Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

MeacoDry Arete One 20L

Zobraziť katalóg
MeacoDry Arete One 20L + 5 rokov záruka
4,0 5 hodnotení
Odvlhčovač vzduchu – odporúčaná veľkosť miestnosti 32 m², kapacita odvlhčovania 20 l/deň, objem nádoby 4,8 l, hlučnosť 40 dB, systém „turbo“ na sušenie bielizne, indikácia plného zásobníka, dotykový panel a automatický reštart, hmotnosť 15 kg
Pridať do zoznamu
Záruka 60 mesiacov Kód:  MEAOV746 Produktové číslo:  3448

MeacoDry Arete One 20L

Odvlhčovač vzduchu MeacoDry navrhnutý na extrémne vlhké počasie

Produktový rad odvlhčovačov MeacoDry Arete® je vlajkovou loďou britského špecialistu na vysúšanie vzduchu Meaco. Je výsledkom päťročného vývoja a intenzívneho testovania, do ktorého bolo zapojených viac ako 2 000 zákazníkov. Počas návrhu odvlhčovača vzduchu MeacoDry Arete One 20L sa výrobca sústredil na zjednodušenie ovládania, zníženie prevádzkovej hlučnosti a dosiahnutie vysokej efektivity vysúšania pri nízkej energetickej náročnosti. Úsporný kompresorový odvlhčovač MeacoDry Arete One 20L si hravo poradí s nadmernou vlhkosťou a kondenzáciou vody, čím bráni rastu plesní a šíreniu zatuchnutého vzduchu v interiéri. Odvlhčovač vzduchu je tak ideálny na použitie v domácnosti, zimnej záhrade, dielni, garáži alebo v karavanoch. Na prístroj sa vzťahuje bezplatná 5-ročná záruka. 

Kľúčové vlastnosti odvlhčovača a čističky vzduchu MeacoDry Arete One 20L

  • Odvlhčovací výkon: 20 l/deň a vzduchový výkon: 160 m3/h
  • Prevádzkové režimy: Inteligentný režim odvlhčovania/Kontinuálne odvlhčovanie/Čistenie vzduchu/Režim sušenia bielizne/Nočný režim
  • V odvlhčovači je veľkokapacitný HEPA filter H13 a umývateľný prachový predfilter
  • Prístroj má prehľadný dotykový ovládací panel s LED displejom
  • Odvlhčovač vzduchu MeacoDry Arete One 20L disponuje odnímateľnou nádržkou na vodu s objemom 4,8 l
  • Postranné prieduchy uľahčia nasávanie vzduchu pri stene
  • Integrované kolieska a vysúvacie držadlo umožnia jednoduché presunutie
  • Na zabránenie nechcenej manipulácie slúži detský zámok
  • Na odvlhčovač vzduchu s čističkou MeacoDry Arete One 20L sa vzťahuje bezplatná 5-ročná záruka

Kompresorový odvlhčovač MeacoDry umožní inteligentnú a úspornú automatickú prevádzku

V inteligentnom režime kompresorový odlvhčovač MeacoDry automaticky prispôsobuje výkon odvlhčovania podľa aktuálnej vzdušnej vlhkosti v miestnosti, ktorá je monitorovaná pomocou vstavaného hygrostatu. Cieľovú hodnotu vlhkosti je možné nastaviť v rozmedzí 40 až 70 %. 

Funkcia čistenia vzduchu

MeacoDry Arete One 20L je vybavený plnohodnotným HEPA filtrom triedy H13, ktorý počas odvlhčovania zo vzduchu zároveň odstráni poletavý prach, peľ, zvieracie alergény a baktérie. Funkciu čistenia vzduchu je možné používať aj samostatne bez odvlhčovania. Filter v odvlhčovači vzduchu MeacoDry je dimenzovaný až na 1 rok prevádzky.

MeacoDry Arete One 20L sa pýši inovatívnym dizajnom

Odvlhčovač vzduchu MeacoDry Arete One 20L ponúka prepracovaný dizajn a rad inteligentných režimov a funkcií, vďaka ktorým je jeho prevádzka oveľa efektívnejšia a úspornejšia. Postranné prieduchy uľahčujú nasávanie vzduchu, takže môžete prístroj umiestniť blízko k stene. Používateľský komfort zaistia skryté kolieska, teleskopické držadlo či priestor na navinutie kábla do tela odvlhčovača MeacoDry Arete One 20L.

Domáci odvlhčovač MeacoDry Arete One 20L poteší tichou prevádzkou

Viac ako 18 mesiacov testovania dalo vzniknúť jednému z najtichších odvlhčovačov na trhu. Prevádzková hlučnosť prístroja MeacoDry Arete One 20L pri bežnej prevádzke dosahuje iba 40 dB. Vďaka tomu si vyslúžil prestížne medzinárodné ocenenie Quiet Mark.

Odvlhčovač s čističkou vzduchu MeacoDry Arete One sa ľahko ovláda

Odvlhčovač s čističkou vzduchu Arete® One bol navrhnutý s ohľadom na čo najjednoduchšie používanie. Intuitívne dotykové ovládanie a digitálny LED displej poskytujú úplnú kontrolu nad nastavením prístroja. Najpoužívanejšie funkcie zvolíte jediným dotykom. Odvlhčovaču vzduchu MeacoDry Arete One 20L nechýba ani detský zámok či nočný režim, v ktorom je znížená rýchlosť ventilátora a vypnuté podsvietenie ovládacieho panelu, aby vás prístroj nerušil počas spánku.

Inteligentný režim sušenia bielizne

Po stlačení tlačidla bude prístroj MeacoDry Arete One 20L odvlhčovať po dobu 6 hodín pri maximálnom výkone. Pokiaľ úroveň vlhkosti v miestnosti klesne pod 35 %, odvlhčovanie sa automaticky vypne. Ventilátor bude aj naďalej v prevádzke, aby sa bielizeň rýchlejšie usušila.

Odnímateľná nádržka na vodu

Veľkokapacitná nádržka s objemom 4,8 litra umožní pohodlné odvlhčovanie bez nutnosti častého vylievania skondenzovanej vody. Praktické držadlo uľahčí manipuláciu s nádržkou a nechýba ani praktický priezor umožňujúci rýchlu kontrolu hladiny vody. Integrovaný indikátor sa postará o automatické vypnutie odvlhčovania v prípade naplnenia nádržky prístroja MeacoDry Arete One 20L.

Kontinuálny odvod kondenzátu

Pomocou dodaného adaptéra je možné k odvlhčovaču MeacoDry Arete One 20L pripojiť štandardnú záhradnú hadicu s priemerom 12,5 mm a odvádzať skondenzovanú vodu z nádržky samospádom priamo do odpadu. Prípadne je možné dokúpiť čerpadlo (voliteľné príslušenstvo), ktoré bez problému odčerpá vodu až do výšky až 2,5 m.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Odvlhčovacia kapacita
20 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
32 m2 Hotovo!
Objem nádoby
4,8 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
40 dB Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
20 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
32 m2 Hotovo!
Objem nádoby
4,8 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
40 dB Hotovo!
Mobilná aplikácia
Bez aplikácie Hotovo!
Hmotnosť
15 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Systém „Turbo“ na sušenie bielizne, Indikácia plného zásobníka, Dotykový panel, Automatický reštart Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MeacoDry Arete One 20L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MeacoDry Arete One 20L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MeacoDry Arete One 20L.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií