktóza (z mlieka), sušené odtučnené mlieko, demineralizovaná srvátka (z mlieka), rastlinné oleje  (repkový, slnečnicový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový), bezvodý mliečny tuk (z mlieka) 10,8 %, galaktooligosacharidy (z mlieka) 8,4 % , koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), fruktooligosacharidy 0,6 %, fosforečnan vápenatý, rybí olej, srvátková bielkovina (z mlieka), 2´fukosyllaktóza, chlorid draselný, citronan draselný, olej z Mortierella alpina, chlorid cholínu, citronan sodný, kyselina L-askorbová, hydrogénfosforečnan horečnatý, emulgátor (sójový lecitín), chlorid sodný, chlorid horečnatý, taurín, inositol, síran železnatý, uhličitan vápenatý, L-tryptofan, L-askorban sodný, L-karnitín, síran zinočnatý, cytidín 5'-monofosfát, sodná soľ uridín 5'-monofosfátu, antioxidant (askorbylpalmitát), adenozín 5'-monofosfát, sodná soľ inosin 5'-monofosfát, DL-α-tokoferyl acetát, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, sodná soľ guanozín 5'-monofosfátu, síran meďnatý, retinylpalmitát, riboflavín, tiamín hydrochlorid, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová) síran manganatý, seleničitan sodný, fytomenadión, cholekalciferol, D-biotín, retinylacetát, kyanokobalamín. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.


Dôležité upozornenie

Dojčenie je najlepší spôsob výživy dojčiat. Potravina pre zvláštnu výživu dojčiat starších ako 6 mesiacov. Sušené mlieko Nutrilon Profutura DUOBIOTIK 2 má byť iba súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy, nemá sa používať ako náhrada materského mlieka počas prvých 6 mesiacov života. Rozhodnutie o začatí podávania príkrmov, vrátane výnimky z pravidla veku 6 mesiacov, by sa malo prijímať len na radu nezávislých osôb kvalifikovaných v lekárstve, výžive alebo farmácii alebo iných odborníkov zodpovedných za starostlivosť o matku a dieťa, v závislosti od individuálneho rastu a rozvojových potrieb konkrétneho dojčatá. Pre zdravie dojčiat je dôležité dodržiavať návod na prípravu a uvedené odporúčania. Podporujeme odporúčania WHO – plné dojčenie v prvých 6 mesiacoch veku a pokračovanie až do 2 rokov a ďalej, spolu so zavádzaním bezpečnej a vhodnej doplnkovej stravy.

Pripravenú stravu spotrebujte do 2 hodín, potom zlikvidujte. Neohrievajte v mikrovlnnej rúre, hrozí obarenie dieťaťa. Nikdy nepridávajte do výživy viac odmeriek, než je stanovené, ani čokoľvek iné. Vyvarujte sa dlhému kontaktu mliečnej výživy so zúbkami – zvyšuje riziko výskytu zubného kazu. Pravidelne sa starajte o zúbky dieťaťa, najmä pred spaním. Požiadajte o radu zubného lekára. Po každom použití obal vždy starostlivo uzavrite a uchovávajte ho na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke). Nevkladajte dovnútra vlhkú odmerku. Obsah spotrebujte do 1 mesiaca po otvorení. Balené v ochrannej atmosfére. Skladujte na suchom a chladnom mieste (max. do 25 °C, nie v chladničke).

Nutriklub – Potrebujete poradiť v otázkach výživy a rodičovstva? Naši odborníci sú tu pre vás.

FB: Nutrilon Slovenská republika, tel.: 0800 601 600, www.nutriklub.sk, [email protected]

Danone s.r.o., Mlynské nivy 5, 821 09 Bratislava, SK

Zloženie

Laktóza (z MLIEKA), sušené odtučnené MLIEKO, demineralizovaná srvátka (z MLIEKA), rastlinné oleje (slnečnicový, SÓJOVÝ, kokosový, repkový, v rôznych pomeroch), bezvodý MLIEČNY tuk (z MLIEKA) 10,8 %, galaktooligosacharidy (z MLIEKA) 8,4 %, koncentrát srvátkovej bielkoviny (z MLIEKA), fruktooligosacharidy 0,6 %, fosforečnan vápenatý, RYBÍ olej, srvátková bielkovina (z MLIEKA), 2’fukozyllaktóza, chlorid draselný, citran draselný, olej z Mortierella alpina, cholín chlorid, citran sodný, kyselina L-askorbová, hydrogenfosforečnan horečnatý, emulgátor (SÓJOVÝ lecitín), chlorid sodný, chlorid horečnatý, taurín, inozitol, síran železnatý, uhličitan vápenatý, L-tryptofán, L-askorban sodný, L-karnitín, síran zinočnatý, cytidín 5’-monofosfát, sodná soľ uridín 5‘-monofosfátu, antioxidant (askorbylpalmitát), adenozín 5‘-monofosfát, sodná soľ inozín 5‘-monofosfátu, DL-α-tokoferyl acetát, nikotínamid, D-pantotenát vápenatý, sodná soľ guanozín 5‘-monofosfátu, síran meďnatý, retinylpalmitát, riboflavín, tiamín hydrochlorid, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutámová (kyselina listová), síran mangánatý, seleničitan sodný, fytomenadión, cholekalciferol, D-biotín, retinylacetát, kyanokobalamín. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
800 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!
XXL balení
Nie Hotovo!
Typ mlieka
Pokračovacie Hotovo!
Podľa radu
Nutrilon Profutura, Nutrilon 2 Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
800 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Pokračovacie Hotovo!

Podľa radu

Podľa radu
Nutrilon Profutura, Nutrilon 2 Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
6 mesiacov Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: Nutrilon Profutura Duobiotik 800 g 

Varianty Nutrilon Profutura Duobiotik 2 dojčenské mlieko 800 g:

Nutrilon Profutura Duobiotik 3 dojčenské mlieko 800 g

Dojčenské mlieko batoľacie, vhodné pre deti od 12 mesiacov,
Do košíka 25,90 €
Na sklade > 5 ks
 

Nutrilon Profutura Duobiotik 4 dojčenské mlieko 800 g

Dojčenské mlieko batoľacie, vhodné pre deti od 24 mesiacov,
Do košíka 25,90 €
Na sklade 4 ks
 

Nutrilon Profutura Duobiotik 1 počiatočné mlieko 800 g

Dojčenské mlieko počiatočné, vhodné pre deti od narodenia,
Info 24,90 €
Momentálne nedostupné
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hybná cena

chybná cena

Diskusia a poradňa k Nutrilon Profutura Duobiotik 2 dojčenské mlieko 800 g
Príslušenstvo pre Nutrilon Profutura Duobiotik 2 dojčenské mlieko 800 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nutrilon Profutura Duobiotik 2 kojenecké mléko 800 g.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií