AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

WHITE GLO Diamond Series Set

Zobraziť katalóg
WHITE GLO Diamond Series Set
Prípravok na bielenie zubov – obsahuje bieliaci gél + bieliacu zubnú pastu, 7 dňová bieliaca kúra, pre bezpečné, účinné a rýchle domáce vybielenie zubov
Kód:  ZUB408 Produktové číslo:  9319871000790

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHITE GLO Diamond Series Set

Využite dlhoročných skúseností stomatológov a doprajte vašim zubom žiarivú bielosť za pomoci pokrokovej technológie. Táto procedúra je veľmi jednoduchá a účinne bieli zuby a škvrny zo zubnej skloviny. Jedinečný bieliaci systém WHITE GLO Diamond Series Set obsahuje špeciálny bieliaci gél vyvinutý a testovaný stomatológmi pre bezpečné a rýchle vybielenie zubov a zubnú pastu WHITE GLO pre doplňujúcu starostlivosť. Veľkou prednosťou je rýchla aplikácia, bieliaci gél stačí nechať len 5 – 15 minút pôsobiť. Bieliacu zubnú pastu môžete používať aj po vybielení zubov gélom, pretože je vhodná pre každodenné použitie. Bieliaci systém WHITE GLO Diamond Series Set nebol testovaný na zvieratách.

Kľúčové vlastnosti bieliaceho systému WHITE GLO Diamond Series Set

  • Jednoduchá aplikácia
  • Pôsobenie bieliaceho gélu iba 5 – 15 minút
  • 7 denná kúra pre žiarivý úsmev
  • Bieliaci systém WHITE GLO Diamond účinne vybieli zuby a odstráni škvrny zo zubnej skloviny
  • Bieliaca zubná pasta je určená pre každodenné použitie
  • Výrobok nebol testovaný na zvieratách

Bieliaci systém WHITE GLO Diamond Series Set pre krásu vašich zubov

Túžite po bielych zuboch a oslnivom úsmeve, ale nemáte čas na bielenie u stomatológa? Práve pre vás je určený bieliaci systém White Glo Diamond Series Set. Aplikácia je veľmi rýchla a vybielenie zubov je vďaka modernej technológii rovnako bezpečné, ako v stomatologickej ordinácii. Odhaľte svoje nové ja s oslnivo bielym úsmevom a dovoľte si zažiariť!  

Použitie:
Bieliaci gél naneste do priloženého chrániča na zuby a chránič aplikujte na zuby. Potom chránič zahryznite a gél prstami cez chránič pritlačte na zuby. Nechajte 5 – 15 minút pôsobiť a potom zuby vyčistite bieliacou zubnou pastou WHITE GLO pre ešte lepší výsledok. Po bielení zubov odporúčame min. 2 hodiny nefajčiť a nepiť kávu, čaj ani kolové nápoje.

Obsah balenia:
1× tuba bieliaceho gélu WHITE GLO 50 ml (až na 35 aplikácií)
1× chránič na zuby
1× bieliaca zubná pasta WHITE GLO 100 ml
1× návod na použitie

Zloženie:
Contains Flouride (1,000 ppm F) – Calcium Carbonate, Aqua (Water), Glycerín, Sorbitol, Silica, Aroma (Flavour), Sodium Lauryl Sulphate, Carboxymethyl Hydroxyethylcellulose, Chondrus Crispus (Carrageenan), CI 77891 (Titanium Dioxide), Sodium Saccharin, Rosa Canina Fruit Oil, Sodium Monoflourophosphate 0,76 %

Produktové línie: White Glo 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WHITE GLO Diamond Series Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHITE GLO Diamond Series Set.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií