AP+ nový vizuál Protiplnění

NUXE Body Contouring Oil 100 ml

Zobraziť katalóg
NUXE Body Contouring Oil 100 ml
Masážny olej spevňujúci, na dlhodobú hydratáciu vašej pokožky - 179 €/1 l
Kód:  KSHC0036 Produktové číslo:  3264680014932

NUXE Body Contouring Oil 100 ml

vypnuté
NUXE Body Contouring Oil

Telový olej Body Contouring Oil účinne ošetruje pokožku celého tela a odstraňuje z postihnutých miest celulitídu. Bohaté zloženie oleja je k pokožke šetrné, rýchlo a spoľahlivo ju spevňuje a zanecháva ju ošetrenú, pružnú a sviežu. Obsahuje éterické oleje, ktoré pokožku zjemňujú, hydratujú a nádherne prevoňajú jemnou vôňou. Doprajte si krásnu pokožku so žiarivým vzhľadom!

Mnoho žien trpí celulitídou, ktorá poškodzuje pokožku ich tela. Podkožný tuk, ktorý vytvára nevzhľadné hrbolčeky pripomínajúce pomarančovú kožu sa usadzuje na problematických miestach, ako sú stehná, zadok a paže. Telový olej pomáha pokožke navrátiť pevnosť, pružnosť a prirodzene krásny vzhľad. Dodáva pokožke dlhotrvajúcu hydratáciu pre udržanie jej jemnosti. Olej spevňuje kontúry tela, rýchlo preniká do pokožky a okamžite ju zanecháva vláčnu a hebkú. Pomôžte vašej pokožke zbaviť sa celulitídy rýchlo a navždy!

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky, najmä pre pokožku s celulitídou.

Použitie:
Nanášajte na pokožku a jemnou masážou rozotierajte najmä na postihnutých miestach.

Objem:
100 ml

Zloženie:
SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CEDRUS ATLANTICA BARK OIL, CEDROL, MENTHA VIRIDIS (SPEARMINT) LEAF OIL, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, CANARIUM LUZONICUM GUM NONVOLATILES, CUPRESSUS SEMPERVIRENS LEAF/NUT/STEM OIL, HELICHRYSUM ANGUSTIFOLIUM FLOWER OIL, PIPER NIGRUM (PEPPER) FRUIT OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, THEOBROMA CACAO (COCOA) EXTRACT, ALARIA ESCULENTA EXTRACT, BAMBUSA VULGARIS SAP EXTRACT, LIMONENE, CITRAL, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, FARNESOL [N2106/B].

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!
Objem
100 ml Hotovo!
Typ pleti
Citlivá, Normálna, Zmiešaná, Suchá Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Dermokozmetika
s dermatologickým účinkom Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá, Normálna, Zmiešaná, Suchá Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Dermokozmetika

Dermokozmetika
s dermatologickým účinkom Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Lifting a spevnenie Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Na deň aj noc Hotovo!

Typ

Typ produktu
Olej Hotovo!

Balenie

Objem
100 ml Hotovo!

Druh

Druh kozmetiky
Telová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NUXE Body Contouring Oil 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUXE Body Contouring Oil 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NUXE Body Contouring Oil 100 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií