AlzaPlus+ děti MPLA316412

Sunar Expert AR&Comfort 1 počiatočné dojčenské mlieko 700 g

Zobraziť katalóg
Sunar Expert AR&Comfort 1 počiatočné dojčenské mlieko 700 g
5 8 hodnotení
Dojčenské mlieko počiatočné, vhodné pre deti od narodenia, bez konzervantov a umelých farbív, bez sóje a bez pridaného cukru - 29,06 €/1 kg
Kód:  BABY17320 Produktové číslo:  8592084417451 Stránky výrobcu
Sunar Expert AR&Comfort 1 počiatočné dojčenské mlieko 700 g Predaj skončil

Sunar Expert AR&Comfort 1 počiatočné dojčenské mlieko 700 g

Doprajte svojmu bábätku tú najlepšiu výživu, ak už nemôže byť dojčené. Sunar Expert AR&Comfort 1 je určený pre deti od narodenia, ktorým pomôže pri najčastejších zažívacích problémoch, ako sú koliky, grckanie a zápchy. Sunar obsahuje látky, ktoré sa prirodzene vyskytujú v materskom mlieku vrátane mliečneho tuku, ktorý dodá mlieku lahodnú chuť a malý jedák si ho tak hneď zamiluje. Ďalšiu významnú zložku predstavuje špeciálna látka karubín, ktorá sa získava zo semien svätojánskeho chleba. Tá sa postará o zahustenie žalúdka, čím sa zníži grckanie. Infat a GOS zase zabezpečia, že stolica dieťaťa bude mäkšia, takže bolestivé koliky a zápcha vaše dieťatko nestretne. Sunar Expert AR&Comfort 1 vám tak prináša riešenie 3 v 1, ktoré zaistí spokojné bruško vašej ratolesti. Neobsahuje konzervanty, umelé farbivá, sóju ani pridaný cukor alebo soľ. Špeciálne zloženie a vynikajúcu chuť prináša Sunar do svojich výrobkov na základe viac ako 80-ročného výskumu.

Kľúčové vlastnosti počiatočného dojčenského mlieka Sunar Expert AR&Comfort 1 700 g

  • Špeciálne dojčenské mlieko značky Sunar
  • Umelé mlieko Sunar AR pomáha pri zažívacích problémoch
  • Sunar Expert obsahuje unikátnu látku karubín zo semien svätojánskeho chleba
  • Karubín zahustí obsah žalúdka, čím sa zníži grckanie
  • Sunar AR obsahuje významné látky, ktoré sa vyskytujú v materskom mlieku
  • Mliečny tuk dodá sušenému mlieku lahodnú chuť
  • Infat a GOS zase zabezpečia, že dieťa nepostihne kolika ani zápcha
  • Sušené mlieko vhodné pre deti od narodenia
  • Sunar AR neobsahuje konzervanty, umelé farbivá, sóju ani pridaný cukor alebo soľ

Složenie detského mlieka:
Odtučnené mlieko, maltodextrín, rastlinné oleje s beta palmitátom (palmový, sójový, slnečnica), smotana (obsahuje mliečny tuk) 18 %, laktóza (z mlieka), koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), galaktooligosacharidy (GOS) (z laktózy z mlieka), karubín, rybí tuk, emulgátor: sójový lecitín, L-askorbát sodný, olej z Mortierella alpina, uhličitan vápenatý, chlorid draselný, chlorid cholínu, hydroxid draselný, taurín, hydroxid vápenatý, draselné soli kyseliny citrónovej, inositol, vápenaté soli kyseliny ortofosforečnej, síran železnatý, síran horečnatý, cytidín 5' -monofosfát sodný (CMP), DL - alfa tokoferyl acetát, L-karnitín, uridín 5' -monofosfát sodný (UMP), síran zinočnatý, retinyl acetát, cholekalciferol, adenozín 5' -monofosfát sodný (AMP), guanozín 5' -monofosfát sodný (GMP) 5' -monofosfát sodný (GMP), D-pantothenát vápenatý, inozín 5' -monofosfát sodný (IMP), nikotínamid, síran meďnatý, pyridoxín hydrochlorid, fytomenadión, tiamín hydrochlorid, kyanokobalamín, riboflavín, jodid draselný, kyselina listová, síran manganatý, seleničitan sodný, D-biotín.

Príprava:
1. Ruky si umyte a osušte. Cumlík, fľašku a krúžok vysterilizujte ponorením do vriacej vody na 10 minút.
2. V ďalšej nádobe prevarte dojčenskú vodu a nechajte vychladiť na 40 °C. Požadované vody potom vlejte do vysterilizovanej fľaštičky. Prevarenú vodu, ktorú ste nespotrebovali, už na ďalšiu prípravu mlieka nepoužívajte.
3. Odmerku vrchovato naplňte práškom a prebytok zarovnajte napr. ostrím noža. Do fľaše vsypte požadovaný počet odmeriek. Fľašu zavrite a dobre pretrepte, aby sa prášok rozpustil. Vždy používajte len priloženú odmerku.
4. Pred podaním dieťaťu skontrolujte na vnútornej strane zápästia, či je teplota mlieka 37 – 40 °C. Pripravené detské mlieko hneď podávajte.

Upozornenie:
Dojčenie pre novorodencov a dojčatá najlepší spôsob výživy. Sunar Expert AR&Comfort 1 je nutrične kompletná dojčenská výživa, ktorá je vhodná ako jediný zdroj výživy pre deti od narodenia. Sunar Expert musí byť používaný pod lekárskym dohľadom. Odporúčané denné dávky sú len orientačné, riaďte sa potrebou dieťaťa a odporúčaním pediatra. Dodržujte návod na prípravu a používajte iba priloženú odmerku. Vždy podávajte čerstvo namiešané mlieko a nespotrebovanú porciu znovu nepodávajte. Pripravenú porciu podávajte ihneď, najneskôr do 1 hodiny. Pri kŕmení nenechávajte dieťa bez dozoru. Po konzumácii mlieka dbajte na ústnu hygienu pred spaním.


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Hmotnosť
700 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!
Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!
Zloženie
Bez konzervantov a umelých farbív, Bez sóje, Bez pridaného cukru Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
700 g Hotovo!
Počet ks v balení
1 ks Hotovo!

Typ mlieka

Typ mlieka
Počiatočné Hotovo!

Zloženie

Zloženie
Bez konzervantov a umelých farbív, Bez sóje, Bez pridaného cukru Hotovo!

Podľa radu

Podľa radu
Sunar Expert Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
0 mesiacov Hotovo!
Viac parametrov



História značky Sunar (SUšená + NÁRodná) siaha až do roku 1950, kedy sa na trhu objavila prvá mliečna dojčenská výživa. Vďaka kvalite a pestrému sortimentu sa odvtedy až do dnes udržala na vrchole obľúbenosti v segmente detskej výživy. Pravidelne aktualizuje receptúru svojich výrobkov podľa najnovších vedeckých poznatkov a drží sa na špičke technologického vývoja vo svojej oblasti. Úspech značky podčiarkuje dlhoročné prvenstvo v prestížnej ankete Najdôveryhodnejšia značka roka v Českej republike.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sunar Expert AR&Comfort 1 počiatočné dojčenské mlieko 700 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sunar Expert AR&Comfort 1 počáteční kojenecké mléko 700 g.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií