AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Adobe Photoshop & Premiere Elements 2023, Win/Mac, EN (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Adobe Photoshop & Premiere Elements 2023, Win/Mac, EN (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Photoshop Elements pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, typ softvéru: úprava fotografií, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
Kód:  EO606c5
Adobe Photoshop & Premiere Elements 2023, Win/Mac, EN (elektronická licencia) Predaj skončil

Adobe Photoshop & Premiere Elements 2023, Win/Mac, EN (elektronická licencia)

Na vytváranie filmov a fotografií pomocou umelej inteligencie vyskúšajte grafický softvér Adobe Photoshop & Premiere Elements 2023. Program vám umožní upravovať veľkosť, orezať snímky alebo pridávať rôzne kreatívne efekty. S Adobe Photoshop & Premiere Elements 2023 budete tvorcami úchvatných filmov či fotografických koláží aj bez akýchkoľvek predchádzajúcich skúseností. Pre úplných začiatočníkov je pripravený praktický sprievodca, ktorý vás prevedie filmárskou cestou ako upravovať videá alebo do nich vkladať kreatívne efekty. 

Kľúčové vlastnosti grafického softvéru Adobe Photoshop & Premiere Elements 2023 pre Windows/Mac, EN

  • Grafický softvér Adobe Photoshop & Premiere Elements 2023 vám umožní vytvárať jedinečné filmy a fotografie
  • Používa umelú inteligenciu
  • K dispozícii budete mať jednoduché funkcie aj pokročilé technológie
  • Svoje výtvory môžete zdieľať s priateľmi
  • Využite sadu šablón na kreatívnu tvorbu
  • Program na PC Adobe Photoshop & Premiere Elements 2023 sa môže pochváliť technikou stop motion
  • Začiatočníci môžu využiť pripraveného sprievodcu tvorbou videí

Obľúbené úpravy v programe Adobe Premiere Elemnts 2023

K obľúbeným používateľským úpravám grafického programu Adobe Premiere Elemnts 2023 patrí zmena veľkosti videa najmä pre sociálne siete, ale aj na ďalšie účely. Zachováte tak najdôležitejšie časti záberov a klipov, ktoré sú plné pohybu. Oceníte ich napríklad pri detskej narodeninovej párty alebo napríklad pri športových akciách. K ďalším obľúbeným úpravám patrí presný výber konkrétneho objektu alebo oblasti, na ktoré potom aplikujete vybraný efekt, ako napríklad zosvetlenie objektu alebo rozmazanie pozadia. Funkcia inteligentného orezania vyhľadá a spojí najlepšie scény podľa štýlu vášho videa. Pre neostré či zrnité večerné zábery využijete funkciu potlačenia šumu a vaše videá budú vyzerať, ako by ste ich točili za svetlého dňa.

Využívajte techniku stop motion

Pokiaľ máte sadu fotografií alebo videí pre vytvorenie zábavného filmu, využite techniku stop motion, ktorá dynamicky zrýchli vaše video. V zle osvetlených záberoch ľahko upravíte svetlo a tiene pre pekné zábery. K dispozícii je aj voľba zvukovej stopy, s ktorou navodíte tú pravú atmosféru. Na jednoduché zdieľanie využite kompresiu videa. K dispozícii je aj sada šablón, v ktorých budú vaše videá neprekonateľné. Automatizovaný systém navyše vaše videá skvele poskladá, tak vždy nájdete, čo potrebujete.

Obľúbené úpravy ponúka grafický softvér Adobe Photoshop Elements 2023

Používatelia grafického softvéru Adobe Photoshop Elements 2023 si obľúbili funkciu vyrezania rušivých elementov. Sústreďte sa na svoj objekt a vymažte stĺpy elektrického vedenia alebo ďalších prechodov. Objekt vyberiete teraz jediným kliknutím myši. Umelá inteligencia rozpozná ohraničenie objektu a vyberie ho za vás. Navyše vaše diela inteligentne roztriedi a vy tak vždy nájdete, čo práve potrebujete. K ďalším nástrojom programu Adobe Photoshop Elements 2023 patrí tvorba pohyblivých fotografií, zakrivenie fotiek či dokonalé snímky krajiny alebo vašich domácich maznáčikov.

Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií