AlzaPlus+ drogerie Aplikace

TrueLife NannyTone VM Lite

Zobraziť katalóg
TrueLife NannyTone VM Lite
3,4 24 hodnotení
Detská pestúnka – klasická (audio), dosah 700 m, prenos zvuku prebieha digitálne, regulácia hlasitosti, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie a osvetlenie, rodičovskú a detskú jednotku je možné napájať zo siete (230 V) či batériami (3× AAA)
Kód:  BABY969 Produktové číslo:  8594175356335 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TrueLife NannyTone VM Lite

S detskou opatrovateľkou TrueLife NannyTone VM Lite so spoľahlivým prenosom, kvalitným signálom a dosahom až 700 metrov budete mať svoje bábätko pod dohľadom cez deň aj v noci. Opatrovateľka TrueLife ponúka domáce aj cestovné využitie. Vďaka micro USB káblu ľahko nabijete rodičovskú jednotku z powerbanky. Ďalšími prednosťami audio opatrovateľky NannyTone sú: regulátor hlasitosti, indikátor slabej batérie, nočné svetielko, praktické klipsy na pohodlné prenášanie a detekcia straty signálu.


Kľúčové vlastnosti detskej opatrovateľky TrueLife NannyTone VM Lite

  • Detská opatrovateľka TrueLife NannyTone VM Lite na domáce aj cestovné využitie
  • Dobíja sa zo siete, pomocou ceruzkových batérií a zásluhou micro USB kábla aj z powerbanky
  • Opatrovateľka NannyTone VM Lite poskytuje spoľahlivý prenos a kvalitný signál
  • Dosah až 700 metrov
  • S regulátorom hlasitosti a indikátorom slabej batérie
  • Praktické klipsy zaistia pohodlné prenášanie obidvoch jednotiek
  • Vybavená nočným svetielkom s pohodlným ovládaním pomocou tlačidla
  • Audio pestúnka TrueLife postráži vaše bábätko cez deň aj v noci
  • Vďaka detekcii straty signálu dokáže zvukovým signálom upozorniť, keď sa s rodičovskou jednotkou dostanete príliš ďaleko od detskej jednotky

Detská opatrovateľka s úctyhodným dosahom

S detskou opatrovateľkou TrueLife NannyTone VM Lite budete mať vaše dieťatko neustále pod dohľadom. Môže sa pochváliť úctyhodným dosahom až 700 metrov, takže si ju pokojne môžete zobrať aj na záhradu. Pokiaľ sa signál preruší, opatrovateľka TrueLife vás na to upozorní signalizáciou na rodičovskej jednotke.

Audio pestúnka NannyTone VM Lite je vybavená množstvom užitočných funkcií

Audio pestúnka TrueLife NannyTone VM Lite so spoľahlivým signálom je vybavená množstvom užitočných funkcií. Medzi ne patrí napríklad regulátor hlasitosti a indikácia slabej batérie. Ďalej v pestúnke NannyTone VM Lite určite oceníte prítomnosť praktického nočného svetielka, ktoré vám zaistí pohodlnejšiu obsluhu.

Vhodná na domáce aj cestovné využitie

Detská audio pestúnka TrueLife NannyTone VM Lite je vhodná nielen na použitie u vás doma, ale aj na cestách. Dá sa dobiť zo siete, pomocou ceruzkových batérií a zásluhou micro USB kábla aj z powerbanky. Audio pestúnku TrueLife si tak môžete pohodlne preniesť, kam práve potrebujete. Obidve jednotky sú navyše vybavené klipsami na zavesenie alebo upevnenie na opasok. Prenášanie bude teda ešte komfortnejšie.


Detská opatrovateľka TrueLife NannyTone VM Lite

Audio opatrovateľka TrueLife sa pýši spoľahlivým prenosom a dosahom až 700 metrov

Detská audio opatrovateľka TrueLife NannyTone VM Lite sa pýši spoľahlivým prenosom a dosahom až 700 metrov. Opatrovateľka TrueLife vám pomôže dieťatko strážiť a vy sa môžete venovať iným činnostiam.

Detská opatrovateľka TrueLife NannyTone VM Lite

Praktické klipsy na pohodlné prenášanie

O pohodlné prenášanie sa pri detskej opatrovateľke TrueLife NannyTone VM Lite postarajú praktické klipsy, ktorými sú vybavené obidve jednotky. Umožnia vám ich zavesiť alebo pripevniť na opasok.

Detská opatrovateľka TrueLife NannyTone VM Lite

Detská pestúnka NannyTone VM Lite disponuje detekciou straty signálu

Bojíte sa, že sa s rodičovskou jednotkou dostanete ďalej od tej detskej a stratí sa signál? Žiadny strach. Pre tento prípad detská pestúnka TrueLife NannyTone VM Lite disponuje detekciou straty signálu. Zvukovým signálom vás na túto skutočnosť na rodičovskej jednotke upozorní.

Detská opatrovateľka TrueLife NannyTone VM Lite

TrueLife NanyTone VM Lite je vybavená nočným svetielkom

Ďalšou prednosťou detskej pestúnky TrueLife NannyTone VM Lite je nočné svetielko, ktoré sa ľahko ovláda vďaka tlačidlu.

Detská opatrovateľka TrueLife NannyTone VM Lite

So stabilným signálom a spoľahlivým prenosom

Detská audio opatrovateľka TrueLife NannyTone VM Lite nevyžaduje napájanie zo siete. Je totiž osadená silnou batériou a pýši sa spoľahlivým signálom. Vďaka tomu môžete s rodičovskou jednotkou slobodne chodiť, kam práve potrebujete.

Detská opatrovateľka TrueLife NannyTone VM Lite

Micro USB kábel zaistí nabíjanie z powerbanky

Micro USB kábel zaistí pri používaní detskej pestúnky TrueLife NannyTone VM Lite možnosť dobíjania rodičovskej jednotky z powerbanky.


Obsah balenia detskej pestúnky TrueLife NannyTone VM Lite

  • 1× Rodičovská jednotka
  • 1× Detská jednotka
  • 2× Micro USB kábel
  • 3× AAA nabíjacie batérie (vnútri zariadenia)
  • 3× AAA batérie (nenabíjacie)
  • 1× Manuál

Parametre a špecifikácia

Batéria

Typ batérií
AAA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
700 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mam tuto chuvicku a nejaky cas (presne 2 mesice) fungovala v poradku (pouzivame ji staticky mezi 2 mistnostmi na vzdalenost 12m a v dome mame zdi z YTONGu, zadny zelezobeton). Z niceho nic zacalo dochazet k postupne ztrate signalu a nyni se uz mezi mistnostmi ani nespoji a aby fungovala, tak musim byt na viditelnou vzdalenost (musim druhou chuvicku videt, nesmi byt zadna prekazka po ceste). muzete mi poradit zda ji mam reklamovat, vyhodit a nebo je to vlastnost, ci zda ji muzu nejak opravit? Zkousel jsem prehazovat i na druhy kanal A nebo B a stejne nepomohlo.

Diskusia a poradňa k TrueLife NannyTone VM Lite
Príslušenstvo pre TrueLife NannyTone VM Lite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrueLife NannyTone VM Lite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TrueLife NannyTone VM Lite.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií