AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

SPLAT Blackwood 2× 75 ml & BIOMED Superwhite 100 g

Zobraziť katalóg
SPLAT Blackwood 2× 75 ml & BIOMED Superwhite 100 g
Zubná pasta – s bieliacim účinkom, bez fluoridu, prírodná a BIO, ochrana skloviny, ochrana pred zubným kazom, s aktívnym uhlím, univerzálna - 5,63 €/ks
Kód:  ZUB1046 Produktové číslo:  4603014004109 Stránky výrobcu
SPLAT Blackwood 2× 75 ml & BIOMED Superwhite 100 g Predaj skončil

SPLAT Blackwood 2× 75 ml & BIOMED Superwhite 100 g

Doprajte svojim zubom tú najlepšiu starostlivosť a žiarivú belosť s výhodným balením troch zubných pást SPLAT Blackwood 2× & BIOMED Superwhite. Súprava obsahuje dve inovatívne zubné pasty s aktívnym uhlím SPLAT Blackwood a jednu zubnú pastu BIOMED Superwhite, ktorá sa pýši 99 % prírodným zložením. SPLAT Blackwood zuby viditeľne bieli, bojuje s vytváraním nového zubného povlaku a udržuje dlhodobo svieži dych a zdravé ďasná. BIOMED Superwhite efektívne čistí, šetrne bieli a posilňuje zubnú sklovinu. Je vhodná aj pre citlivé zuby.

Kľúčové vlastnosti súpravy zubných pást SPLAT Blackwood 2× 75ml & BIOMED Superwhite

  • Výhodná súprava bieliacich zubných pást na dokonalú starostlivosť o vaše zuby
  • Balenie obsahuje celkom tri zubné pasty – dve SPLAT Special Blackwood a jednu BIOMED Superwhite
  • Pasta SPLAT Special Blackwood obsahuje aktívne uhlie s vysoko bieliacim účinkom
  • Extrakt z plodov borievky má antibakteriálny účinok a udržuje zdravé ďasná
  • SPLAT Blackwood zabraňuje vytváraniu nového zubného povlaku a udržuje dlhodobo svieži dych
  • BIOMED Superwhite má z 99 % prírodné zloženie a neobsahuje fluorid
  • Šetrne bieli zuby, posilňuje zubnú sklovinu a upokojuje ďasná
  • Zubná pasta BIOMED Superwhite je vhodná pre citlivé zuby

Čierna zubná pasta SPLAT Special Blackwood

Zubná pasta bez fluoridu SPLAT Special Blackwood poskytuje skvelý bieliaci efekt. Efektívne čistí a posilňuje zubnú sklovinu a dodáva jej žiarivý vzhľad. Pasta má sýto čiernu farbu a je jedinečnou kombináciou zložiek, ktorá zaisťuje viditeľný bieliaci účinok, odstraňuje usadeniny a zabraňuje ich ďalšiemu hromadeniu. Aktívne uhlie bezpečne bieli zuby, zabraňuje hromadeniu zubného plaku, pohlcuje nepríjemné pachy, a tak udrží váš dych svieži dlhý čas. Extrakt z plodov borievky má protizápalové účinky, ktoré chránia pred baktériami a tiež pred tvorbou plaku. Vysoko účinná zložka Biosol má protizápalové účinky, obmedzuje rast patogénnych baktérií, a pozitívne tak ovplyvňuje hygienu ďasien.

Použitie:
Naneste menšie množstvo zubnej pasty vo veľkosti hrášku na zubnú kefku a jemnými pohybmi vyčistite zuby a ďasná. Vypláchnite ústa vodou.

Zloženie:
Hydrogenovaný škrobový hydrolyzát, aktívne uhlie, špeciálna zlúčenina o-Cymen-5-ol, extrakt z plodov borievky

BIOMED Superwhite s prírodným zložením

Z 99 % prírodná zubná pasta bez fluoridu BIOMED Superwhite je vhodná predovšetkým pre citlivé zuby. Efektívne čistí, šetrne bieli a posilňuje zubnú sklovinu. Kombinácia kokosového oleja a výťažkov zo škorice pomáha upokojovať ďasná a dodáva paste jedinečnú pikantnú chuť. Hydroxyapatit vápnika a L-Arginín remineralizujú a posilňujú zubnú sklovinu. Extrakty z papáje a ananásu odstraňujú povlak a šetrne leštia sklovinu. Extrakty z plantain banánu a listov brezy pomáhajú upokojovať ďasná a majú šetrný čistiaci efekt.

Použitie:
Naneste menšie množstvo zubnej pasty vo veľkosti hrášku na zubnú kefku a jemnými pohybmi vyčistite zuby a ďasná. Vypláchnite ústa vodou.

Zloženie:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Hydrated Silica, Glycerin, Cellulose Gum, Sodium Coco-Sulfate, Aroma, Zinc Citrate, Benzyl Alcohol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Bicarbonate, Xanthan Gum, Menthyl Lactate, Hydroxyapatite, Papain, Arginine, Cocos Nucifera Oil, Populus Tremuloides Bark Extract, Polysorbate 80, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Maltodextrin, Ananas Sativus Fruit Extract, Menthol, Decyl Glucoside, Cinnamomum Camphora Bark Oil, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Betula Alba Leaf Extract, Plantago Major Leaf Extract, Thymus Serpillum Oil, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Áno Hotovo!
Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!
Vlastnosti
S bieliacim účinkom, Bez fluoridu, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, S aktívnym uhlím, BIO Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Áno Hotovo!

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
S bieliacim účinkom, Bez fluoridu, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, S aktívnym uhlím, BIO Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SPLAT Blackwood 2× 75 ml & BIOMED Superwhite 100 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPLAT Blackwood 2× 75ml & BIOMED Superwhite 100 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SPLAT Blackwood 2× 75ml & BIOMED Superwhite 100 g.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií