Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

SWISSDENT Biocare 100 ml

Zobraziť katalóg
SWISSDENT Biocare 100 ml
4,5 219 hodnotení
Zubná pasta – bez fluóru, BIO, ochraňuje ďasná, univerzálna, objem 100 ml - 160,60 €/1 l
Kód:  KSPZ0066 Produktové číslo:  7640126190853

SWISSDENT Biocare 100 ml

Zubná pasta SWISSDENT Biocare s objemom 100 ml sa stará o váš chrup a pomáha pri problémoch so zlým dychom v celej ústnej dutine. Jej zloženie je obohatené o mikroperly v kapsuliach, ktoré sa pri čistení zubov rozpúšťajú a aktívne pôsobia proti baktériám spôsobujúcim nepríjemný zápach z úst. Medzi ďalšie aktívne látky patria dokonale čistá voda z alpského ľadovca, ktorý je bohatý na minerály, a výťažok z plesnivca alpského. Nechýba ani vitamín E starajúci o ďasná. Pasta zanecháva pocit dokonale čistých a sviežich úst. Obľúbite si ju aj pre jej výraznú a veľmi osviežujúci príchuť.

Aktívne látky:

  • čistá voda z alpského ľadovca
  • vitamín E
  • výťažok z plesnivca alpského

Použitie:
Čistite si zuby dvakrát denne ráno a večer. Pastu neprehĺtajte, ale vždy ju vypľujte. Pre ešte väčší účinok je ideálne po vyčistení zubov vypláchnuť ústa ústnou vodou Swissdent PureFreshness.

Objem:
100 ml

Hodnota abrazivity:
45RDA

Zloženie

“Aqua, Glycerín, hydratovaný oxid kremičitý Potassium Nitrate, Tricalcium Phosphate, Uhličitan vápenatý, Lauryl Glucoside, Mentha Piperita Oil, Tetrapotassium Pyrophosphate, Potassium Acesulfame, Disodium Cocoyl Glutamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crossopolymer, Xynthan Gum, papaín, Xylitol, Carnitine, Arginine, CI 77947, Potassium Hydroxide, Gaultheria procumbens Leaf Oil, Sodium Cocoyl Glutamate, Chlorid draselný, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Limonene, Citric Acid, Polyaminopropyl Biguanide, Malic Acid, Sodium Hyalauronate, Tocopheryl Acetate, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Elephantopus Mollis Leaf Extract, Lupinus Albus Seed Extract, Psídium Guajava Leaf Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Spilanthes Acmella Flower Extract, Maltodextrín, Výťažok z Centella Asiatica, Výťažok z ovocia Punica Granatum, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract. Neobsahuje fluoridy. "

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!
Vlastnosti
Bez fluoridu, Ochrana ďasien, BIO Hotovo!
Objem
100 ml Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty
Univerzálna Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Bez fluoridu, Ochrana ďasien, BIO Hotovo!

Objem a príchuť

Objem
100 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SWISSDENT Biocare 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SWISSDENT Biocare regenerační a zesvětlující 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SWISSDENT Biocare 100 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií